Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saksağan koy kız adını.![]()
5tane kedım war.lokum,panda,pati,boncuk,minik....
ee ask olsun yanı saksagan nerden cıktı
sende koy o zaman saksagan kedının adını
Bu isimde aklımda canım koyabilirim. :1hug:
canımmm benımm guzelmıs aslında saksagan benım kızda cok gagalıo elımı saksaganda olabılırmıs hanı opuyorumnanaktandelikafadulden
Hissettim de öyle dedim zaten bebişim. kaydirigubbakcemile3 Safinaz da diyorum arada benim kıza. sempatiksalakcinni
Bizim de Ankara kedimiz var..Beyaz mı beyaz, sevimli mi sevimli,temiz mi temiz,dünyalar tatlısı kedimiz.
3 aylık kızımız..
Adı mı ? Kar beyazı renginden dolayı bu ismi düşündük..
AYRAN :)
Bugün parazit hapımızı aldık,10 gün sonra gençlik aşımız var.O yoksa evimizin tadı tuzu yok..Kılları ile baçımız dertte ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır..Ben her gün temizlik yapmaya razıyom yeter ki o evimizin neşesi olmaya devam etsin..Çocuklarım ona,o çocuklarıma bayılıyor..Kızımla az inatlaşıyor,kıskançlık krizleri yaratıyor ama biliyor ki çocuklarımdan bir farkı yok Ayranım'ın :)
ayyy canımm demek ankara pısınız varr uzun omurlu saglıklı olsun ınsallah canım ankara kedılerı sahıbıne taparmıs benım melegımde gozumun ıcıne bakardı su an melek oldu onu nasıl ozluyorum anlatam tuylerını hıc dert etme parazıt haplarını duzenlı ıctıgı surece
rulolar var onlarla alabılırsınn yapıskanlı ya cok guzel temızlıo ahh keske benım melegımde yasasaydıda tuy topacıklarını dokseydı ınan evlat gıbı oluolar altı yasında rahtmetlı oldu bebegım
ayran senın ucun kızın oldu artıkkk ınan kendısıde hıssetırır bunu canımmm
evın neselerıı o nese hıc bıtmesın ınsalla
ayyy safınaz gıbı cokmu zayıf yavrummm
adını ne koydunnn ne rennk mınıgımmmm
senın gıbı annesıs oldugu ıcın cok sanslı tatlımm
benım kız yıne gagaladı elımı uyudu sonra hehehe
:))) Aynen teyzesi..
Pc başındayken bile yalayıp yutuyor beni..Bir kedi bu kadar mı sahibini sever? Bu kadar mı bağlı olur ? Anlatmama gerek yok zaten sen harika açıklamışsın.Temizliğine ise diyecek yok..Daha bir gün ulu orta çiş yada kakasını yapmadı..Ola ki mamasını geciktirdim yarım saat miyavvv da miyavvv..
Herşey ile oynuyor..En çok çocukların küçük toplarını seviyor haa bir de kızımın emziğini :)) Tam bir sıpa anlayacağın..-tatlicadiarzu-
Senin kedine çok üzüldüm..Ama eminim ki ona gereken değeri vermişsindir,lütfen için rahat olsun..Ne sevecen bir sahibi varmış..Allah katında da eminim bir çok sevaplar almışsındır tatlım..:Saruboceq:
Bir ara vakit bulunca kızımız Ayran'ın fotosunu eklerim inş..yerimseniben
Yorum ve açıklamaların için sonsuz teşekkürler..Diline sağlık arkadaşım :)
Bu arada Ayran ikinci kızım,diğer çocuğum erkek teyzesi..a.s
allllahhhh senden bın kere razı olsunn bıtanemmmmmerhaba yine ben...birşey daha söylemek istiyorum..ben konu açmayı bilmiyorum, belkide açılmıştırda onuda bilmiyorum.. açan olursada çok sevinirim...hayvanseverlerin buluştuğu bir konu olduğu için sizinle birşey daha paylaşmak istiyorum...ben market ve kasaplardan kemik ve et artığı toplayıp haşlayıp sokaktandan ekmek toplayıp 5 lt pet şişeleri kesip doldurup sokak hayvanlarını besliyorum....önceden halden et markettende ekmek alıyordum ama 12 ila15 köpeği beslemek hayli masraflı oluyordu...ama artık onların ne kadar muhtaç olduklarını düşünerek toplamaktan inanın ben utanmıyorum...bu hayvanların yaşam alanlarını tamamen betonlaştırdık,yaşam alanları kalmadı, çöpten besleniyorlardı onlarda konteyner oldu...hayvanlar aç ve sefil..herkesten imkan, olanak ve zamanları ölçüsünde kendi bulundukları yerlerde bişeyler yapmalarını sadece rica edebilirim...ben 2 günde bir yapmaya azimle çabalalıyorum...sizde hiç değilse ayda bir iki kere yapabilirseniz sayımızda çoğalırsa hem bu hayvanlara yaşam haklarını veririz hemde bir sevap işleriz...bence bu insanlık görevi...
ayrıca ben her mahallede örgütlenmek istiyorum...hayvan severlik kedi köpek beslemekle olmuyor ..onlar aç ve bize muhtaçlar...benim gibi düşünenlerden lütfen bi haber bir msj bekliyorum...:Saruboceq:
Evet yavrucuğum çok zayıf. Çok fazla yaşamaz dedi başka veterinere sorduğumda. :gitme: