kedim öksürüyor

Uykudayken de denedim. Yok. Kokusuna uyanıyor.cok fena cokk

Kedi astimi benim kedim. Dediginiz gibi oluyor. Veteriner ventolin vermisti. Kullandik zamanla gecti.

Gecmis olsun cok
Yaa benim bu yavru kedim için konu acmistim, çok hızlı nefes almaya başlamıştı.. hekime goturdum bir hastalıktan bahsetti anlamadim, sonra tam çıkarken benim kullandığım ilaç elimdeydi ventolin kullanıyorum, onu da verebilirsin dedi. Kafamı karıştırdı..acaba kullansam olur mu kii

Bende tek kalmasam bnde içiremezdim sanardım .
Banyoya götürüyorum kuvete aokuyorum korkuyo zaten ordan sonra ensesınden çekip zırtttt :)) bitti gitti . Sonra küfür ede ede gisiyo odaya . Affetsin die ödül maması veriyorum barışıyoruz

. Çok tatlılar... İlaç konusunda haklilar da..özellikle antibiyotik,gercekten çok kötü kokusu var.

Guldurdun beni cok yasa emi:))catlatirlar insani valla

Hanımlar, hazır sizleri burda yakalamışken malum konuyu yerine acsam kimse görmez doğru düzgün.. şimdi yavru kedi hasta olduğu icin mama kabini ve su kabini ayirmm gerekti büyük kedimin.. bulaşıcı dedi vet.. abartma olabilir mi diye dusunuyorum.. çünkü ölür falan dedi. Evdeki kediye de bulaşır o da ölür dedi..o yüzden hastalığı ne hatırlamıyorum bile.. şimdi büyük kedim surekli onun kabından su mama yemek istiyo.. HAYIR demekten artık gına geldi. İnat çünkü. Ne yapıp vazgecirebilirm. Dha deneyimli insanlar vardir burda

Ya canim moralini bozmak gibi olmasin ama yavru kedi fiv mi?olmayabilir tabiiki veteriner ne dedi?eger oyleyse diger kedinlede pek bir araya getirmesen iyi olur gibi sanki

Dedigim gibi fiv ise tehlikeli evet.evde fivli kedi bulunmussa eger o kediden sonra 6 ay falan eve baska kedi almayin deniyor bilmiyorumki

Ya canim moralini bozmak gibi olmasin ama yavru kedi fiv mi?olmayabilir tabiiki veteriner ne dedi?eger oyleyse diger kedinlede pek bir araya getirmesen iyi olur gibi sanki
Ne söylediğini hatırlamıyorum kii.. şöyle söyleyeyim 10kediden bir kacinda goruluyormus.. bziim veteriner hekimim dilinden pek anlamıyorum aslında..

Dedigim gibi fiv ise tehlikeli evet.evde fivli kedi bulunmussa eger o kediden sonra 6 ay falan eve baska kedi almayin deniyor bilmiyorumki
Bu yavru daha yeni 1haftalik falan. Erkek kedim 5sendir bizimle.. ilk günler birşey yoktu.. sonra hızlı hızlı nefes alıp vermeye başladı.. offf iyice korktum,simdi... Evim küçük.bi odam isiniyo. Geceleri büyük kediyi odadan çıkartıorum.

Kanlı ishal olabılır derhal ayır . Hatta aynı yerde bulundurma kedini . dezanfexte et dolaştıgı yerlerı

Sen o kedileri bir araya getirme
Hastalığını da tekrar sor veterinere

Veterınerın ne dediysenonu yap . Sağlıklı kedıyıde hasta etme lütfen yazıktır.
En çok ondan korkuyorum, mesela yatma zamanı çıkarıyorum odadan.yatagina koyuyorum, ustune kızımın battaniyesinden örtuyorum..sonra konuşuyorum onunla, özür dilerim oğlum ama senin iyiligin için diyorum. Gözlerini açıp öyle bir bakıyo kii bana.. inşaallah ikisine de birşey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…