Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba scottish cinsi 2 yaşında kedim var 1 haftalığına tatile gideceğim bu sıcakta çantaya girince dili dışarı çıkıyor çok hızlı nefes alıyor strese giriyor evde bırakacağım gün içinde 2-3 kez birisi gelip bakacak mama-su verecek evi havalandıracak sizce bir şey olur mu?
Eve biri gelip kontrol edecek yazmışsınız, bir şey olmaz. Kedilerin büyük çoğunluğu seyahati sevmez farklı evi sevmez kendi evinde terk edilmediğinden emin olduğu sürece biraz stres ile atlatır bir sorun yaşanmaz.
Bizimki de scottish biz de 1 haftalık tatildeyiz maması otomatik suyunu da bol koyduk gün aşırı kardeşim gidip bakıyor bakımlarını yapıyor her sene böyleyiz bişeycik olmaz yani :)
Bizimki de scottish biz de 1 haftalık tatildeyiz maması otomatik suyunu da bol koyduk gün aşırı kardeşim gidip bakıyor bakımlarını yapıyor her sene böyleyiz bişeycik olmaz yani :)
Yalnız kaldığı zaman daha stres olur sonuçta kediler fazlaca hisli canlılar , evinizde kalıp bakabilecek birisi olması gerek ben hep bunu öneriyorum , max 2-3 güne sorun yok derdim ama 1 hafta bence biri bakmalı.
Yalnız kaldığı zaman daha stres olur sonuçta kediler fazlaca hisli canlılar , evinizde kalıp bakabilecek birisi olması gerek ben hep bunu öneriyorum , max 2-3 güne sorun yok derdim ama 1 hafta bence biri bakmalı.
O cins kediler pek insanlara temastan hoşlanmıyor. Bende de vardı. Evde biri varmış yokmuş açıkçası çok umurlarında olmuyor. Çünkü 7-24 oyun oynayan sahibine bağlı gezen cinsler değiller. Gün aşırı biri gelip gidecekse zorluk yaşamaz. Kendi ortamında sonuçta hayvan