Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cinsse zaten yavrulara kolayca sahip bulursun .veterinerde yardımcı olur..... acı çekip çekmediklerini bilemiyorum tabii.tabiiki bizim yaptığımız doğaya aykırı. hayvancağız içgüdesel olarak çiftleşmek istiyor. ilk kedimi çiftleştirmeden kısırlaştırmıştım. ama bunu anne yapmak istiyorum. bu duyguyu bir tatsın.....
Hayvanlar kısırlaştırılmamalı.onların bu hakkını elinden kimse almamalı.sizi kısırlaştırsalar ne hissederdiniz?bence bu dinen de günah.doğa düzenini bozmak insanlığın bencilliğidir sadece.lütfen ya bakamicanız dişi hayvan edinmeyin ya da kısırlaştırmayın.insan olarak dünyaya gelmiş olmak bize her hakkı vermez
ne bileyim öbürünü kısırlaştırdım çok üzüldüm.... bari bu yaşasın diyorum.güzelim insandan bahsetmiyoruz hayvandan bahsediyoruz hayvanların annelik yada babalık iç güdüleri olmaz unutmaki anne bir hayvan erkek yavrusu büyüdüğü zaman onunlada çiftleşebilir nerde peki onların annelik yada babalık duyguları
Hayvanlar kısırlaştırılmamalı.onların bu hakkını elinden kimse almamalı.sizi kısırlaştırsalar ne hissederdiniz?bence bu dinen de günah.doğa düzenini bozmak insanlığın bencilliğidir sadece.lütfen ya bakamicanız dişi hayvan edinmeyin ya da kısırlaştırmayın.insan olarak dünyaya gelmiş olmak bize her hakkı vermez
peki siz söyleyin ne yapalım ayda bir kızgınlıkları var bu dönemde çiftleştirsek 6 bebek. her ay düşünebiliyor musunuz.... bu bebekler ne olacak peki.... çiftleştirmesen belkide acı çekiyor.... siz bir şey söyleyin o zaman...Hayvanlar kısırlaştırılmamalı.onların bu hakkını elinden kimse almamalı.sizi kısırlaştırsalar ne hissederdiniz?bence bu dinen de günah.doğa düzenini bozmak insanlığın bencilliğidir sadece.lütfen ya bakamicanız dişi hayvan edinmeyin ya da kısırlaştırmayın.insan olarak dünyaya gelmiş olmak bize her hakkı vermez
ne bileyim öbürünü kısırlaştırdım çok üzüldüm.... bari bu yaşasın diyorum.
arkadaşlar polimiğe girmeyelim. ben sadece size sordum bu kedim nasıl sakinleşir diye. :uhm: