Kediler kokar mı??

Evet halınkum olur kum ayağına geliyor malesef :)
Yani kaptan çıkarken ayağına yapılıyor.
Ben paspas aldım tualetten çıkarken paspasa dökülüyor kumu tutuyor. Her çıktığında da alıp silkeliyorum.
Çok akıllıdır kediler etrafa yapmazlar :) ama mutlaka kum kabını temiz tutmanız gerekir pislendiği zaman (yine titiz olduklarından dolayı) gidip kuytu köşede bir yere yapabilir.
Tamam canım dikkat ederim. Paspas da çok akıllıca, bende yapıcam :KK16:

Bazı kişiler kedi beslenen ev kokuyordu falan demiş, o ev sahibinin kedi kumunu sık değiştirmemesindendir. Pis kum kokar yani.

Zorlanirsiniz ama iki kisi yikamayi deneyin. Ayda 1 yikarsiniz.
Lütfen böyle tavsiyeler vermeyin.Kedi ayda bir yıkanır mı?Kediler kendilerini temizlerler.Sokaktan gelir çamura batar mantar olur şampuanı vardır yıkanır.4 yaşında iki kedim var ikisini de yıkamadım.

Lütfen böyle tavsiyeler vermeyin.Kedi ayda bir yıkanır mı?Kediler kendilerini temizlerler.Sokaktan gelir çamura batar mantar olur şampuanı vardır yıkanır.4 yaşında iki kedim var ikisini de yıkamadım.
Benim arkadasimin ankara kedisi var. Veteriner yikayabilirsiniz demis. Ve yikiyorda.

Elbetteki her hayvanin kendisine has kokusu vardir.ama bu onlarin kendi kokusu.eyer evde bakmak icin bir hayvan aliyorsak onlari bazi ozellikleriyle kabul etmeliyiz.onlar dogal yasama gore ayarlanmis. bizler sevdigimiz icin evlerimize aliyoruz.onemli olan.onlara evimizdede doal bir ortam olusturmak.doal hayatindanda mahrum birakmamak.neticede oda cimenlere basmak ister.kumlarda dolasmak ister.gezmek ister.biz insan olarak nasil evlerimizde bunaliyorsak. onlarda dogal yasami cok seviyolar.evimize alabilecegimiz agac objeleri .yapay cimenlerle onlara oda hazirlayabilir.evin bir bolumunu.onlar icin dogal yasam odasi haline getirebiliz.eminim cok mutlu olurlar.:KK36:

Benim arkadasimin ankara kedisi var. Veteriner yikayabilirsiniz demis. Ve yikiyorda.
Vallahi nasıl veterinermiş bilemedim.Diploması falan var mı? Arkadasının kedisinin cidi tahriş olmuştır yazık kendi kendini de yalamıyordur yıkanıyor diye.Kediler sadece üzerine zift camur falan bulaşırsa yıkanır.Veya mantar var ise veterinerin verdiği mantar sampuanı ile yıkanır.Arastırın veya fakülte proflarına sorun isterseniz.Arkadasınıza soyleyin kedisini yıkamak kedisini depresyona sokar.Deri alerjisi de yapar.Bağışıklık sistemini zayıflatır.Kedinin ilerleyen yaşlarında problem olur.

Dün, sokak kedilerine pişmiş kıymalı yumuşacık pideler verdim. okadar sevdilerki .çok lezzetliymiş gibi saldırdılar.çok duygulanıyo insan. o masumların lezzetli şeyler yediğini görünce. çok mutlu oluyorum. kendim yemiş kadar mutlu ediyo. beni. onlarında lezzetli taze pişmiş yemekler yemeye ihtiyaçları var.tabiki herşeyden önce tüm hayvanları korumalı.beslemeli ve sevmeliyiz çünkü onlar bizim doğa arkadaşlarımız.:KK36:

Benım 2 kedm vr biri dişi biri erkek . Dişi olan aslaa ama asla kokmuyor ama erkek olanın ayakları insan ayağı gbi leeeşş kokuyor :D

Kuru sampuanlar var yılda 2 kere falan onlarla temizliyorum .

Dün, sokak kedilerine pişmiş kıymalı yumuşacık pideler verdim. okadar sevdilerki .çok lezzetliymiş gibi saldırdılar.çok duygulanıyo insan. o masumların lezzetli şeyler yediğini görünce. çok mutlu oluyorum. kendim yemiş kadar mutlu ediyo. beni. onlarında lezzetli taze pişmiş yemekler yemeye ihtiyaçları var.tabiki herşeyden önce tüm hayvanları korumalı.beslemeli ve sevmeliyiz çünkü onlar bizim doğa arkadaşlarımız.:KK36:

Ay çok tatlısınız ama siiz :KK23:
Söylediklerinize de katılıyorum tamamen :KK36:

Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
hayır kediler kokmaz. kumuna gelirsek düzenli temizlendiği sürece bir sorun olmaz. erkek mi dişi mi acaba? erkeklerin idararında koku olabiliyor. kısırlaştıktan sonra o sorunda kalmaz merak etmeyin. ne güzel bir yüreğiniz varmış o yavrucağın hayrını dilerim gani gani alırsınız.

Back
X