- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
- #41
Böyle kıvrılıp yatan cici kedim sapıttı resmen.ilgi istiyordur bizim kız da öyle :) baktım pencerenin teline tırmanıyor tepelere kadarsinekle kavga ediyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle kıvrılıp yatan cici kedim sapıttı resmen.ilgi istiyordur bizim kız da öyle :) baktım pencerenin teline tırmanıyor tepelere kadarsinekle kavga ediyor
![]()
birşeyler mi keşfetmeye çalışıyor acaba ayy bizimkide sakin olsa keşke :) kapıdan gir hopp üzerine atlıyor neredeyseBöyle kıvrılıp yatan cici kedim sapıttı resmen.
İsim karıştırma ya , bir üye diye bahset
Benim manyak da öyle.Böyle kıvrılıp yatan cici kedim sapıttı resmen.
Eskiden kucağımıza falan gelirdi. Şimdi bir afra tafra kimseye selamı yokbirşeyler mi keşfetmeye çalışıyor acaba ayy bizimkide sakin olsa keşke :) kapıdan gir hopp üzerine atlıyor neredeyse![]()
Yasak dimi. Bak kıyamam yine beni düşündünİsim karıştırma ya , bir üye diye bahset
Tasma da takılmaz ki tut götür diyeyim :)
Yaa sorma var ya sevsin diye böyle yapamadığım kalmıyor. Sabah peynir verdim. Ayağımı önce yaladı, sonra hırt. Psikopata bağladı hayvan. Gece üstüme şıramp diye atlıyor. Kapıyı kapatsam mır mırr öldürüyor beni. Kıyamıyorum. Açıyorum yine şap diye üstüme atlıyor.Benim manyak da öyle.
Kısır da değil,dışarıda rahatça geziyor da
Ama ikidir kolumu yavaşça patileri arasına alıp yavaşça dişleri geçirip ,yavaşça ısırıyor,gözüme baka baka bir de
Hiç yapmazdı,tek derdi sevilmek ve sevmek olan sırnaşık kedi gitti,sinsi planlar yapan zoptirik geldi![]()
Kombiyi açacağım . Ev hep 40 derece olsun.Kiyamam oyun istiyor bence. Kisirlastirma sonrasi hayvanin dengesi de sasmis olabilir. Havalar da sogudu ya,hayvan normal haline donmus bence.
. Benim kedimde tam tersi kısırlaştırdıktan sonra daha sakin oldu. Erkekti. Ama battaniye ile arasındaki duygusal bağı hiç bozmadı1 yaşını biraz geçen bir kedim var. Erkek kedi. Kısırlaştırıldı. (3 4 ay oluyor).
Bir kaç gündür kedime bir haller oldu. Resmen delirdi. Düz duvara tırmanıyor desem yeridir. Uykusu eskisine göre çooook az.
Bir sıkıntı mı var diyeceğim. Ama veteriner hiç birşeyi yok dedi. Peki benim kedim neden kendini aşıyor. Eski haline dönmesi için ne yapmam lazım.
Alt komşumun bebeği var. Rahatsız olmasından endişeliyim.
Yasak dimi. Bak kıyamam yine beni düşündün![]()