Kedim Kızgınlığa Girmiş

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
İyi akşamlar iki gündür kedim sürekli kendini sevdirmeye çalışıyo bacaklarıma kapılara sürtürüp halıda yuvarlanıyodu ama ben bunu oyun sandım akşam saatlerinde bu durum sıklaşınca şüphelenip veteriner hekimimi aradım kızgınlığa girdiğini söyledi, ama daha 10 aylık kadar kedim 1 yaşından önce kısırlaştırma iyi değil diye okumuştum. ve 250 tl istiyo ameliyat iiçin 4 gün orada kalacakmış... buna bu ay maddi imkanım yok ben haftalıkla part time çalışyıorum ve eşim maaşını 15 inde alıyo bu ay baya sıkışığız bunu borçla yaptırabiliriz ama borç almak da istemiyorum...

sizce ne yapailirim yardım

Kediniz dişi mi erkek mi?
Dişi ise 5 aylıktan itibaren kısırlaştırabiliyor..
Erkek ise 1 yaşından önce önerilmiyor..Ancak çok rahatsızlık veriyorsa şayet 10 aylıkken de kısırlaştırılır..
Erkek kediyi 150 TLye de kısırlaştıran vetler mevcut benim bildiğim.. Dişi kedi kısırlaştırma işlemi daha komplike olduğu için fiyat daha fazla oluyor..
Ben ameliyattan sonra neden 4 gün klinikte kalması gerektiğini anlamadım.. Aynı günün akşamı almıştım benimkileri hep..Yani ayılması bekleniyor ve sonra alıp eve getirebiliyorsunuz pisiyi..
Dikişlerini yalamamasına dikkat etmeniz yeterli evde iken..
İlerleyen günlerde pansuman ve iyileşme durumu kontrol edilir..

Son düzenleme:
Şuan ameliyat etmezler zaten kızgınlığı bitince ederler.
Zaten öyle hemen yaptırmak zorunda değilsiniz 1-2 güne geçer. Bu gunlerde kapıdan pencereden kaçmak isteyebilir ona dikkat edin yeter.

Şuan ameliyat etmezler zaten kızgınlığı bitince ederler.
Zaten öyle hemen yaptırmak zorunda değilsiniz 1-2 güne geçer. Bu gunlerde kapıdan pencereden kaçmak isteyebilir ona dikkat edin yeter.
Evet bunu yazmayı unuttum..
Kızgınlıktan çıkması gerek kısırlaştırmak için..Hoppa

Eğer durumunuz yok ise istanbulda üsküdar belediyesi sokak kedilerini ücretsiz kısırlaştırıyor.Anladığım kadarı ile kediniz dişi yumurtalık alımı daha zor oldugu için erkek kedi ile dişi arasında fark var bu yuzden .Ayrıca dort gun falan kalması gerekmıyor.Sordugunuz yer baya abartmıs

Kediniz dişi mi erkek mi?
Dişi ise 5 aylıktan itibaren kısırlaştırabiliyor..
Erkek ise 1 yaşından önce önerilmiyor..Ancak çok rahatsızlık veriyorsa şayet 10 aylıkken de kısırlaştırılır..
Erkek kediyi 150 TLye de kısırlaştıran vetler mevcut benim bildiğim.. Dişi kedi kısırlaştırma işlemi daha komplike olduğu için fiyat daha fazla oluyor..
Ben ameliyattan sonra neden 4 gün klinikte kalması gerektiğini anlamadım.. Aynı günün akşamı almıştım benimkileri hep..Yani ayılması bekleniyor ve sonra alıp eve getirebiliyorsunuz pisiyi..
Dikişlerini yalamamasına dikkat etmeniz yeterli evde iken..
İlerleyen günlerde pansuman ve iyileşme durumu kontrol edilir..

dişi canım. bende anlamadım neden 4 gün kalacak ama güvenliği için falandır heralde diye düşündüm. şu an çok rhatsızlık vermiyo hatta gece beni sürekli uyandırırdı bu gece sadece başını avcuma sürte sürte uyudu :)

Eğer durumunuz yok ise istanbulda üsküdar belediyesi sokak kedilerini ücretsiz kısırlaştırıyor.Anladığım kadarı ile kediniz dişi yumurtalık alımı daha zor oldugu için erkek kedi ile dişi arasında fark var bu yuzden .Ayrıca dort gun falan kalması gerekmıyor.Sordugunuz yer baya abartmıs

ben ankaradayım canım bi üniversite veterinerliği var evimin yakınında ama ona da güvenemedim ameliyata bazı kediler dayanamıyomuş öyle mi gerçekten riskli mi :KK43:

X