- 14 Mart 2016
- 659
- 252
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Of evde misafir var ve kedim evde misafirin yattığı yatağa işedi ilk defa başıma geliyor. Ne yapcam şimdi cumartesi gidecekler ya devam ederse gittiğinde. Delircem ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısır dişi 3 yaşında hayatımızda ilk defa oluyor.Erkek mi , kısır mı kediniz ve kaç yaşında?
Bizimki de misafirin bavulunun üzerine işemisti.(Kayınvalidem) bavul boştu hemen o görmeden yıkadık kuruttuk yoksa gidene kadar konuşur dururduOf evde misafir var ve kedim evde misafirin yattığı yatağa işedi ilk defa başıma geliyor. Ne yapcam şimdi cumartesi gidecekler ya devam ederse gittiğinde. Delircem ya.
Misafirden rahatsız olduğu için yapıyor maalesefOf evde misafir var ve kedim evde misafirin yattığı yatağa işedi ilk defa başıma geliyor. Ne yapcam şimdi cumartesi gidecekler ya devam ederse gittiğinde. Delircem ya.
Ya inşallah devamı gelmez. Gelmedi değil mi sizde.Bizimki de misafirin bavulunun üzerine işemisti.(Kayınvalidem) bavul boştu hemen o görmeden yıkadık kuruttuk yoksa gidene kadar konuşur dururdu
Bavul gitti misafir gitti geçti tabi.Sirke falan dökün işediği yere sirke kokusu sevmiyorlarYa inşallah devamı gelmez. Gelmedi değil mi sizde.
Of şaka gibi ya soka uğradım bildiginizStresten yapmış o zaman dişiler kolay kolay çiş yapmıyor kum haricinde.Benim erkek kedim kısırlaştırmadan önce tüm yataklara tek tek yaptı sağolsun can havliyle kısırlaştırdık en son kumaş alışveriş poşetleri oluyor ya onu bulmuş yerde kum gibi eşeleniyordu ben alana kadar çiş yaptı.sildim temizledim ama ertesi günü kokuyu alıp yine yaptı . halısını kaldırdım oraya kumunu koydum akıllandı.
Siz de çiş yaptığı odayı bir süre kapalı tutun unutsun bir de daha çok ilgi gösterin kıskanmasın
Misafirlerinizden herhangi biri kötü niyetli o yüzden hayvanlar bunu hisseder rahatsız olmuş belli ve psikolojik olarak strese girmiş yavrucakMisafirde biz en iyisi yarın gidelim rahatsız oldu dedi of delircem mgfkdkdkd
Pof ya yarın gidecekler koltukcu gelecek yıkamaya inşallah devamı gelmez bu durumunMisafirlerinizden herhangi biri kötü niyetli o yüzden hayvanlar bunu hisseder rahatsız olmuş belli ve psikolojik olarak strese girmiş yavrucak
Cadılar ya gece gece aksiyon yasadikTepki çişi bu, bilerek yapıyorlar. Kediler evde yabancı sevmezler. Bizimki de hiç huyu değildir, inadına kapı eşiğine işemişti.
Büyük ihtimalle öyle oldu çünkü tek kedi olarak büyüdü tüm ilgi ondanydi evin kralı gibiydi şimdi 1 haftadır misafir var gitti işedi ya gözümün önünde misafirde yarın gideyim bari diyor nfjfjfjf o gidince koltuk yikamaci gelcek inşallah devamı olmaz da.Benim kedim de sadece x kişisi evime gelince gidip yatağıma işiyordu. Nefret ediyordu ondan hissediyordum. Ben bir çözüm bulamamıştım o kız ne zaman gelse kedim işiyordu. Stres mi oldu acaba kediniz.