Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 587802 Eki Görüntüle 587803
bunlarda benim kedilerim :) kırmızı tasmalı olan Boncuk , pembe tasmalı olan Bıdık :) pembe tasmalı kırmızı tasmalının yavrusu aynı zamanda :)kedilerimin sizlere selamı vaar :)
Çok güzeller maşallah bende de üç tane var...:)Eki Görüntüle 588329 Eki Görüntüle 588330 Eki Görüntüle 588331
oy maşallah üçüde birbirinden güzel :)) isimleri ne bu şeker şeylerin ?:)
Arkadaşlar merhaba, birbirinden güzel kedileriniz var, uzun yıllarınız olsun birlikte.. Bir sorum var. Kedisinde patela (arka bacak, kalça kemiği) çıkığı problemi yaşayan var mı? Kızım 3 yaşında kısırlaştırılmış bir tekir. Benim kızım 1,5 - 2 yıl önce patela çıkığı nedeniyle arka sol bacağından ameliyatını olmuştu. Şimdi de arka sağ bacağı çıkıyor. İçim acıyor onu öyle topallarken gördükçe, ama deli gibi de koşturuyo evde ona rağmen. Geçen hafta veterinerdeydik, hemen ameliyata almak istemedi, koşturmasın atlayıp zıplamasın bir süre gözetin dedi, iyi de kedi bu, ayrıca biz bütün gün evde değiliz çalışıyoruz. Ameliyat da çözüm değilmiş, sonra tekrar edebilirmiş zaten. Napıcaz biz?Nasıl evde koşturmasına engel olabilirim var mı bir fikriniz.
Arkadaşlar merhaba, birbirinden güzel kedileriniz var, uzun yıllarınız olsun birlikte.. Bir sorum var. Kedisinde patela (arka bacak, kalça kemiği) çıkığı problemi yaşayan var mı? Kızım 3 yaşında kısırlaştırılmış bir tekir. Benim kızım 1,5 - 2 yıl önce patela çıkığı nedeniyle arka sol bacağından ameliyatını olmuştu. Şimdi de arka sağ bacağı çıkıyor. İçim acıyor onu öyle topallarken gördükçe, ama deli gibi de koşturuyo evde ona rağmen. Geçen hafta veterinerdeydik, hemen ameliyata almak istemedi, koşturmasın atlayıp zıplamasın bir süre gözetin dedi, iyi de kedi bu, ayrıca biz bütün gün evde değiliz çalışıyoruz. Ameliyat da çözüm değilmiş, sonra tekrar edebilirmiş zaten. Napıcaz biz?Nasıl evde koşturmasına engel olabilirim var mı bir fikriniz.
Eki Görüntüle 590862 kızlar buda benim çakılım albümümde resimleri var bakabilirsiniz
Ya bu nasıl bir keyif ?Ben bu güzelliklerin en tuaf daracık küçücük yerlere kendilerini sığdırmalarına bayılıyorum.Tarçın harikasın...:)
o nasi bir burun ya...![]()
Kimsenin fikri yok sanırım![]()
Şu veterinerlerde yada petshoplarda hayvanları tuttukları açık delikli geniş kafesler var onlardan alıp evde tutsam diyorum bir süre. Dün yine veterinerdeydik veterinerimiz yine 1 hafta kadar kafeste tutmaya çalışın dedi, bağlar kaynar en azından git gide kıkırdakların düzleşmesini engelleyelim dedi. Bu kafeslerden nerden bulabilirim fikri olan var mı? En azından kumu maması yanında olur 1-2 adımda atabilir böylece...