- 9 Kasım 2010
- 126
- 5
- 118
- 39
Ona doğru bir şey salladığınızda hemen akabinde ödül verin ona yani sevdiği mamadan bir parça vererek ile ödüllendrirseniz salladığınız şeyin kötü anıları aklından silinip yerine lezzetli anılar yerleşecektir...
Size bulaşmaz ama oğlunuza bulaşabilir lütfen aşıları tamamlanmamış kedi veya kedileri evinizin sınırları içerisine sokmayın.Biz bazı durumlarda mecbur olup eve götürmek zorunda kaldığımız kedicikleri diğerlerinin ulaşamayacağı ayrı bir bölümde gözetimde tutuyoruz, arkadaşınız ile samimi olabilirsiniz ama aşısız bir kedi ile çiftleşmek oğlunuzda çeşitli viral hastalıkların geçmesine sebep olabileceği gibi kanser riskide yaratabilir...bunun dışında dişi kedlerde ovulasyon (bize göre adet döneme)4- 7 gün sürer ve dişi kedi ancak bu 4- 7 günden itibaren erkeği yanına yaklaştırır...
ya çok teşekkür ederim bilgiler için. şimdi daha çok huylandım yarın hemen veterinere gidicem bu kediciğe aşı yapılması konusunda ikna etmesini sağlıcam ve kulağının temizlenmesini.
arkadaşımda bunu kabul etmezse artık güzel bi dille rica edicem getirmemesini. ben bukadar dikkat ederken başkalarının sorumsuzluğundan küçücük bir zarar görsün istemem.
ya anlamıyorum bi hayvan beslemek sadece onu alıp bi eve kapatıp önüne bi tabak mama ve bi tabak su koymakmı?