Kedim ÇILDIRMIŞ Olmalı

Böyle kıvrılıp yatan cici kedim sapıttı resmen.
Benim manyak da öyle.
Kısır da değil,dışarıda rahatça geziyor da
Ama ikidir kolumu yavaşça patileri arasına alıp yavaşça dişleri geçirip ,yavaşça ısırıyor,gözüme baka baka bir de :KK70:
Hiç yapmazdı,tek derdi sevilmek ve sevmek olan sırnaşık kedi gitti,sinsi planlar yapan zoptirik geldi :KK70:

Kiyamam oyun istiyor bence. Kisirlastirma sonrasi hayvanin dengesi de sasmis olabilir. Havalar da sogudu ya,hayvan normal haline donmus bence.

Benim manyak da öyle.
Kısır da değil,dışarıda rahatça geziyor da
Ama ikidir kolumu yavaşça patileri arasına alıp yavaşça dişleri geçirip ,yavaşça ısırıyor,gözüme baka baka bir de :KK70:
Hiç yapmazdı,tek derdi sevilmek ve sevmek olan sırnaşık kedi gitti,sinsi planlar yapan zoptirik geldi :KK70:
Yaa sorma var ya sevsin diye böyle yapamadığım kalmıyor. Sabah peynir verdim. Ayağımı önce yaladı, sonra hırt. Psikopata bağladı hayvan. Gece üstüme şıramp diye atlıyor. Kapıyı kapatsam mır mırr öldürüyor beni. Kıyamıyorum. Açıyorum yine şap diye üstüme atlıyor. :cry:

1 yaşını biraz geçen bir kedim var. Erkek kedi. Kısırlaştırıldı. (3 4 ay oluyor).
Bir kaç gündür kedime bir haller oldu. Resmen delirdi. Düz duvara tırmanıyor desem yeridir. Uykusu eskisine göre çooook az.
Bir sıkıntı mı var diyeceğim. Ama veteriner hiç birşeyi yok dedi. Peki benim kedim neden kendini aşıyor. Eski haline dönmesi için ne yapmam lazım.
Alt komşumun bebeği var. Rahatsız olmasından endişeliyim.
. Benim kedimde tam tersi kısırlaştırdıktan sonra daha sakin oldu. Erkekti. Ama battaniye ile arasındaki duygusal bağı hiç bozmadı :olamaz: dikkat çekmek istiyor olabilir kısırlaştırıldıktan sonra cinsel dürtülerini kaybetmiyorlar sadece o dönemi biraz daha sakin atlatıyorlar. Bence endişelenecek bir şey yok ama içinizin rahatlaması için bir veterinere daha gösterebilirsiniz. Şimdi minik bir dişi kedimiz var oğlumun ölümünden sonra sahiplendik o da hiç yerinde durmuyor kapı tepelerinde, dediğiniz gibi düz duvarlara tırmanıyor. Kedilerin genel özellikleri bu sanırım. O çılgın hallerini izlemek bile insanın tüm gerinliğini alıyor. Allah sağlıklı ömür versin yavrunuza

Kedim 1 yaşındayken geceleri yüzüme atlayıp uyandırıyordu bu dönemde bol bol oyun istiyorlar çok ilgilenemiyorsanız bir kaç pinpon topu almanız onu eğlendirir. bu arada kediler koşarken köpekler kadar ses çıkartmıyorlar komşuların bu sesleri duyup rahatsız olma ihtimali yok sonuçta sizde onun bebeğinin gece yarısı ağlamasından şikayetçi olabilirsiniz :D
En iyisi kedinizle oyun oynayın ki o fazla enerjiyi atsın :D

Back
X