Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada herkese mutlu yıllar diliyorum...
canım veterinere sormadın mı nerden bulabilirim diye..petsoplarad sor bakalım belki bilirler..offf çok üzülüyorum inş toparlar..
Herkese mutlu yıllar, hayvanların eziyet görmediği insanların insan olmayı hatırlayacağı bir yıl diliyorum öncelikle...
Veterinere sormadım ama internette bakındık köpek eğitim kafesleriymiş, ama istediğim boyutlarda olanlar çok pahalışu an o parayı veremem o kafese malesef
veterinere veya petshoplara kiralamam mümkün mü diye soracağım. Sanmıyorum ama bi deneyeceğim şansımı.
Herkese mutlu yıllar, hayvanların eziyet görmediği insanların insan olmayı hatırlayacağı bir yıl diliyorum öncelikle...
Veterinere sormadım ama internette bakındık köpek eğitim kafesleriymiş, ama istediğim boyutlarda olanlar çok pahalışu an o parayı veremem o kafese malesef
veterinere veya petshoplara kiralamam mümkün mü diye soracağım. Sanmıyorum ama bi deneyeceğim şansımı.
Çok geçmiş olsun kedi kuyruğu, umarım kediniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Kafesi temin edene kadar evde olmadığınız süreçte kedinizi evin en küçük odasına falan kapatsanız maması ve kumuyla birlikte? Kafesin yerini tutmasa da gene de daha az hareket etmesini sağlar belki.
Teşekkürler, evet şimdilik yarın giderken banyoya kapatacağız. Orda da yine çamaşır makinesine, lavaboya falan atlayabilir ama tüm gün ordan oraya atlayıp durmaz heralde. Çok sinir bozucu bir durum. Bir an önce iyileşsin kuzucum[/QUOTE
Amin canım iyileşir hiç merak etme biraz sabır mutlaka düzelir canım.
Teşekkürler, evet şimdilik yarın giderken banyoya kapatacağız. Orda da yine çamaşır makinesine, lavaboya falan atlayabilir ama tüm gün ordan oraya atlayıp durmaz heralde. Çok sinir bozucu bir durum. Bir an önce iyileşsin kuzucum
Merhaba, bizimkini odaya kapatmak yeterli olmadı hatta ters tepti, sebebi bilinmeyen alerjik reaksiyonları (eozinofilik granül) vardı küçüklüğünden beri şimdi de yine o yaralar baş gösterdi. Arka iki bacağının arka taraflarında yaraları çıktı, kaşınıyo ve o da bunu dişleyerek yalayarak iyileştirme derdinde... Şimdi bir de yakalığını taktık. Off allahım halini bir görseniz hem topallıyo hem yaraları çıktı ve kafasında kocaman bir yakalık... hala da atlıyor ordan oraya koşturuyor...elimden hiç bir şey gelmiyorkafes bulamadım malesef o nedenle evde dolanıyor hala. Veterinerde inatla ameliyata almak istemiyor, çok ameliyat geçirdi küçüklüğünden beri o nedenle o da korkuyo sanırım narkoz vermeye artık. Kafes konusunda yardımcı olabilecek kimse yok mu çevrenizde arkadaşlar 1-2 haftalık lazım sadece?
Eki Görüntüle 602038 Eki Görüntüle 602043
Bu da bizim yeni dostumuz Çıtır..Ama oğlumla arası hiç iyi değil..oğlum da onu pek sevmiyor..elleri yüzü tırmık içinde..Tırmıkları görünce hemen anlıyorum..Yine naptın kediye diyorum..'sadece üzerinde araba sürmek istemiştim' gibi cevaplar alıyorum..dün baktım kuyruğundan havaya kaldırmış..napıcam bilmiyorum..öncelikle oğlumu düşünmem gerekir belki ama bu soğukta Çıtırı sokağa yollayamam..çokta alıştım ona..gerçi daha 1 aydır beraberiz ama..Hep bir kedim olsun istedim..bunun için çocuklarımın büyümesinide bekledim..ama sanırım biraz daha beklemem gerekiyomuş :26:
Bide bi akıl verin bayanlar ben bu tüylerle başa çıkamıyorum..her yer tüy..üstümüz başımız..koltuklar..siz nasıl başa çıkıyosunuz?
Canım merhaba kedin pek güzelmiş maşallah.Herhalde zamanla alışırlar birbirlerine,bence seni paylaşamıyorlar canım.Tüy toplamak için ikea da çok hesaplı tüy toplayıcı rulo bantlar var ben üç kedinin tüyünü öyle temizliyorum.Arada bir tüylerini tararsan iyi olur selamlar canım.
Merhaba..O bantlardan farklı yerlerde görmüştüm ama bi iki kullanımdan sonra işe yaramıycaklar gibi geldi bana..ilk başlarda öyle koltuklara falan çıkmıyordu..biz kucağımıza alıp sevmekten alıştırdık..şimdide yerde durmuyor sürekli yanımıza zıplıyor..oturduğumuz yerden tüy yumağıyla kalkıyoruzAma deniycem dediğinizi..sizin 3 kedide işe yarıyorsa bende de yarıycaktır..teşekkür ederim..
Bu da bizim yeni dostumuz Çıtır..Ama oğlumla arası hiç iyi değil..oğlum da onu pek sevmiyor..elleri yüzü tırmık içinde..Tırmıkları görünce hemen anlıyorum..Yine naptın kediye diyorum..'sadece üzerinde araba sürmek istemiştim' gibi cevaplar alıyorum..dün baktım kuyruğundan havaya kaldırmış..napıcam bilmiyorum..öncelikle oğlumu düşünmem gerekir belki ama bu soğukta Çıtırı sokağa yollayamam..çokta alıştım ona..gerçi daha 1 aydır beraberiz ama..Hep bir kedim olsun istedim..bunun için çocuklarımın büyümesinide bekledim..ama sanırım biraz daha beklemem gerekiyomuş :26:
Bide bi akıl verin bayanlar ben bu tüylerle başa çıkamıyorum..her yer tüy..üstümüz başımız..koltuklar..siz nasıl başa çıkıyosunuz?
Merhaba..O bantlardan farklı yerlerde görmüştüm ama bi iki kullanımdan sonra işe yaramıycaklar gibi geldi bana..ilk başlarda öyle koltuklara falan çıkmıyordu..biz kucağımıza alıp sevmekten alıştırdık..şimdide yerde durmuyor sürekli yanımıza zıplıyor..oturduğumuz yerden tüy yumağıyla kalkıyoruzAma deniycem dediğinizi..sizin 3 kedide işe yarıyorsa bende de yarıycaktır..teşekkür ederim..