kedim öksürüyor

Kedim yok ama oğluma siringiyla veriyoruz ilaçları cok zor allah yardımcınız olsun

Ben bu yavrucağı veterinere gotursem. Sahiplendirir mi?? Belki isteyen olur gideceği evde tek olur.. şuan sağlıklı dusunemiyorum.. şimdi netten araştırdım gerçekten kedilere bulaşıcı özelliği varmış.offf ne yapicam bilmiyorum.ikisini de kaybedersem kafayı siyiririm ben... Bilmiyorum yaa

Dedigim gibi fiv ise tehlikeli evet.evde fivli kedi bulunmussa eger o kediden sonra 6 ay falan eve baska kedi almayin deniyor bilmiyorumki
Şimdi eşimle konusuyodum. O da gidip konuşmuştu.. veteriner le. Evet fiv mış... Ne yapicam ben yaa. Şuan kafayı yemek üzereyim..

Şimdi eşimle konusuyodum. O da gidip konuşmuştu.. veteriner le. Evet fiv mış... Ne yapicam ben yaa. Şuan kafayı yemek üzereyim..
Inanin cok uzuldum.ama bunu tam olarak ogrenmek icin bir suru test yapiliyor diye biliyorum.hepsi yapildi mi?bir de bunun islak ve kuru olmak uzere 2 cesidi var.kuru tipse cok iyi bir bakimla yasayabiliyor kedi(yanlis biliyor olabilirim kesin konusmayayimda niyede)sokaktan mi sahiplenmistiniz yavruyu?diger kediyi cok iyi koruyun.nasil olur bilemiyorum ama bir araya gelmesinler birbirlerinin esyalarini kullanmasinlar.yinede diger kediyede bir test yaptirin isterseniz.insallah veteriner yaniliyor olsun

Zaten fivli kedinin evde tek kedi olmasi lazim.kedi manyaklari vs guruplar var ilan acabilirsiniz oralara kedinin durumundan bahsederek.ama ne olur lutfen sokaga birakmayin.of cok zor biliyorum diger kediyide korumak lazim ama sokakta asla yapamaz yavrucak.iyilesecegi varsada yitip gider kuzum

Evet sokaktan Aldım kapima gelmişti... Yaa veteriner hekim sadece ağzına baktı karnını sıktı ateşine baktı.. ve mama yemezse serum tedavisi uglicaz dedi... 3tane iğne yapti.. eve gelir gelmez yemeye başladı.. şükur yemesi çok iyi.. aslında ailesi bahçede annesi kardeşleri offff bilmiyorum kii. Aglicam şimdi..

O zaman paniklemeyin ve lutfen en kisa zamanda baska bir veterinere daha goturun.hatta imkaniniz varsa hemen simdi acik bir vet bulup goturun.belkide fivla hic alakasi yoktur basit bambaska birseydir

O zaman paniklemeyin ve lutfen en kisa zamanda baska bir veterinere daha goturun.hatta imkaniniz varsa hemen simdi acik bir vet bulup goturun.belkide fivla hic alakasi yoktur basit bambaska birseydir
Esimi zor ikna ettim yavruyu sahiplenmek için.. hayatta başka veterinere goturmez. Simdiden söylenmeye başladı bahçeye birakalim diyee.. büyüğü de birşey olursa karışmam diyor.. o kadar da masum kii...

Bir de yeni veterinere daha onceki vetetiner boyle boyle demisti demeyin.belki teshisi duyunca kolayina kacar himm evet dogru falan der.normal hastaymis gibi gidin sikayetlerini anlatin bakalim bir muayene etsin ne diyecek.yeni veteriner baska bir hastalik derse o zaman dersiniz baska bir veteriner fiv demisti olabilir mi evde baska kedimde var kesin degil demi ona gore onlem alicam falan dersiniz

Esimi zor ikna ettim yavruyu sahiplenmek için.. hayatta başka veterinere goturmez. Simdiden söylenmeye başladı bahçeye birakalim diyee.. büyüğü de birşey olursa karışmam diyor.. o kadar da masum kii...
Ya altindan girin ustunden cikin ikna edin.olmadi yarin kendiniz goturun

Benim aklımı karıştıran bu belirtiler en başından olmaz mıydı. Yanii ben aldıktan kaç gün sonra oldu..

Benim aklımı karıştıran bu belirtiler en başından olmaz mıydı. Yanii ben aldıktan kaç gün sonra oldu..
Burada konu acsaniz simdi veteriner olan var mi diye.olayi anlatsaniz yani bir veteriner sadece muayene ve sikayetlere baarak kesin fiv teshisi koyabilir mi yoksa illa test gerekir mi falan bir sorsaniz.belki kendisi ya da esi dostu veteriner olan biri cikar yardimci olur

Çok sağolsun. 3aylik yavrucuk. Şuan diğer odada sıcacık bi yer ayarladim.suyunu f alan koydum hep. Evet en iyisi konu açmak..

Valla bilmiyorumki canim ya.kac aylikki yavru?bir de tam olarak ne gibi sikayetleti var
3aylik.. sadece. Hızlı nefes alıp veriyordu.. antibiyotikten sonra biraz daha iyi. 7gun kullanmam söylendi... Bide oksuruyo gibi tam bilmiyorum. Çünkü büyük kedim tüy kusmak için oksuruyo onu biliyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…