Kediler ve bozuk yiyecekler?

Vermeyin yerler hasta olurlar.
2 kedim var.
Annenize de selam kaş yapayım derken göz çıkartmasın.
Kendi yemediğin şeyi kimseye yedirme kuralını öğrenememiş.

Küçük bir not düşeyim, et çiğ verilmiş, belki pişseydi bir şansımız olabilirdi :110:
Neyseki hızlı müdahele ile kurtardık, şimdi sitenin gözbebeği :KK200:

Yemezler bozuk gıdayı benim kedim tabağındali haşlanmış eti bile yedikten sonra içine karıştırdığım kuru mamayı bidaha yemiyor kokuyor diye tabağı yıkamadan mama koysam yemiyor çok hassas burunları ;) o yüzden ben ona Lordun kedisimisin sen diye bazen kızıyorum

Bizim kedi salam için deli olur aşırı düşkün. Babam bakkalın birinden denk gelmiş 5 liraya satilan hiç bilinmedik bir marka salam almis kedi için. O guzelim markaların salamlari için deliren kedi, kokladi ve geri çekildi. Artık içinde at eşek ne varsa kedi bile ucuz salami begenmedi, gerisini sen düşün artık.

Ya çok merak ettiğim bir şey var kediler bozuk balık,bozuk salam falan yer mi? Annemle bu konuda anlaşamıyoruz sokaktaki kedilere bozuk balık vermeye çalışıyor fakat o çok mide bozar yani balık bu sonuçta ölüme kadar götürebiliyor bozuk hali. Ben verme diyorum ne olacak yer onlar diyor her şeyi çok bildiğini düşünen insanlara bayılıyorum keşke ben de böyle olsam. Bu konuda bilginiz var mı? Bir sakıncası olur mu kedilere bozuk yiyecek vermenin?

Yerler evet ama sakın vermeyin sadece kuru mama sadece cunku karınlarında parazit oluyo ve bu ıc organlırınk ya as Tavas bıtırıyo şişiyorlar o uuzden. Çiğ et bile vermeyın

Yerler evet ama sakın vermeyin sadece kuru mama sadece cunku karınlarında parazit oluyo ve bu ıc organlırınk ya as Tavas bıtırıyo şişiyorlar o uuzden. Çiğ et bile vermeyın

Yurdum insanı araştırmak yerine sokak hayvani diye neredeyse... tövbe est birşey diyecektim kendimi tutuyorum. Şu sokakta yaşayan hayvanlarinda hastalandığını zehirlendiğini hastalıklara yakalandığını anlayamiyor bazıları. Oyle bir potansiyelleri yok. Yer ne olcak diye önlerine herşeyi atıyorlar da allahtan hayvanlar o insanlardan daha zeki oldugu için yemiyorlar.
Annem senelerdir sokaktaki kedilere sabah ve akşam yemek verir. Özel hazırlıyor yiyeceklerini. Bozuk yemek vermek nasıl bir cahillik ve vicdansizlik seviyesi anlayamadım.

bozuksa zaten kokar kediler her şeyi yemiyor zaten pimpirikli hayvanlar
siz verseniz de yemez bence, ama tabi yine de vermeyin

bozuk şeyi yemezler yazanlar olmuş ama bu nedenle yıllardır beslediğim bir kedimi kaybettim.iyi niyetli bilinçsiz insanlar bozuk salam vererek zehirlenmesine sebep oldular.ne yazıkki fark ettiğimizde çok geçti.kendiniz bozuk yemek yemiyorsanız sokaktakilere de vermeyin.uyguna kuru mamalar var çok iyilik yapmak istiyorsanız bunlardan alın.

Back
X