- 23 Ocak 2020
- 1.348
- 1.345
- 133
- Konu Sahibi Yoncacannnn
-
Kedilerden hiç anlamıyorum ama geçmiş olsun umarım iyileşir tekirMerhaba,
Tekir kedim var, 1 yaşında daha avuç içi kadarken buldum onu,
Çok şükür bugune kadar hiç hasta olmadi, düzenli aşıları yapıldı, geçen ay kısırlaştırdik.
Fakat dün akşam dan beri biraz keyifsizdi.
Bugünde hiç mama yemedi, su icmedi, sadece uyuyor,
Akşam veterinere götüreceğim, fakat gidene kadar tecrubenizden faydalanmak isterim.
Minnosumun neyi var sizce, ne yapabilirim gidene kadar
Çok teşekkür ederimKedilerden hiç anlamıyorum ama geçmiş olsun umarım iyileşir tekir
Ateşi var mı?2 defa tuvalete gitti, az önce yine suyun yanına gitti, icmeden geri döndü uyudu
Normal halinden sıcak patileriAteşi var mı?
Ateşi olduğu için iştahı kapanmıştır su da içemez. Eğer kaka çiş çıkışı olduysa bugün şırıngayla su içirmeye çalış. Evde vitamini varsa onu da yalatmalısın. Konserve vs severler aç bir tane. Açlık ve susuzluk uzun sürdüğünde organ hasarı başlıyor önemli.Normal halinden sıcak patileri
Çok teşekkür ederim2 sene once aynisini kedim yasamisti veteriner enfeksiyonu var diyip antibiyotik baslatmisti igne vs. Sonra cok sükür iyilesti size de cok gecmis olsun
marul salatalık tarzı yeşillik az miktarda yedirmeyi bir deneyin elinizde hangisi varsa artık internetten araştırın önce veya doktoruna sorun amaYaş mama da verdim kokladi, yemedi.
Şiringayla su icirmeye çalışayım.
Teşekkür ederim
Bununla geçmiş olsunİyi çok şükür, serum yapıldı, kan tahlili temiz çıktı. Şimdi yaramazliga devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?