Kedilerimizin isimleri

canımmm benımm guzelmıs aslında saksagan benım kızda cok gagalıo elımı saksaganda olabılırmıs hanı opuyorumnanaktandelikafadulden

Hissettim de öyle dedim zaten bebişim. kaydirigubbakcemile3 Safinaz da diyorum arada benim kıza. sempatiksalakcinni

Hissettim de öyle dedim zaten bebişim. kaydirigubbakcemile3 Safinaz da diyorum arada benim kıza. sempatiksalakcinni

ayyy safınaz gıbı cokmu zayıf yavrummm
adını ne koydunnn ne rennk mınıgımmmm
senın gıbı annesıs oldugu ıcın cok sanslı tatlımm
benım kız yıne gagaladı elımı uyudu sonra hehehe

Bizim de Ankara kedimiz var..Beyaz mı beyaz, sevimli mi sevimli,temiz mi temiz,dünyalar tatlısı kedimiz.

3 aylık kızımız..
Adı mı ? Kar beyazı renginden dolayı bu ismi düşündük..

AYRAN :)

Bugün parazit hapımızı aldık,10 gün sonra gençlik aşımız var.O yoksa evimizin tadı tuzu yok..Kılları ile baçımız dertte ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır..Ben her gün temizlik yapmaya razıyom yeter ki o evimizin neşesi olmaya devam etsin..Çocuklarım ona,o çocuklarıma bayılıyor..Kızımla az inatlaşıyor,kıskançlık krizleri yaratıyor ama biliyor ki çocuklarımdan bir farkı yok Ayranım'ın :)

Son düzenleme:

ayyy canımm demek ankara pısınız varr uzun omurlu saglıklı olsun ınsallah canım ankara kedılerı sahıbıne taparmıs benım melegımde gozumun ıcıne bakardı su an melek oldu onu nasıl ozluyorum anlatam tuylerını hıc dert etme parazıt haplarını duzenlı ıctıgı surece
rulolar var onlarla alabılırsınn yapıskanlı ya cok guzel temızlıo ahh keske benım melegımde yasasaydıda tuy topacıklarını dokseydı ınan evlat gıbı oluolar altı yasında rahtmetlı oldu bebegım
ayran senın ucun kızın oldu artıkkk ınan kendısıde hıssetırır bunu canımmm
evın neselerıı o nese hıc bıtmesın ınsalla

:))) Aynen teyzesi..

Pc başındayken bile yalayıp yutuyor beni..Bir kedi bu kadar mı sahibini sever? Bu kadar mı bağlı olur ? Anlatmama gerek yok zaten sen harika açıklamışsın.Temizliğine ise diyecek yok..Daha bir gün ulu orta çiş yada kakasını yapmadı..Ola ki mamasını geciktirdim yarım saat miyavvv da miyavvv..

Herşey ile oynuyor..En çok çocukların küçük toplarını seviyor haa bir de kızımın emziğini :)) Tam bir sıpa anlayacağın..-tatlicadiarzu-

Senin kedine çok üzüldüm..Ama eminim ki ona gereken değeri vermişsindir,lütfen için rahat olsun..Ne sevecen bir sahibi varmış..Allah katında da eminim bir çok sevaplar almışsındır tatlım..:Saruboceq:

Bir ara vakit bulunca kızımız Ayran'ın fotosunu eklerim inş..yerimseniben

Yorum ve açıklamaların için sonsuz teşekkürler..Diline sağlık arkadaşım :)
Bu arada Ayran ikinci kızım,diğer çocuğum erkek teyzesi..a.s

merhaba benimde bir oğlum var....6 yaşına girecek...adıda sarpi...benim çok ama çok güzel bir kedim vardı bundan önce, 9 kattan balkondan düştü....o kadarda dikkatli olduğum halde o gün beni gafil avladı!!!...evlat acısı gibi koydu.... neyse, 2 kedimde sokak kedisi zaten pet shoplara karşıyım...yine 2 kedimde yaralıydı ilkinin arka ayakları sakattı, ikincisi ise saldırıya uğramıştı heryeri yaralıydı okulda öğretmen arkadaşlar öğretmen odasında bakıyorlardı sesini duydum gittim baktım, benim ölen kedime benziyordu, aldım...o gün bu günde beraberiz...

ayyy safınaz gıbı cokmu zayıf yavrummm
adını ne koydunnn ne rennk mınıgımmmm
senın gıbı annesıs oldugu ıcın cok sanslı tatlımm
benım kız yıne gagaladı elımı uyudu sonra hehehe

Evet yavrucuğum çok zayıf. Çok fazla yaşamaz dedi başka veterinere sorduğumda. :gitme:

merhaba yine ben...birşey daha söylemek istiyorum..ben konu açmayı bilmiyorum, belkide açılmıştırda onuda bilmiyorum.. açan olursada çok sevinirim...hayvanseverlerin buluştuğu bir konu olduğu için sizinle birşey daha paylaşmak istiyorum...ben market ve kasaplardan kemik ve et artığı toplayıp haşlayıp sokaktandan ekmek toplayıp 5 lt pet şişeleri kesip doldurup sokak hayvanlarını besliyorum....önceden halden et markettende ekmek alıyordum ama 12 ila15 köpeği beslemek hayli masraflı oluyordu...ama artık onların ne kadar muhtaç olduklarını düşünerek toplamaktan inanın ben utanmıyorum...bu hayvanların yaşam alanlarını tamamen betonlaştırdık,yaşam alanları kalmadı, çöpten besleniyorlardı onlarda konteyner oldu...hayvanlar aç ve sefil..herkesten imkan, olanak ve zamanları ölçüsünde kendi bulundukları yerlerde bişeyler yapmalarını sadece rica edebilirim...ben 2 günde bir yapmaya azimle çabalalıyorum...sizde hiç değilse ayda bir iki kere yapabilirseniz sayımızda çoğalırsa hem bu hayvanlara yaşam haklarını veririz hemde bir sevap işleriz...bence bu insanlık görevi...
ayrıca ben her mahallede örgütlenmek istiyorum...hayvan severlik kedi köpek beslemekle olmuyor ..onlar aç ve bize muhtaçlar...benim gibi düşünenlerden lütfen bi haber bir msj bekliyorum...:Saruboceq:

Benim de 2 kedim var :) 6 yaşındaki dişi kedim (TIRMIK) eşime düşman olduğu için annemle yaşamayı tercih etti :) 3 aylık bir oğlanımız var şimdik, onu adıda PIRTIK :) ikisini de sokaktan almıştım. Tam bir canavar, dur durak bilmeden oyun oynuyor.. Bilgisayarı açtığım an Pırtık bey üstüme atlıyor ilgi çekicek diye, şuan da boynuma dolandı mırıldayarak uyumakta :):)

ayyyy canım ayranım benımmm yerım onu cıtır cıtır gobısıne yumulur operım operımm doyamam topacıma
bende kucuk tay ım derdım rahmetlıme tay gıbı kosardı yavrumm
su an bılıorumkı cennette zaten pısıcıklerımız o kadar masumkı hepsı gunahsız hepsı dırekt cennete gıdıolarr
ayranımın fotosunuda sabırsızlıkla beklıomm canımmm
ayy pardonn bıtanemm ıkı kızın bı oglun var hepsını allah bagıslasın allah saglık uzun omur versın hepsıne ınsallahh kuzumm
uzakta kalma cok ayranın havadıslerınden getır olurmu canım benımmmm

allllahhhh senden bın kere razı olsunn bıtanemmmm
ınan bu konuda bende utanmıorum artık onceden ıstemeye soylemeye cekınırdım sonucta hepımızın maddı ımkanları bellıdır butcemız yettıgınce yapıoruz ama daha fazlası ıcınde bıraz cekınlegımızı atmak lazım bu konuda bızım burda bır market var vıjdanlıymıs bedavadan artan kalan kemık lerı verıo ekmek konusundada bı kere ucretsız verdıler snra veremeyız dedıler cope atıoruz dedıler cope atcagınıza sokak haybanlarının karnı doysa olmazmı dedım yok emırlerı buyuk yerdenmıs kızarlarmıs falan ahh vıjdann lazım su ınsanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…