Kulakları sıcak değil, ama burnu kuru sankiAteşi var mı? Kulakları sıcak mı?
Çocuklar kuru mama dışında bir şey veriyor olabilirler mi yemesi için?
Belediyenin veterinerine götürüp sokak kedisi derseniz bir ihtimal ücretsiz muayene ederler.
Ya almak isteseler, bırakın gidin deselerAteşi var mı? Kulakları sıcak mı?
Belediyenin veterinerine götürüp sokak kedisi derseniz bir ihtimal ücretsiz muayene ederler.
Az yiyor eskisine gore.Sadece iştahımı azaldi hic mi yemiyor
Araştıracağım, teşekkür ederim.Ben İstanbulda devletin ücretsiz veteriner klinikleri olduğunu biliyorum. Kuzenim hep oraya götürüyor. Bulunduğunuz şehir İstanbul değilse de bir araştırın belki sizin şehrinizde de vardır.
Kuru mama dışında tavuk pişirmişsem veriyorum, çok seviyor. Başka birşey vermiyoruz.Ateşi var mı? Kulakları sıcak mı?
Mesela suan benim kedimede az yiyor mevsim gecisinden oldugunu düşünüyorum ben tuy dokumude basladi bu donemlerde hep oluyor bizim. Eger ates ishal kusma halsizlik yoksa dönemseldir buyuk ihtimalle bu arada benim kediminde burnu kuru suan oda normal yaniAz yiyor eskisine gore.
Evet sorun şu ki net bir belirti yok. Belki de psikolojiktir. Ama ya hastaysa.Geçmiş olsun. Ama bu yazdığınız belirtilerle kimsenin teşhis koyabileceğini sanmıyorum. Veteriner hekim dahi olsa koyamaz.
Belediyeye bağlı birimler sahipli kedilere bakıyor mu bilmiyorum bir sorun yine de.
Veterinere götürürseniz de durumu söylerseniz yardımcı olurlar bence. En azından fiyatlandırmayı sahipli kedi gibi değil de sokak kedisi gibi yapabilirler.
Avcılar çok ama çok uzak bize anadolu yakasının en ucundayız. Belediyeleri araştırayım.İstanbul üniversitesi veterinerlik fakültesi ücretsiz muayene ediyor .Sokakta bulduğumuz hayvanları hep oraya götürüyorduk ,çok tatlı hekimler olurdu .Kampüs Avcılar'da .
Anlıyorum , takipçisi çok olan bir arkadaşınız varsa sayfasında paylaşsın oradan bir hekim arkadaş da görebilir .Avcılar çok ama çok uzak bize anadolu yakasının en ucundayız. Belediyeleri araştırayım.
Evet haklısınız, deneyebilirim.Anlıyorum , takipçisi çok olan bir arkadaşınız varsa sayfasında paylaşsın oradan bir hekim arkadaş da görebilir .
Evet sorun şu ki net bir belirti yok. Belki de psikolojiktir. Ama ya hastaysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?