Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

Malesef kızım melek oldu bıraktı gitti bizi 10 gün oldu biz ailece çok üzüldük çok ağladık 2 gün sonra yine bir pisicik evlat edindik onuda sokaktan sahiplendik 3,5 aylık bir kızımız var Park'ta bulduk ya ben pet shop tan almaya çok karşıyım oyuncak almaktan farkı yok.... onuda çok sevdik çok tatlı çok masum sevilmeye ve bakıma muhtaç evimizi açtık hemen veterinere götürdük sağlıklıymış iç dış parazitini yaptırdık aşılara başlancak bu hafta inşaallah uzun yıllar bizimle Yaşar.... Tabiki ilk göz ağrım canım miyam hep kalbimizde yaşıycak onu hiç unutmayacağız kara prensesimdi o benim

Malesef kızım melek oldu bıraktı gitti bizi 10 gün oldu biz ailece çok üzüldük çok ağladık 2 gün sonra yine bir pisicik evlat edindik onuda sokaktan sahiplendik 3,5 aylık bir kızımız var Park'ta bulduk ya ben pet shop tan almaya çok karşıyım oyuncak almaktan farkı yok.... onuda çok sevdik çok tatlı çok masum sevilmeye ve bakıma muhtaç evimizi açtık hemen veterinere götürdük sağlıklıymış iç dış parazitini yaptırdık aşılara başlancak bu hafta inşaallah uzun yıllar bizimle Yaşar.... Tabiki ilk göz ağrım canım miyam hep kalbimizde yaşıycak onu hiç unutmayacağız kara prensesimdi o benim

çok üzüldüm, elbette unutulmaz, onu çok sevseniz de üzülseniz de en doğru kararı almışsınız, en kısa sürede yeni bir kedi sahiplenmeniz hem de sokaktan yalnız bir cana kucak açmanız çok güzel çok düşünceli. yeni kedinizin ismi ne?
miya için çok üzgünüm, umarım yeni kediniz biraz olsun acınızı hafifletmiştir.

çok üzüldüm, elbette unutulmaz, onu çok sevseniz de üzülseniz de en doğru kararı almışsınız, en kısa sürede yeni bir kedi sahiplenmeniz hem de sokaktan yalnız bir cana kucak açmanız çok güzel çok düşünceli. yeni kedinizin ismi ne?
miya için çok üzgünüm, umarım yeni kediniz biraz olsun acınızı hafifletmiştir.

Evet bende sizin gibi düşünüyorum evet acımızı gerçekten hafifletti kızımızın adı maya çekiliş yaptık oğlum ve eşimin istediği isimleri yazıp seçtik pamuk sila yumoş ve mayayı yazdık maya çıktı onu çok seviyoruz Ankara tekiri şişko yumoş yumoş bir pisicik hemen ev ortamınada alıştı inşaallah onu bize bağışlar Rabbim

benimde nazarım :nazar: var kalbinde sorun varmıs veterinere götürdüm büyüyünce bişeyi falan kalmaz dedi inşallhda kalmaz öyle umuyorum hasta bebek gibi ses cıkartıyor uyurken
tavuktan baska bişey yediğide yok herşeyi denedim yemiyor ciğer bile yemiyor
sürekli endişedeyim bişey olacak diyee :14:

Son düzenleme:
Selam sevgili arkadaşlar çok kısa sorunumu anlatayım geçtiğimiz yaz sokaktan bir pisicik evlat edindik çok küçüktü neyse bi kaç gün sonra kayınvaldem geldi görür görmez çığlığı bastı aynen şöyle dedi ay ne çirkin bu ıyy iğrenç uzak tutun onu benden daha fazlasını söylemiycem gelip gidip ne çirkinsin sen diyip duruyordu kuzuma hep uyardim söyleme öyle diye ama ne çare beni kahrediyordu ni tekim kuzucuğum ağır bir hastalıktan öldü bende hemen bir pisicik daha aldım sokaktan ve kaynanam bize geldi ve aynen şöyle dedi Ayy ne kadar çirkin bu öbürü bıraz tatlıydı nasıl buluyorsunuz böyle çirkin kedileri dedi bu kısa kestiğim hali her geldiğinde beni mahfediyor eşime söylüyorum ben ne diyim şimdi anneme diyor napıyım bilmiyorum o kadarda tatlı bir kızım var anlatamam pofuduğum benim😔 ne diyim kırmadan sonuçta büyüyümüz gerçi o beni çok kırdı cevaplarınızı bekliyorum

Selam sevgili arkadaşlar çok kısa sorunumu anlatayım geçtiğimiz yaz sokaktan bir pisicik evlat edindik çok küçüktü neyse bi kaç gün sonra kayınvaldem geldi görür görmez çığlığı bastı aynen şöyle dedi ay ne çirkin bu ıyy iğrenç uzak tutun onu benden daha fazlasını söylemiycem gelip gidip ne çirkinsin sen diyip duruyordu kuzuma hep uyardim söyleme öyle diye ama ne çare beni kahrediyordu ni tekim kuzucuğum ağır bir hastalıktan öldü bende hemen bir pisicik daha aldım sokaktan ve kaynanam bize geldi ve aynen şöyle dedi Ayy ne kadar çirkin bu öbürü bıraz tatlıydı nasıl buluyorsunuz böyle çirkin kedileri dedi bu kısa kestiğim hali her geldiğinde beni mahfediyor eşime söylüyorum ben ne diyim şimdi anneme diyor napıyım bilmiyorum o kadarda tatlı bir kızım var anlatamam pofuduğum benim😔 ne diyim kırmadan sonuçta büyüyümüz gerçi o beni çok kırdı cevaplarınızı bekliyorum

sanırım kayınvaliden kedileri sevmiyor. ne çirkinmiş diyerek istemediğini belirtme şeklide olabilir. hani diyorum sizin eve gelince yeri mi daralıyor acaba? misafir misafiri istemez evsahibi hiç birini istemez misali :37:

sanırım kayınvaliden kedileri sevmiyor. ne çirkinmiş diyerek istemediğini belirtme şeklide olabilir. hani diyorum sizin eve gelince yeri mi daralıyor acaba? misafir misafiri istemez evsahibi hiç birini istemez misali :37:

cnm kayınvaldem sadece kedi değil hiç bir hayvanı sevmez evet istemiyor evimizde bir hayvan olmasını ama ben eşim oğlum bayılıyoruz kızımıza çok seviyoruz onu maalesef her kayınvaldem gelip gittiğinde bir süre kendine gelemiyor koltuğun arkrsından çıkmıyor gün aşırı bana uğrar kayınvaldem ve resmen kabus gibi geçiyor kızıma çok üzücü sözler sarf ediyor anne söyleme öyle kırıcı sözler diyorum anlıyor hayvan o ne anlar diyor ama gerçekten anlıyor çok hisliler sevenide sevmeyenide anlıyorlar ama bugün sondu birdaha bu sözleri söylerse kesinlikle tersleyip beni çok üzdüğünü belirticem kırmayada çok çekiniyorum ama o beni çok kolay kırıyor :40:

cnm kayınvaldem sadece kedi değil hiç bir hayvanı sevmez evet istemiyor evimizde bir hayvan olmasını ama ben eşim oğlum bayılıyoruz kızımıza çok seviyoruz onu maalesef her kayınvaldem gelip gittiğinde bir süre kendine gelemiyor koltuğun arkrsından çıkmıyor gün aşırı bana uğrar kayınvaldem ve resmen kabus gibi geçiyor kızıma çok üzücü sözler sarf ediyor anne söyleme öyle kırıcı sözler diyorum anlıyor hayvan o ne anlar diyor ama gerçekten anlıyor çok hisliler sevenide sevmeyenide anlıyorlar ama bugün sondu birdaha bu sözleri söylerse kesinlikle tersleyip beni çok üzdüğünü belirticem kırmayada çok çekiniyorum ama o beni çok kolay kırıyor :40:

evet kedilerin hisleri çok kuvvetlidir, aslında tüm hayvanların kuvvetlidir. onlarda bir can taşıyor, ruh taşıyor. duyguları var elbet. kayınvalideniz sevmezse yaklaşmaz olur biter. yok çirkindir, gibi kırıcı sözlere gerek yok. yani tabi onunla olan dialoğunuza karışmak istemiyorum ama büyüğünüz olduğu için,,önce eşinizle konuşsanız daha iyi olurmuş gibi geliyor. :34:

evet kedilerin hisleri çok kuvvetlidir, aslında tüm hayvanların kuvvetlidir. onlarda bir can taşıyor, ruh taşıyor. duyguları var elbet. kayınvalideniz sevmezse yaklaşmaz olur biter. yok çirkindir, gibi kırıcı sözlere gerek yok. yani tabi onunla olan dialoğunuza karışmak istemiyorum ama büyüğünüz olduğu için,,önce eşinizle konuşsanız daha iyi olurmuş gibi geliyor. :34:

Evet haklısınız zaten eşime söyledim onunda dediği duymazdan gel diyor ama ben bunu yapamıyorum

oyoy kıyamam ben onlara, onların her hali güzel her hali tatlı. Annenizi kırmadan tatlı dille konuyu kapatın, alışacaktır muhtemelen, büyüklerimiz de bizi kırar ama görmezden gelmek daha iyidir sanırım. Kedi bakanların kediye bakış açısı ile hiç hayvan bakmamışların kedinize bakış açısı arasında bildiğiniz sıra dağlar var hatta kıtalar var diyebilirim. Hayvan beslemiş insanların hayvanlara ve insanlara şefkatleri diğer insanlara nazaran daha gelişmiştir. O bebişlerin ayağ olmasın gözü olmasın mesela onu evlat edinmişsiniz, o dünyanın en güzel arkadaşıdır sizin gözünüzde ve kusursuzdur. Mırıltısıyla terapi yapar. Anneniz de bir süre sonra onu nasıl sevdiğinizi ve ondan vaz geçemediğinizi görür bu konuda fazla laf etmemeye başlar ona zaman verin.

Benim iki pisim var. Çevremde olumlu olumsuz konuşanlar da var elbet. Benim de babam sinirlendirir beni hep böyle şeyler söyler :)) espiri yaparak konuyu kapatmaya başladığımdan beri sinirlenmiyorum :)

kedi sahipleniyorsanız sokaktan yavru bulun. onlarca yavru telef olmakta sokakta. petshop sisteminin artık bitmesi lazım hayvanlar alınıp satılacak mallar değildir.

kedi sahipleniyorsanız sokaktan yavru bulun. onlarca yavru telef olmakta sokakta. petshop sisteminin artık bitmesi lazım hayvanlar alınıp satılacak mallar değildir.

Ah sunu bir anlatabilsek...
Sokaklar, barinaklar kedi, kopek kayniyor...
Ustelik o petshoplarda hayvanlarda telef oluyor...

merhabalar ,mayıs ayında fethiye ye gideceğim 7 ay gibi kalacağım ama simdiden uykularım kaçtı kedimi nasıl getireceğim oraya diye düşünmekten tansiyonum çıkıyor.
çok üzgünüm asla bırakamam uğurumu ne olursunuz nasıl götürebilirim bana bir fikir verin bayıltıp götürme bana uymuyor başka yolu varmı lütfen yardım edin nasıl götüreyim.

merhabalar ,mayıs ayında fethiye ye gideceğim 7 ay gibi kalacağım ama simdiden uykularım kaçtı kedimi nasıl getireceğim oraya diye düşünmekten tansiyonum çıkıyor.
çok üzgünüm asla bırakamam uğurumu ne olursunuz nasıl götürebilirim bana bir fikir verin bayıltıp götürme bana uymuyor başka yolu varmı lütfen yardım edin nasıl götüreyim.

nereden geleiyorsunuz fethiye'ye?

Merhaba kızlar ben üniversite öğrencisiyim. Burda sokakta bulduğum bir kediyi sahiplendim şuan 2 yıldır benimle. yolculuğu hiç sıkıntı etmeyin kendinize. siz sıkılırsanız kediniz de sıkılır. Öncelikle kedinizi sakinleştirerek ödül vererek onunla konusarak seyahat cantasının ne kadar güvenli oldugunu anlatın. hatta seyahatinizden önce bırakın seyahat cantasında vakit gecirsin. 30 dakika kapalı bırakın 30 dk sonunda mamasını verin ve onunla ilgilenmeye baslayın. orda durdugu için ne kadar mutlu oldugunuzu gösterin. bir sonraki gün 1 saat bırakın. zamanla alışıcaktır. ben bçyle yaptım. memleketimle üniversitemin oldugu şehir arası 900 km :) yani otobüsle tam olarak 12 saat. kedim sürekli benimle gidip geldi. inanın ilaç falanda vermedim sadece molalarda tasmasıyla cıkarıyorum hava aldırıyorum tuvalet işini hallediyor biraz mamasını suyunu bitti :32: . kedim seyahat cantasında vakit geçirmekten cok memnun. :nazar: bu da kızım Pati :) $patiiiiiiiiiiiiii.webp

Merhabalar. Benim dünya tatlısı bir chinchilla kedim var ve kulakları duymuyor rengi beyaz olduğu için ben farkettim ama birkac ay sonra farkettim veterinere götürdüm duymadığını söyledi çok üzüldüm kısırlaştırmak zorunda kaldı eğer evden kaçarsa araba çarpabilirdi zaten kedimin evden kaçmasına dayanamam kulakları duymadığı için acaba kendini kötü hissediyormu diye çok üzülüyorum çünkü sebepsız yere ağlıyor hergün :(( ama her istediğini yapıyorum herseyi var sağlık olarak hiç bi sıkıntısı yok ama böyle hergun bir kac dakika korıdorda ağlıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada pati çok tatlı nazar değmesin;)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395668017.866789.webp
Canım ponponum

Kediniz iyileştimi acaba çok üzüldüm :((

Back
X