Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

kızlar bu kedilerin kızgınlık dönemlerinde napıcaaaaaaz? var mı kedisini erkek kediyle başgöz etmeden sakinleştirebileeeen? :9: valla sabaha kadar imanımı gevretti maaağvvvv mooovvv meiiooovvv türlü senfoniler.. :36: aaaaaağ diye bile bağrıyo resmen artık! kıyamam :9:

kızgınlıktan çıktıktan hemen sonra kısırlaştırın arkadaşım..
acı çekiyolar resmen,yazık..

valla canım sakinleştirmenin tek yolu kısırlaştırmak...hele bir de koku bırakma başladıysa daha da dayanılmaz oluyor. doğalarında var bu, yapacak bişey yok.

koku da bırakıyor eveeeeet :95: üstelik gidip gidip deri çantalarımızın :95:erine falan bırakıyor! dayanılmaz bi hal aldı ama kızamıyorum da naapsın hakikaten doğalarında var bu..

kızgınlıktan çıktıktan hemen sonra kısırlaştırın arkadaşım..
acı çekiyolar resmen,yazık..

daha çok küçük diye tedirgin oldum kısırlaştırma konusunda.. 1 yaşında bile değil sıpam :16: sakinleştirici şurup gibi bişey duymuştum var mı böyle bişey acaba yaaa :44:

kızgınlığa girmişse,kısırlaştırmak için zaman gelmiş demektir..
dişiler 4,5 aylıktan itibaren,erkekler 1 yaşından itibaren kısırlaştırılabilirler..
kızgınlıktan çıkmasını beklemelisiniz ama..

rica ederim :92:

Yaa kızlar benim pisinin en favori oyuncağı sütyen yav :44:
Es kaza bi ortada bırakayım sütyenleri, akşam hepsini evin ayrı bir köşesinden topluyorum...alıyo kaçıyo, kuduruyo onlarla.
Ay bildiğiniz sapık bi kedim var galiba :92:

dişilerde 4.5-5 aylıkken erkeklerde ise testisler inince (4.5-5 aylıkken de olabilir 1 yaşında da; kedinin ırkına, boyutlarına bağlı) kısırlaştırılabilir.

Kızlar benim merak ettiğim ise şu, kedimizi kısırlaştırdıktan sonra yinede istek duyuyor mu bir bilginiz var mı ?

Kızlaaaaaaaaaaar benım de evde besledgımmmm boncugum var sıtedekı tum kedılerede bakıyoruzzzzz 2.katda oturdmz ıcnnnnnnnnn bı kedı gelıp malesef balkona doguruverdıııııııı suan 1 aylıklaaaaar çok şkerler yalnz bunlar hağla tuvalet ıhtıyaclarını görmedlerrrrr daha ufaklar ama balkonda kutudalar

Kızlaaaaaaaaaaar benım de evde besledgımmmm boncugum var sıtedekı tum kedılerede bakıyoruzzzzz 2.katda oturdmz ıcnnnnnnnnn bı kedı gelıp malesef balkona doguruverdıııııııı suan 1 aylıklaaaaar çok şkerler yalnz bunlar hağla tuvalet ıhtıyaclarını görmedlerrrrr daha ufaklar ama balkonda kutudalar

anneleri yanında değil mi? anneleri yaptırır onların tuvaletini.

Kızlaarr benimde sizlere bir sorum olucak 8 haftalık oğluş şekermi şeker bir siyam'ım var fakat ben kuru mama konusunda endişeliyim IAMS pro active veriyorum oğluşa veterinerimizde mamamızı beğendi fakat royal canin mi yoksa ıams 'ımı önerirsiniz fikirlerinizi bekliyorum sevgiler..

Kızlaarr benimde sizlere bir sorum olucak 8 haftalık oğluş şekermi şeker bir siyam'ım var fakat ben kuru mama konusunda endişeliyim IAMS pro active veriyorum oğluşa veterinerimizde mamamızı beğendi fakat royal canin mi yoksa ıams 'ımı önerirsiniz fikirlerinizi bekliyorum sevgiler..

Royal Canin, Hill's veya Proplan öneririm bunlar super premium mamalardır, İams ise orta kalite mamadır...Royal Canin'in Kitten 36 mamasını severek yiyorlar özellikle bunu tavsiye ederim size...Şu sıra bir çok internet sitesinde 2 kg+400 gr kampanya var bir bakın isterseniz...Zaten tek bir kediniz olduğu için aldığınız bu mama uzun süre gider...

Royal Canin, Hill's veya Proplan öneririm bunlar super premium mamalardır, İams ise orta kalite mamadır...Royal Canin'in Kitten 36 mamasını severek yiyorlar özellikle bunu tavsiye ederim size...Şu sıra bir çok internet sitesinde 2 kg+400 gr kampanya var bir bakın isterseniz...Zaten tek bir kediniz olduğu için aldığınız bu mama uzun süre gider...

Çok teşekkür ederim kılıççım vallahi seni yürekten kutluyorum her konudaki engin bilgilerin ve herkesi aydınlatma çaban için de extra teşekkürler sana :) buarada şu akkum olayına da bir el atıcam Eskişehirde yaşıyorum gezmediğim market petshop kalmadı diyebilirim ama bulamadım kumumuz bitsin hemen sipariş edeceğim netten :16::16:

kizlar bilen varsa cevaplasin lütfen, kedim 1 haftadir tirnaklarini koparmaya calisiyor sanki tüm gücüyle yapiyor bunu, bu normal mi_??? :18::18::18:

kizlar bilen varsa cevaplasin lütfen, kedim 1 haftadir tirnaklarini koparmaya calisiyor sanki tüm gücüyle yapiyor bunu, bu normal mi_??? :18::18::18:

pek normal gelmedi bana..
vetinize sordunuz mu?
ya bişeyleri protesto ediyor yada orda onu rahatsız eden bişeyler var ve çıkarmaya çalışıyor..
bilemedim..

pek normal gelmedi bana..
vetinize sordunuz mu?
ya bişeyleri protesto ediyor yada orda onu rahatsız eden bişeyler var ve çıkarmaya çalışıyor..
bilemedim..

cok tesekkür ederim cevabiniz icin :71:
hayir sormadim ama sabah olsun hemen gidicem vete cünkü banada normal gelmedi, yalniz sadece patilerinde yapmiyor bunu ayaklarindada yapiyor:18:
bu arada sirt derisini titretmesinin sebebi kizginlik korku veya heyecandan olabilir mi_??

cok tesekkür ederim cevabiniz icin :71:
hayir sormadim ama sabah olsun hemen gidicem vete cünkü banada normal gelmedi, yalniz sadece patilerinde yapmiyor bunu ayaklarindada yapiyor:18:
bu arada sirt derisini titretmesinin sebebi kizginlik korku veya heyecandan olabilir mi_??

rica ederim :70:

sırt derisini titretmeleri,oyun modundayken yada heyecanlıyken yaptıklarını gözlemlediğim bişey..

diğer durumda da,belki de sadece tırnaklarını temizlemeye çalışıyor da olabilir..:26:

geçmiş olsun arkadaşım,inşallah önemli bir sorunu yoktur pisinin..

rica ederim :70:

sırt derisini titretmeleri,oyun modundayken yada heyecanlıyken yaptıklarını gözlemlediğim bişey..

diğer durumda da,belki de sadece tırnaklarını temizlemeye çalışıyor da olabilir..:26:

geçmiş olsun arkadaşım,inşallah önemli bir sorunu yoktur pisinin..

Insallah canim ya, tirnaklarinda acaba bi sorunmu var diye bakmaya calisiyorum ama izin vermiyor:) en iyisi birde vet baksin Insallah önemli birsey yoktur, tekrardan cok tesekkürler:70:

Back
X