- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Uykudayken de denedim. Yok. Kokusuna uyanıyor.cok fena cokkAntibiyotik vermedim ama yolculuk yapacagimiz zaman sakinlestirici vereceksem eger siringaya cekip kedim uyuyorken bir anda agzina dayayip sikiyorum ilaci.kesin cozum.uyanikken imkansiz.uykudayken halletcen.derin uykudayken olursa daha rahat olur.cunku uyku hafifse cakiyorlar bazen mevzuyu.bir de siringayi gormesin elinde anliyorlar.uykusundan bu sekilde uyaninca neye ugradigini sasiriyor ama ne yapayim ya baska yolu yok
Ayyyy sevindim cok.birseyi yok yani.aman iyi olsunlar evlat onlar evlatKızlarkustu. Tüylerini kesilmişti yeni onun için stres oldum. Beni telaşlandırdı şimdi paşa yayıyor poposunu.
Yaa benim bu yavru kedim için konu acmistim, çok hızlı nefes almaya başlamıştı.. hekime goturdum bir hastalıktan bahsetti anlamadim, sonra tam çıkarken benim kullandığım ilaç elimdeydi ventolin kullanıyorum, onu da verebilirsin dedi. Kafamı karıştırdı..acaba kullansam olur mu kiiKedi astimi benim kedim. Dediginiz gibi oluyor. Veteriner ventolin vermisti. Kullandik zamanla gecti.
Gecmis olsun cok
Isin zormus oyleyse.sipaya bak ya:))derin uykudayken siringayi arkanda tutarken hafif oksa basini diger elinle.baktin eminsin uyanmayacak enseden hafif tut daya siringayi.cokkkk hizli olman lazim amaUykudayken de denedim. Yok. Kokusuna uyanıyor.cok fena cokk
Ben tek iciremiyorum işte.. eşimin ustune battaniye orttum. Kediyi arasına koyduk.enseden çekip verdim.. çok fena bu yaa. Dün verirken eşimin elini ısırdı... Şuan öyle bir nefes alıyo kii. Ona birşey olacak diye ödüm kopuyo
. Çok tatlılar... İlaç konusunda haklilar da..özellikle antibiyotik,gercekten çok kötü kokusu var.Bende tek kalmasam bnde içiremezdim sanardım .
Banyoya götürüyorum kuvete aokuyorum korkuyo zaten ordan sonra ensesınden çekip zırtttt :)) bitti gitti . Sonra küfür ede ede gisiyo odaya . Affetsin die ödül maması veriyorum barışıyoruz
Guldurdun beni cok yasa emi:))catlatirlar insani vallaBende tek kalmasam bnde içiremezdim sanardım .
Banyoya götürüyorum kuvete aokuyorum korkuyo zaten ordan sonra ensesınden çekip zırtttt :)) bitti gitti . Sonra küfür ede ede gisiyo odaya . Affetsin die ödül maması veriyorum barışıyoruz
Kızlarkustu. Tüylerini kesilmişti yeni onun için stres oldum. Beni telaşlandırdı şimdi paşa yayıyor poposunu.
Ama onlar olmadanda olmaz kiiiiGuldurdun beni cok yasa emi:))catlatirlar insani valla
Ya canim moralini bozmak gibi olmasin ama yavru kedi fiv mi?olmayabilir tabiiki veteriner ne dedi?eger oyleyse diger kedinlede pek bir araya getirmesen iyi olur gibi sankiHanımlar, hazır sizleri burda yakalamışken malum konuyu yerine acsam kimse görmez doğru düzgün.. şimdi yavru kedi hasta olduğu icin mama kabini ve su kabini ayirmm gerekti büyük kedimin.. bulaşıcı dedi vet.. abartma olabilir mi diye dusunuyorum.. çünkü ölür falan dedi. Evdeki kediye de bulaşır o da ölür dedi..o yüzden hastalığı ne hatırlamıyorum bile.. şimdi büyük kedim surekli onun kabından su mama yemek istiyo.. HAYIR demekten artık gına geldi. İnat çünkü. Ne yapıp vazgecirebilirm. Dha deneyimli insanlar vardir burda
Dedigim gibi fiv ise tehlikeli evet.evde fivli kedi bulunmussa eger o kediden sonra 6 ay falan eve baska kedi almayin deniyor bilmiyorumkiHanımlar, hazır sizleri burda yakalamışken malum konuyu yerine acsam kimse görmez doğru düzgün.. şimdi yavru kedi hasta olduğu icin mama kabini ve su kabini ayirmm gerekti büyük kedimin.. bulaşıcı dedi vet.. abartma olabilir mi diye dusunuyorum.. çünkü ölür falan dedi. Evdeki kediye de bulaşır o da ölür dedi..o yüzden hastalığı ne hatırlamıyorum bile.. şimdi büyük kedim surekli onun kabından su mama yemek istiyo.. HAYIR demekten artık gına geldi. İnat çünkü. Ne yapıp vazgecirebilirm. Dha deneyimli insanlar vardir burda
Ne söylediğini hatırlamıyorum kii.. şöyle söyleyeyim 10kediden bir kacinda goruluyormus.. bziim veteriner hekimim dilinden pek anlamıyorum aslında..Ya canim moralini bozmak gibi olmasin ama yavru kedi fiv mi?olmayabilir tabiiki veteriner ne dedi?eger oyleyse diger kedinlede pek bir araya getirmesen iyi olur gibi sanki
Bu yavru daha yeni 1haftalik falan. Erkek kedim 5sendir bizimle.. ilk günler birşey yoktu.. sonra hızlı hızlı nefes alıp vermeye başladı.. offf iyice korktum,simdi... Evim küçük.bi odam isiniyo. Geceleri büyük kediyi odadan çıkartıorum.Dedigim gibi fiv ise tehlikeli evet.evde fivli kedi bulunmussa eger o kediden sonra 6 ay falan eve baska kedi almayin deniyor bilmiyorumki
Hanımlar, hazır sizleri burda yakalamışken malum konuyu yerine acsam kimse görmez doğru düzgün.. şimdi yavru kedi hasta olduğu icin mama kabini ve su kabini ayirmm gerekti büyük kedimin.. bulaşıcı dedi vet.. abartma olabilir mi diye dusunuyorum.. çünkü ölür falan dedi. Evdeki kediye de bulaşır o da ölür dedi..o yüzden hastalığı ne hatırlamıyorum bile.. şimdi büyük kedim surekli onun kabından su mama yemek istiyo.. HAYIR demekten artık gına geldi. İnat çünkü. Ne yapıp vazgecirebilirm. Dha deneyimli insanlar vardir burda
Bu yavru daha yeni 1haftalik falan. Erkek kedim 5sendir bizimle.. ilk günler birşey yoktu.. sonra hızlı hızlı nefes alıp vermeye başladı.. offf iyice korktum,simdi... Evim küçük.bi odam isiniyo. Geceleri büyük kediyi odadan çıkartıorum.
Kakasini kontrol ediyorum. Normal kedi kakasiKanlı ishal olabılır derhal ayır . Hatta aynı yerde bulundurma kedini . dezanfexte et dolaştıgı yerlerı
Veterınerın ne dediysenonu yap . Sağlıklı kedıyıde hasta etme lütfen yazıktır.Kakasini kontrol ediyorum. Normal kedi kakasi...
Nasıl olacak onu dusunuorum. Hangisi odanin dışında kalabilir kii...Sen o kedileri bir araya getirme
Hastalığını da tekrar sor veterinere
En çok ondan korkuyorum, mesela yatma zamanı çıkarıyorum odadan.yatagina koyuyorum, ustune kızımın battaniyesinden örtuyorum..sonra konuşuyorum onunla, özür dilerim oğlum ama senin iyiligin için diyorum. Gözlerini açıp öyle bir bakıyo kii bana.Veterınerın ne dediysenonu yap . Sağlıklı kedıyıde hasta etme lütfen yazıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?