- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Foto paylassana :))
Eve ikinci kediyi getirdigimde benim kizim da aynilarini yapti. 15 gun kadar yeni gelen kedi baska bir odadaydi, belli saatlerde gozetimim altinda bir araya getiriyordum, yeni gelen kediye tisliyor, nefes aldirmiyordu. Zavalli hayvancagiz koltuk altlarindan, dolap altlarindan cikamiyordu korkusundan, dedim herhalde bunlar alismayacak. Aradan 1 ay falan gecti kizim yeni gelen kediyi kabullenmeye basladi. Yeni gelen kedimizi gidip yalamaya, sevmeye, onsuz duramamaya basladi. Suan iki senedir birlikteler kizim yeni gelen kedisiz yapamiyor surekli yalar, temizler, yaninda uyur. Ilk zamanlar birbirlerine ve size yaptiklari triplere aldanmayin kendinize ve kedilerinize 2 ay sure verin eger hala olmuyorsa yeni geleni sahiplendirirsiniz.
Onun kokusunu almışlar. Yavaş yavaş alıştırın. Günde bikaç saat yanlarında durarak, sonra saatleri arttırın. Yetişkin kediler yavruya çok çabuk alışır.
Kedinize asik oldum
Cins kedi mi bu?
Allahım seni yerim ben pamuuuuuuuuuuuukk. Masallahh
Son foto bomba
Merhaba
Evet bana gülmeyin ama başlıktan da gördüğünüz gibi durum böyle. Üniversite öğrencisiyim ve evimde 1 dişi, 1 erkek, iki tane tekir kedim var, ilkini biri ölüme terk ettiği için eve getirdim, diğerini de yine biri "Size bırakayım yarım saatlik işim var, gelip alacağım." diye bıraktı ve gidiş o gidiş, o da bende kaldı. Neyse, üçüncü kediyi de bir gün sabah ekmek almaya giderken gördüm, arabanın kaputuna girmiş ağlıyordu, ilk başta çıkar diye biraz başında bekledim, çıkmayınca araba sahibine bir mesaj bıraktım, numaramı yazıp, camına koydum ve eve çıktım. Maksimum yarım saat sonra adam beni aradı ve "Nereye bırakayım?"dedi, "Ben almaya geliyorum." dedim hemen, sonra eve getirdim, motor isinden simsiyahtı, kaşınması vs yoktu yine de pit pire olabilir diğer kedilerime bulaşmasın diye önce arka balkonuma koydum, ertesi gün veterinere götürdüm, sağlıklı bir dişi olduğunu öğrendim ve boyun damlası yaptırıp bir de aşı vs tüm bakımlarını üstlendim. Çok hareketli bir sarman, güzel yiyip içiyor ama henüz kediyi diğerleriyle tanıştıramadım, kedilerim orada birşey olduğunu sezdi, sürekli balkon kapımın önünde oturuyorlar. Beni katiyen takmıyorlar, yemekten içmekten kesildiler, yüzüme bakmıyorlar ve kendi başlarına hareket edip olabilecek her yere tırmanıyorlar ve konsolumun üstündeki eşyaları elleriyle iktirip kırıyorlar. Eskiden eve gelince beni kapıda karşılarlardı, şimdi ise "Geldi yine tipini bilmem ne ettiğim..." gibi bakıyorlar bana. Ben bunları nasıl tanıştıracağım?
Ya ben çok iyi biliyorum bu durumu, işten geliyoooor, çabucak bir öpücük verip bana(sus payı), benim patili kumayla öpüşüyorlar, koklaşıyorlar, ondan sonra sıra bana geliyor.İsmi de pamuk zaten
Herkes aşık ya onakocam eve gelince bana değil ona koşuyor.
Cok tatlisin. Ben de kapimin onunde bir kediye bakiyorum. Her gun yemegi, suyu ilgileniyorum lakin camin onunden gitmiyorMerhaba
Evet bana gülmeyin ama başlıktan da gördüğünüz gibi durum böyle. Üniversite öğrencisiyim ve evimde 1 dişi, 1 erkek, iki tane tekir kedim var, ilkini biri ölüme terk ettiği için eve getirdim, diğerini de yine biri "Size bırakayım yarım saatlik işim var, gelip alacağım." diye bıraktı ve gidiş o gidiş, o da bende kaldı. Neyse, üçüncü kediyi de bir gün sabah ekmek almaya giderken gördüm, arabanın kaputuna girmiş ağlıyordu, ilk başta çıkar diye biraz başında bekledim, çıkmayınca araba sahibine bir mesaj bıraktım, numaramı yazıp, camına koydum ve eve çıktım. Maksimum yarım saat sonra adam beni aradı ve "Nereye bırakayım?"dedi, "Ben almaya geliyorum." dedim hemen, sonra eve getirdim, motor isinden simsiyahtı, kaşınması vs yoktu yine de pit pire olabilir diğer kedilerime bulaşmasın diye önce arka balkonuma koydum, ertesi gün veterinere götürdüm, sağlıklı bir dişi olduğunu öğrendim ve boyun damlası yaptırıp bir de aşı vs tüm bakımlarını üstlendim. Çok hareketli bir sarman, güzel yiyip içiyor ama henüz kediyi diğerleriyle tanıştıramadım, kedilerim orada birşey olduğunu sezdi, sürekli balkon kapımın önünde oturuyorlar. Beni katiyen takmıyorlar, yemekten içmekten kesildiler, yüzüme bakmıyorlar ve kendi başlarına hareket edip olabilecek her yere tırmanıyorlar ve konsolumun üstündeki eşyaları elleriyle iktirip kırıyorlar. Eskiden eve gelince beni kapıda karşılarlardı, şimdi ise "Geldi yine tipini bilmem ne ettiğim..." gibi bakıyorlar bana. Ben bunları nasıl tanıştıracağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?