- Konu Sahibi KralOlsanNeYazar
-
cnm kedilerin intikam aldığını göz ardı etme benm cadım çok intikamcıydı çünkü:) ama şunlarada dikkat et....
içparazit yani tenya döküyor olabilir mi? dışkısını eline aldığın bir mandalla karıştır bakalım tenya varmı??
kusuyor olması üşütmüş olabileceğini getiriyor aklıma...sıcak su ile kavanoz yapıp uyurken karnına falan koyabilirsin... ishali varmı peki?? belkide kasıtlı yapmıyordur kaçırıyordur????
Acilen bir veterinere götürün hergün kusması normal değil.Benim de kedim var onu bırakıp gittiğiniz için kızgın olduğundan da yapıyor olabilir ama kusma olayı beni endişelendirdi.Üzücü bir durum yaşamamak için götürün bence.
ishali yok ama üsütmüs olmasi benimde aklimdan geciyor, son zamanlarda soguk havalarda bile balkonda cok durdu cünkü
tenya dediginiz sey nedir peki onu anlayamadim :26:
bilinçli yapıyor olsaydı bu kadar uzun sürmezdi bence. muhtemelen bir sağlık problemi vardır. 1 ay olmuş hem de soeun başlayalı. veterinere götürün bir an önce... benimki de kusuyor bu aralar ama tüy kusuyor ve her gün kusmuyor.
parazit olmuş. Aşılarını yaptırmadınız hergalde. Acil veterinere götürün..
kusmuğunu veya kakasını iyice incele mandalla karıştır bak bakalım minik minik kurtlar kıpırdanıyormu?
köpeğimin kurtları 20 cm falandı kedimde olmadı ama minik olur onunkiler bi incele lütfen öyleyse çözümü basit:)
kusmuğunu veya kakasını iyice incele mandalla karıştır bak bakalım minik minik kurtlar kıpırdanıyormu?
köpeğimin kurtları 20 cm falandı kedimde olmadı ama minik olur onunkiler bi incele lütfen öyleyse çözümü basit:)
kurt olusmasin diye cok kücükken ilac gibi bisey vermisti vet..
ama bi dakika hemen gidip bi bakayim yinede
baktim simdi bisey yok sadece kil dolu :S
bide yedigi kedi otlari var
pardon igrenc oldu ama kusura bakmayin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?