Herkeze merhaba,
Kedi severlerin tek problemi kum masrafı ve temizleme zahmeti tabiki, yurt dışında kedileri wc kullanma eğitimi vermek üzere bir apart çıkmıs henuz turkıyede yok araştırdım, bende kendi aparatımı kendim yaptım
maliyeti 5 tl yi geçmez, önce 1 milyoncudan 30 cm çapında bir kova kapağı alınır ( yada wc nizin boyuna uygun) kenarları dışa kıvrık saksı altıda olabilir ben uygun boyutta bulamadım, bu kapak 1 hafta yada sizin uygun bulduğunuz bir süre kullanılır daha sonra en kucuk boy saksı altının dıbi kedilir ( ben bıcagın ucunu ocakta ısıtıpta kestim ) kova kapağımızında ortasında aynı delik acılarak bır bırıne yapıstırılır ( japon yapıstırmadı saksı altını ocaga tutup hafif erıterek yapıstırdım) kenarlarına kum konularak gereklı sure bu sekılde kullanılır, sonra aynı işlem bir buyuk saksı altı ile yapılarak kum azaltılarak devam edılır, en sonundada aparat tamamen kaldırılır..
(eğer işe yaramaz sa bir oncekı adıma gerı dönmek gerekıyormuş...)
Sonra basın sifona gitsin, belki sifona basmayıda öğrenirler bir gün
resimleride ekleyeceğim...
Kedi severlerin tek problemi kum masrafı ve temizleme zahmeti tabiki, yurt dışında kedileri wc kullanma eğitimi vermek üzere bir apart çıkmıs henuz turkıyede yok araştırdım, bende kendi aparatımı kendim yaptım

Sonra basın sifona gitsin, belki sifona basmayıda öğrenirler bir gün

resimleride ekleyeceğim...
Eklentiler
Son düzenleme: