kedim neden böyle oldu anlamiyorum:(

Bence hemen bi veterinere götürün her gün kusması normal değil benimde kedim var sadece üşüttüğünde kusar onda bi telaşlanırım.

kedim sadece kedi mamasi yiyor veya kuru mama.. balkon haric disarida cikarmiyorum

en kısa sürede veteriner hekiminize başvurun..

emin olarak diyebilirim ki kedinizde iç parazit var..

kedi-köpeklerde iç parazit tedavisi 3 ayda bir hayvanınızın kilosuna bağlı verilecek hapla yapılır..

yani sizin yavruluk döneminde artı yetişkin dönemde vurdurmuş olduğunuz senelik aşılar parazit değil kuduz aşısı, karma aşı, bronşit aşısı vsdir..

iç parazit tedavisinde hap, dış parazit tedavisinde ense damlası, pire tasması vs kullanılır..

kediniz çiğ et yemişse, iyi yıkanmamış sebze-meyve yemişse iç paraziti mevcuttur veya annesindende geçmiş olabilir hatta dışarıdanda alabilir paraziti..

belirtilerde dışkıda kurt görülebilir, ancak yalnızca kusmasıda iç parazite işarettir..

parazit 2 aylık yavrudada oluşabilir, 3 yaşındaki yetişkindede..

defalarca parazitle karşı karşıya kaldım kendi evcillerimdede, sokakta beslediklerimdede..

eğer ki parazit devam ederde siz hekime başvurmazsanız yaklaşık 2 gün içinde iştahsızlık başlayacak, halsizlik mevcut olacaktır, sonrasında hafif ishal ile birlikte ölümle sonuçlanır..

amacım sizi korkutmak değil ama bu illetle defalarca karşılaştığım için inanın ben burdan panikledim..

geçmiş olsun..

marketten aliyorum mamasini vetim bu konuda bisey dememisti ne gibi bi sorun olabilirki marketten alinan mamayla :26:

korkunc bisey bu
ama kedime ne zaman versem yer.. yeme konusunda hic bir skntisi yok sükür.. ishalde yok.. ama kusuyor iste..
yarin ilk isim veti aramak olacak...

cok sagolun arkadaslar

inşaallah ciddi bi durum yoktur.
eşiniz ihmal mi etti acaba..
bana nazdan çok hasta gibi geldi...
hamiş değil değilmi....
benim kedim hamile olduğunda doymak bilmiyordu ama kustuğunuda görmedim hiç

canim ne sebze ne meyve nede kendi hazirladigim etten veriyorum
satin alinan kedi mamalarindan baska birsey yemiyor kedim offf tedirgin olmaya basladim

inşaallah ciddi bi durum yoktur.
eşiniz ihmal mi etti acaba..
bana nazdan çok hasta gibi geldi...
hamiş değil değilmi....
benim kedim hamile olduğunda doymak bilmiyordu ama kustuğunuda görmedim hiç

hayir canim kedim erkek
esiminde ihmal ettigini hic sanmiyorum ya cok düskün kedimize
insallah ciddi biseyi yoktur ya

erkek kedilerin hadım ettirilmesi pskolejisini bozmuyormu acaba
kötü bi niyetten değil meraktan soruyorum valla..benimda yavru bir erkek kedim var

erkek kedilerin hadım ettirilmesi pskolejisini bozmuyormu acaba
kötü bi niyetten değil meraktan soruyorum valla..benimda yavru bir erkek kedim var

aksine cok daha iyi oluyor bu onlar icin canim
onlara bir iyilik yapmis oluyoruz diye biliyorum ben..
daha az hasta oluyorlar..
asisiz hayvanlardan hastalik bulasma olmuyor, yüksekten atlamaya kalkismiyorlar, daha saglikli uzun ömürlü oluyorlar
ve daha fazlasi :26:

Son düzenleme:
Veterineri ararım diyorsunuz, bı taksiye atlayıp veterinere götürmek dururken. Kusura bakmayın ama anneniz babanız cocuğunuz kardeşiniz ya da siz bir hafta boyunca kussanız yine bu kadar sabırlı ve vurdumduymaz mı olurdunuz. Hayvanların dilleri yok konuşamıyorlar ama ahları bedduaları var dikkat edin bir hayvanın bir haftanboyuncaki yakarışlarına kulak verin. LÜTFEN

yurtdisinda yasiyorum.. aramadan randevu almadan bilmem beni alirlarmi..

dedigim gibi yarin sabahtan ilk isim bi vete gitmek olacak

Son düzenleme:

bu saatte açık veteriner olsa giderdi mutlka arkadaş..
türkiyede hiçç sanmıyorummmm

marketten aliyorum mamasini vetim bu konuda bisey dememisti ne gibi bi sorun olabilirki marketten alinan mamayla :26:
veterinerden alacağınız bir mama çok daha sağlıklıdır market tipi mamalarda amaç daha çok satmaktır bunun için de aroma artırıcıan şekere her şeyi koyarlar.içindekiler kısmı en çok kullanılan maddeden en aza doğru gider. misal benim kullandığım markada 1. sırada somon var, market mamalarında bu çok farklı. nasıl desem, portakal mı daha sağlıklıdır fanta mı? market mamaları fanta gibidir. o çok meşhur whiskas da dahil. ben pro plan kullanıyorum. alırken ilk etapta pahalı gibi geldi ama aslında değil çünkü market mamasına nazaran daha doyurucu daha az yiyor. el kadar ambalaj iki üç gün anca dayanırken 3 kg mama alıp uzun süre kullanıyorum. birkaç marka var, veterinerine danış, bunlardan birini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…