- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi meredithgrey
Bir şey olmaz, hem tek de değillermiş sıkılmazlar. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı yaptıklarına ben de anlam veremiyorum :) Dişi kediler özellikle daha ilginç oluyorlar zaten erkek kedilere nazaran :) Mesela benim sokakta doğduğundan beri beslediğim bir kedi var o da beni her gördüğünde tıslar asla dokunmama izin vermez ama daha bir kere mama verdiğim kedi ertesi gün kucağıma atladı :) Karakter meselesi demek :))Bazen daha küçük olan kedim de ilgilenmeyince küsüp bir triplere giriyor.Çok değişik canlılar kediler. Hiçbir şeyi unutmuyorlar. Benim kedilerim de eve eşim dışında başka bir erkek gelince korkup saldırganlaşıyorlar o kişiye karşı. Ama bayansa gelip kuruluyorlar yanına. Kedilerim dişi bu arada. Bir kez tamirci gelmişti tıslaya tıslaya yanından geçip saklanmışlardı..Ne hissediyorlar kim bilir bilmiyorum...
Hayatta yapmam! Belki birsey olmaz ama insan bebegini evde yanliz birakirmi o kadar? 12 saat sonra eve donuyorsunuz ve onlar sizi goruyor telaslanmiyor. Bence uzulebilirler, belkide umurlarinda olmaz ama benim vicdanim rahat etmezdi
Yani siz gittiniz bana dert oldu.inanın.can dostlarımız çok severim.Evet mecburen bırakmak gerekiyor ama ben evde birini bulup gerekirse parayla baktırıyordum. ne yapayım.Aklım kalıyor.aman ne kadar sevindim iyi olduklarına anlatamam.duygulandım.bu sayfaya yazan tüm hayvan severlere de sevgilerİyi geceler, az önce eve geldik ufak bir party hard durumu olmuşKedilerim gayet iyiydi, kızım sadece biraz yüzüme bakmıyor ama oğlanlar çok mutlu oldular görünce
destek olan arkadaşlara çook teşekkür ederim yeniden
![]()
ben 5 gün bıraktımArkadaşlar bir süre konum dursun ne olur akıl almaya ihtiyacım var. Üç kedimiz var günde 12-13 saat bıraktığımız oldu ama bu haftasonu 1,5 gün şehir dışına gideceğiz ve korkuyorum geldiğimde kötü şekilde bulursam diyeVeterinerimize bırakacaktık ama o gerek yok kısa bir süre bol su ve mama ile evde kalabilirler dedi. Yarın sabah 7'de çıkıp Pazar 'da 22.00 gibi döneceğiz. Ekstra mama kapları aldım bol mama ve su bırakacağım, üç tane tuvaletleri var zaten, evdeki kırılıp dökülecek şeyleri kaldırdım yeterli midir ?
Forumlarda üç güne kadar bıraktıklarını okudum hatta abartıp bir hafta bırakan var ama kıyamam benEşim bir şey olacaksa biz evden gün içinde çıkınca da olur diyor ama süre uzayınca sıkılıp saçmalıyorlar biliyorum.
Kediler dengeli ve esnek hayvanlar olduklarından düşme falan olmaz ama korkuyorum gene de abartıyor muyum ?
ben 5 gün bıraktım
her haftasonu da 2 gün yalnız kalıyor
tek kedi bi de :)
sıkılıyor biraz ama mecburen kalıyor
yemeklerini bol bol farklı yerlere bırakıyorum
su da öyle.