- 28 Haziran 2025
- 1.469
- 391
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Çok teşekkür ederim hiç yoktu galiba mevsimsel yaKısırlaştırma yapıp Somonlu mama kullanırsanız çok iyi gelir. Tavuklu mamalar tüy dökülmesini arttırıyor.
Bu mevsimde tüy dökülmesi artabilir, veteriner kontrolündeyse ve sağlık sorunu yoksa normal.
Bol bol tarayın ölü tüyler temizlensin, daha az döker.Çok teşekkür ederim hiç yoktu galiba mevsimsel ya
Bende diyecektim şuan mevsim geçişi normal diye birde günlük tarama yapın mutlaka
Tamamdır teşekkür ederimBol bol tarayın ölü tüyler temizlensin, daha az döker.
Evet öyle yapacağımBol bol tarayın ölü tüyler temizlensin, daha az döker.
Royal canin veriyorum veteriner önermişti onun haricinde vermiyorum aldığımdan beri ama mevsimsel sanırım geçmezse veterinere götüreceğim yaMama olarak Whiskas falan vermiyorsunuz değil mi? Üstte yazmış arkadaşlar bu aralar normal
O mama o kadar zararlı ki anlatamam yaa öldürüyor resmen bagırsak iltihabındanMama olarak Whiskas falan vermiyorsunuz değil mi? Üstte yazmış arkadaşlar bu aralar normal
Evet bende duymuştum sahiplendiğim kız bana söylemişti mamasını hiç değiştirmedim hasta olur bişi olur diyeO mama o kadar zararlı ki anlatamam yaa öldürüyor resmen bagırsak iltihabından
Yasak değil sanırım canım yaz sen istersenBalık yağı kullanın , buradan marka vermek yasak mı bilmiyorum çok memnun kaldığım bir ürün var
Tamamdır canım teşekkür ederimNeyse yazıcam ya vetoskin. Çok memnun kaldım ben
İçinde 90 tablet var. Yani 3 ay gidiyor günde 1 tane veriliyor.Tamamdır canım teşekkür ederimnasıl kullanıyorsun
Bende alayım hemen çok kötü oldu ya büyük kedimin teşekkür ederimİçinde 90 tablet var. Yani 3 ay gidiyor günde 1 tane veriliyor.
Yumuşak bir kapsül . Ucunu koparıp içindeki sıvıyı çay tabağına sıkıyorum ben yalıyor onu. Veteriner de bu şekilde kullan demişti . Tadına bayılıyorlar zaten
Benim kızlar pofur pofur olmuştu kullanınca ipek gibilerdiBende alayım hemen çok kötü oldu ya büyük kedimin teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?