- 7 Aralık 2018
- 7.406
- 19.044
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Yok canim en fazla ölürler.Bir sakıncası olur mu kedilere bozuk yiyecek vermenin?
Ya çok merak ettiğim bir şey var kediler bozuk balık,bozuk salam falan yer mi? Annemle bu konuda anlaşamıyoruz sokaktaki kedilere bozuk balık vermeye çalışıyor fakat o çok mide bozar yani balık bu sonuçta ölüme kadar götürebiliyor bozuk hali. Ben verme diyorum ne olacak yer onlar diyor her şeyi çok bildiğini düşünen insanlara bayılıyorum keşke ben de böyle olsam. Bu konuda bilginiz var mı? Bir sakıncası olur mu kedilere bozuk yiyecek vermenin?
Anlatamıyorum ki. Yerler nolucak bi şey olmaz onlara deyip duruyor. Aldım çöpe attım en sonunda.Bozulmuş yiyeceği farketmeden insan yer zehirlenir de kedi o gaflete düşüp yemez, düğme burunları sağolsunYine de tabi bozulduğundan emin olunan bir yiyeceği kedilere verme girişimi de ilginç geldi bana, vicdanlı olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu sanırım
Kendisi yesin ne olacak kiYa çok merak ettiğim bir şey var kediler bozuk balık,bozuk salam falan yer mi? Annemle bu konuda anlaşamıyoruz sokaktaki kedilere bozuk balık vermeye çalışıyor fakat o çok mide bozar yani balık bu sonuçta ölüme kadar götürebiliyor bozuk hali. Ben verme diyorum ne olacak yer onlar diyor her şeyi çok bildiğini düşünen insanlara bayılıyorum keşke ben de böyle olsam. Bu konuda bilginiz var mı? Bir sakıncası olur mu kedilere bozuk yiyecek vermenin?
Aç kaldıkları için yerler, Hastalanıp ölürler. Bozulmadan verseniz?Ya çok merak ettiğim bir şey var kediler bozuk balık,bozuk salam falan yer mi? Annemle bu konuda anlaşamıyoruz sokaktaki kedilere bozuk balık vermeye çalışıyor fakat o çok mide bozar yani balık bu sonuçta ölüme kadar götürebiliyor bozuk hali. Ben verme diyorum ne olacak yer onlar diyor her şeyi çok bildiğini düşünen insanlara bayılıyorum keşke ben de böyle olsam. Bu konuda bilginiz var mı? Bir sakıncası olur mu kedilere bozuk yiyecek vermenin?
Onlarda bir canli kendi yemediklerimizi hayvanlara yedirmemeliyizYa çok merak ettiğim bir şey var kediler bozuk balık,bozuk salam falan yer mi? Annemle bu konuda anlaşamıyoruz sokaktaki kedilere bozuk balık vermeye çalışıyor fakat o çok mide bozar yani balık bu sonuçta ölüme kadar götürebiliyor bozuk hali. Ben verme diyorum ne olacak yer onlar diyor her şeyi çok bildiğini düşünen insanlara bayılıyorum keşke ben de böyle olsam. Bu konuda bilginiz var mı? Bir sakıncası olur mu kedilere bozuk yiyecek vermenin?
Benim gördüğüm kendi yiyemeyecegimiz kivamda bir yiyeceği dostlara da ikram etmiyoruz. Onlara özel mamalar hariç. Onda bile son tüketim tarihi kovaliyoruz... Anneniz verse de siz alıp uzak coplere atın. İmha edin.Ya çok merak ettiğim bir şey var kediler bozuk balık,bozuk salam falan yer mi? Annemle bu konuda anlaşamıyoruz sokaktaki kedilere bozuk balık vermeye çalışıyor fakat o çok mide bozar yani balık bu sonuçta ölüme kadar götürebiliyor bozuk hali. Ben verme diyorum ne olacak yer onlar diyor her şeyi çok bildiğini düşünen insanlara bayılıyorum keşke ben de böyle olsam. Bu konuda bilginiz var mı? Bir sakıncası olur mu kedilere bozuk yiyecek vermenin?
Buzluktaki bir sey neden bozulur ki?Komşunun buzluktan çözdürüp verdiği (bozuk da değil) balık yüzünden baktığımız kediyi veterinere yatırdık, ağır ishal ve kusma nedeniyle ölümden döndü. Sokak kedisi olduğu için de sadece 400 tl aldılar.
Anneniz israf etmek istemiyor olabilir, sonuçta etin “boşa gitmemiş” olduğunu düşünüyor. Bizim kedinin halini görseydi bozuk etleri kediler yemesin diye çift poşete koyup atardı, bırakın kediye vermeyi.
Buzlukta arkada kalanları öne çekmek en temiz çözüm
Buzluktaki bir sey neden bozulur ki?
Elektrik kesilmedigi, yanlış cozdurulmedigi sürece bozulmaz diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?