Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kusmuş benim kedim de böyle kusmuştu tüylerini yalıyorlar ya midede birikiyor onu bırakıyor sanırsam yine bi veterinere sorun isterseniz. ama görünen bi parazit yoksa kötü bir şey yoktur inşallah
evet mamayı midesi öğütmüş olduğundan bulamaç olmuş bi kıl yumağı gibiydi. çok mama yediyse ondan olabilir bir de önceden yaş mama verip kuru mamaya döndüyseniz ya da mama markası değiştiyseniz ondan da olabilir önceye göre daha katı kusmuş olması.2 veterinere sordum biri dışkıya biri kusmuğa benziyor dedi ben de bilemedim daha önce böyle kusmamıştı. Kustuğunda daha ıslak oluyordu. Sizin kediniz kustuğunda da mı böyle kalıp gibiydi
Kusmuk gibi geldi. Kendi tüyleri de var, kendini temizlerken midesine giden tüyler. Haptan dolayı, geçici bence.Merhaba, dün kedime endopet iç parazit hapı vermiştik birkaç saat kusmamıştı bugün şöyle bir şey gördük, kaka mı kusmuk mu bilemedim. Kurumuş, ağır koku yok bakabilir misiniz
Tüylü ise küsmüş tüyünü kokuyorsa dışkıdırMerhaba, dün kedime endopet iç parazit hapı vermiştik birkaç saat kusmamıştı bugün şöyle bir şey gördük, kaka mı kusmuk mu bilemedim. Kurumuş, ağır koku yok bakabilir misiniz
evet mamayı midesi öğütmüş olduğundan bulamaç olmuş bi kıl yumağı gibiydi. çok mama yediyse ondan olabilir bir de önceden yaş mama verip kuru mamaya döndüyseniz ya da mama markası değiştiyseniz ondan da olabilir önceye göre daha katı kusmuş olması.
benim kedim çok kıl yumağı kustu mamayla ama bence bu kakiş..
Bunu yaptığı yere hiç leke bırakmamış mı bilemedim kedim hiç böyle kusmadı genelde tüy mama karışık kusuyor bir kere kustuğunda mamasını önünden alıp gözlemliyorum
Kusmuk gibi geldi. Kendi tüyleri de var, kendini temizlerken midesine giden tüyler. Haptan dolayı, geçici bence.
Tüylü ise küsmüş tüyünü kokuyorsa dışkıdır![]()
Kusmus kusmuss topak önleyici malt öneririmmMerhaba, dün kedime endopet iç parazit hapı vermiştik birkaç saat kusmamıştı bugün şöyle bir şey gördük, kaka mı kusmuk mu bilemedim. Kurumuş, ağır koku yok bakabilir misiniz
Kusmus kusmuss topak önleyici malt öneririmm
Kedim vardı bekarken , o da aynı şekilde veterinerden döndüğünde önümde kusmuştu bu şekilde , yaşlı insan gibi öğürmüştü önce ve çıkardığı şey aynı bu şekildeydi, sonra temizlemiştim o yüzden iyi hatırlıyorum. Kusmuk eminim ki kedi topraksız kolay kolay sağa sola kaka yapmaz titiz hayvan biliyorsunTüyleri dışkıyla atıyorlar diye biliyorduminşallah haptan dolayı tek seferlik bi kusmadır
Kedim vardı bekarken , o da aynı şekilde veterinerden döndüğünde önümde kusmuştu bu şekilde , yaşlı insan gibi öğürmüştü önce ve çıkardığı şey aynı bu şekildeydi, sonra temizlemiştim o yüzden iyi hatırlıyorum. Kusmuk eminim ki kedi topraksız kolay kolay sağa sola kaka yapmaz titiz hayvan biliyorsun![]()
gerçekten ayırt etmek zor inceledim durdumdışkıya da çok benziyor,kurumuşda olabilir iç parazit sonrası kaka formu değişebiliyor şayet kakaysa kaka da tüyler olabilir yuttukları için dışkı ile de atıyorlar,şayet kustuysa malt vermiyorsanız mutlaka verin midede topaklanma olunca sık sık kusma ya da öğürme eğilimi olur
Deneyerek ilerleyeceksiniz maalesef wanpynin sıvı ödül mamaları var hem cok seviyorlar hemde cok faydalı deneyin birBöyle kalıp gibi kusabiliyorlar mıgimcat malt kullanıyoruz aslında ama hiç sevmiyor