- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Camelwhite
-
Evet yapılıyor onu da yaptıracağım :) ben deneyimi olan arkadaşlardan bilgi edineyim istedim sağolun.Kedilere toxo testi yapıyorlar sanki, ben mi yanlış biliyorum? Onlara yaptırsanız sorun ortadan kalkar. Kendinize de yaptırırsınız.
Diğer soruları doktora sormanız gerekiyor.
Teşekkür ederimÖnce kedilere toxo testi yaptırın onlar bağışıksa sıkıntı olmaz diye biliyorum.ama siz gebelikle eş zamanda geçirirseniz ciddi sıkıntı oluyor.
asilari tamsa sanirim risk oldukca az oluyorMerhaba 2 yavru kedi bebeğim var. 3 yaşında da kızım var. Kızıma kardeş düşünüyoruz. Öğrenmek istediğim bilgiler var yardımınız için şimdiden teşekkürler ❤
1. İlk gebeliğimde toxo negatifti. diyelim gebelik çalışmalarında aktif geçirsem ya da gebelik başlangıcında geçirsem bir sıkıntı yaratır mı? Belki de hiç geçirmeyeceğim bir ihtimal merak ediyorum.
2. Gebelikte 2 kedimin de kum temizliğini eldiven ve maske ile kendim temizlemeye devam etsem sorun yaratır mı?
3. Gebelik öncesi test yaptırmayı düşünüyorum her ihtimale karşı, diyelim bağışıklık kazandım bir süre gebelik çalışmasını ertelemeli miyim?
Evet aşıları tam karma aşı, iç dış parazitleri yapıldı. Fakat anneden geçme durumları olabiliyormuş sanırım aynı insanlardaki gibi ondam merak ettim.asilari tamsa sanirim risk oldukca az oluyor
veterinerden+kadin dogum uzmanindan bilgi alsan daha dogru olurEvet aşıları tam karma aşı, iç dış parazitleri yapıldı. Fakat anneden geçme durumları olabiliyormuş sanırım aynı insanlardaki gibi ondam merak ettim.
Amin canım inşallahBenim de aklıma bu takılıyo ama araştırmalarıma göre aşıları parazitleri yapılan kedilerde olması çok çok düşük bir ihtimalmiş sokak hayvanlarında bile nadir görülen bişeymiş, kedim 2 yaşında 3aydır bizimle, kum temizliğini maske ve eldivenle yapıyorum bi süre eşim yaptı ama evde olmuyo o her zaman, mecbur yapcam valla kedimden vazgeçemem ilk çocuğum oldu o benim, bakalım Allah korusun bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?