• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedilerime yardım

Busra111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
13
0
1
22
Merhaba arkadaşlar benim bir kedim var onu yavruyken aldım eve annesi terketmişti aldığımda 21 yaşındaydım büyüttüm kedim hamile kaldı şimdide doğum yaptı ve ben yavru kedilerle birlikte 6 kediye bakıyorum yavru kedilerin 3üne yuva buldum ücretsiz sahiplendiriyorum ama geri kalan ikisine yuva bulamadım(ücretsiz sahiplendiriyorum bir evleri olsunda diye). Ama henüz kedileri vermedim anneleri süt veriyor daha yani evde 6kediye bakıyorum ve tek başıma zorlanıyorum biz dışarda da sokak kedilerine bakıyoruz 10-15 belki daha çok kedi besliyoruz devlete gittik mama yardımı falan için bir şey çıkmadı buradan yardımcı olmak isteyen varsa lütfen bana ulaşabilir mi mama ve kum için biz Allah rızası için bakıyoruz ama ben tek başıma evde altı kediye mama ve kum yetiştirmekte zorlanıyorum o kadar maddi gücüm yok hayvanları sokağa atmakta asla istemem yapamam.(kediler 50 günlük oldu yavaş yavaş yemek yiyorlar anneleri tuvalet eğitimi verdi çok temizler)

Screenshot_20250601-145338_Gallery.webp

Eklentiler

• Screenshot_20250506-184017_Gallery.webp
    Screenshot_20250506-184017_Gallery.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 8
madem bakacak durumunuz yok neden çiftleştirdiniz zavallı hayvanı? kısırlaştırın en azından ilerisi için.

2-2.5 aylıkken sütten kesebilir ve insallah iyi bir yerlere sahiplendirebilirsiniz. umarım yardım eden de çıkar ama ben de çok kedi baktım. 5 yavru 2 ayda anca 2kglik mama yer zaten.

madem bakacak durumunuz yok neden çiftleştirdiniz zavallı hayvanı? kısırlaştırın en azından ilerisi için.

2-2.5 aylıkken sütten kesebilir ve insallah iyi bir yerlere sahiplendirebilirsiniz. umarım yardım eden de çıkar ama ben de çok kedi baktım. 5 yavru 2 ayda anca 2kglik mama yer zaten.
Kedimi isteyerek çiftleştirmedim hayvan dışarıya alışkın bir kedi olduğu için dışarı çıkıyordu zaten kısırlaştırabilsem kısırlaştırırdım param yoktu ve kızgınlığa girdi yani napabilirdim hayvanı dışarı atacak değilim bulduğumda ölecek durumdaydı ben bakmasam ölmüştü benim için çok özel çocuğum gibi ve mamadan çok kum yetiştiremiyorum yavru kedilere eğer mama yardımı olursa dışardakilere vereceğim zaten. Bizim bulunduğumuz yerde veteriner kısırlaştırmaya 5bin dedi o yüzden yaptıramadım ücretsiz yapan yerler falan yok burada. Lütfen durumu bilip bilmeden olumsuz eleştirelerde bulunmayalım emin olun bende çok kedi baktım hatta çok hayvan baktım hala da bakıyorum hepsini de ayrı ayrı çok seviyorum zaten maddi destek istemiyorum hayvanlara mama kum istiyorum sadece

Kedimi isteyerek çiftleştirmedim hayvan dışarıya alışkın bir kedi olduğu için dışarı çıkıyordu zaten kısırlaştırabilsem kısırlaştırırdım param yoktu ve kızgınlığa girdi yani napabilirdim hayvanı dışarı atacak değilim bulduğumda ölecek durumdaydı ben bakmasam ölmüştü benim için çok özel çocuğum gibi ve mamadan çok kum yetiştiremiyorum yavru kedilere eğer mama yardımı olursa dışardakilere vereceğim zaten. Bizim bulunduğumuz yerde veteriner kısırlaştırmaya 5bin dedi o yüzden yaptıramadım ücretsiz yapan yerler falan yok burada. Lütfen durumu bilip bilmeden olumsuz eleştirelerde bulunmayalım emin olun bende çok kedi baktım hatta çok hayvan baktım hala da bakıyorum hepsini de ayrı ayrı çok seviyorum zaten maddi destek istemiyorum hayvanlara mama kum istiyorum sadece
Bizim mahallede hiç hayvan bakan yok sadece biz bakıyoruz kimse kedi sevmiyor istemiyor evlerinden çöpe artık yemek döken bile yok elimizden geldiğinde bakmaya çalışıyoruz ama maalesef elimizden çok bir şey gelmiyor o yüzden buraya yazmak istedim benim gibi hayvanseverler çıkar mutlaka dedim

Hatanız sokaktan sahiplendiyseniz ve kısırlaştırma yapmadıysanız dışarı çıkmasına izin vermek olmuş

Hamile kalacağını tahmin etmek zor olmasa gerek😔

Cins olmadığı için kimse sahiplenmek istemiyor
İnşallah bulursunuz
Anneyi lütfen sokağa salmayın
En yakın zamanda kısırlaştırma yapın

Hatanız sokaktan sahiplendiyseniz ve kısırlaştırma yapmadıysanız dışarı çıkmasına izin vermek olmuş

Hamile kalacağını tahmin etmek zor olmasa gerek😔

Cins olmadığı için kimse sahiplenmek istemiyor
İnşallah bulursunuz
Anneyi lütfen sokağa salmayın
En yakın zamanda kısırlaştırma yapın
Evet insanlar bi cins kediye merak sarmış durumda yani tamam onu da alın ama bu sokak kedilerinin ne suçu var üzülüyorum yuva bulamadığım için el bebek gül bebek büyütüyorum hamile kalacağını tahmin edebiliyordum ama benim kedim evde büyüdüğü için bulduğumda şuanki kendi yavrularından küçüktü belki 40-45 günlüktü kedi sütüyle salamlarla büyüttüm sonra mama aldım çünkü bir süre mama yiyemedi küçük olduğu için işte her kedinin bir huyu var kedimin adını fıstık koyduk ve fıstık biraz şımarık büyüdü galiba çünkü dışarı çıkmazsa evi başımıza yıkıyor😂 istediği olmazsa evi başımıza yıkıyor eşyaları deviriyor durmadan miyavlıyor bizde hiç kızmadan büyüttük zaten hiç kıyamıyordum o kadar küçüktü ki kemikleri belli oluyordu yavrucağın. Gel zaman git zaman kendi kapıları açıp kaçmaya başladı biz müstakil evdeyiz yani kaçması da kolaydı zaten kızgınlığa girince annem bağırmasına bile dayanamadı halbusaki canı yanmıyormuş araştırdım ama annem canı yanıyormuş gibi bağırıyor falan diye kıyamıyordu evdeki kimse kıyamıyor gerçi babam emekli ben sınava hazırlanıyorum o yüzden çalışmıyorum yani az miktar harçlığımla kedime mama alıyorum kum alıyorum ve kısırlaştırmak için para biriktiriyorum

kısırlaştırsanız tğm bu masraflar olmayacaktı?

hayvana yazık. ya kısırlaştırın ya da anneyi de bakabilecek birilerine sahiplendirin. ne bekliyordunuz dısarı çıkan hayvanın hava alıp gelmesini mi?

iyi niyetinizi sorgulamıyorum ama kısırlaştırma için 5 bin bile veremiyorken içeride ve dısarıda bu kadar hayvana nasıl bakkyorsunuz?

Belediye ücretsiz kısırlaştıriyor kulağını kesiyor sadece biraz bu kadar bilinçsiz olmayın bakıyorsunuz am araştırın biraz ben sokak hayvanlarimi bile kısırlaştıriyorum

Belediye ücretsiz kısırlaştıriyor kulağını kesiyor sadece biraz bu kadar bilinçsiz olmayın bakıyorsunuz am araştırın biraz ben sokak hayvanlarimi bile kısırlaştıriyorum
Belediyeye götürdük emin olun bilinçliyim çok hayvan bakıyorum bizim burda öyle bir hizmet yok diyorum üç kere falan yazdım yukarıya okursanız görürsünüz. Beledi veteriner kliniği de yok

Belediyeye götürdük emin olun bilinçliyim çok hayvan bakıyorum bizim burda öyle bir hizmet yok diyorum üç kere falan yazdım yukarıya okursanız görürsünüz. Beledi veteriner kliniği de yok
Nasil yok yahu hangi şehirmiş bu?

Zaten olsa ben evde baktığım kediden hariç dışarda beslediğim kedileri götürürüm beslediklerimden birisinin ayağını araba ezmişti ona bile bakılmadı ilk kısırlaştırmaya onu götürürüm zaten

İlçede yaşıyorum. Klinik yok ödenek çıkmadı imza atılmadı onay verilmedi diyerek her seferinde bizi geri çevirdiler
Hangi ilçe bağlı ilin vardır 5 bin den daha ucuza gelir sanki git gel kediler o kadar doğuruyor nasıl başa çıkiyorlar mümkün mü kısırlaştırma olmaması

Hangi ilçe bağlı ilin vardır 5 bin den daha ucuza gelir sanki git gel kediler o kadar doğuruyor nasıl başa çıkiyorlar mümkün mü kısırlaştırma olmaması
Sivasa bağlıyız. Hanımefendi yani neden yalan söyleyeyim burda yapmıyorlar her belediye aynı değil yani bende isterdim yaptırmak şuanda para biriktiriyorum hatta parayı denkleştirip kedimi götüreceğim napayım elimden bişey gelmiyor burdaki veterinerlerde sorun var demek ki bilemiyorum sivasa da hiç gitmiyorum gitsem neyle kedimi götüreyim zaten

Sivasa bağlıyız. Hanımefendi yani neden yalan söyleyeyim burda yapmıyorlar her belediye aynı değil yani bende isterdim yaptırmak şuanda para biriktiriyorum hatta parayı denkleştirip kedimi götüreceğim napayım elimden bişey gelmiyor burdaki veterinerlerde sorun var demek ki bilemiyorum sivasa da hiç gitmiyorum gitsem neyle kedimi götüreyim zaten
Kuzenim diyor niğdede ücretsiz yapılıyor orda özel veterinerler bile bin lira istiyormuş diyorum ne güzel keşke burasıda öyle olsa ama maalesef öyle değil

Burda kimse sana yardımcı olamaz ayrıca yasakta sonuçta yalan gerçek kimse bilemez

İzmirde bile 2bindi en son 5 bin kısırlaştırma ne demek ya

Back
X