kedim oyun istiyor ama ders çalışmam gerekiyor

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
hanımlar iyi geceler. üniversite sınavına hazırlanıyorum. ters çalışmam gerekiyor ama evde bir afacanım var. :)) bana ders çalıştırmamaya yemin etmiş. iki saate yakın yakalamaca oynadık ama doymadı yorulur uyur dedim ama ben oturduğumda uyuklamaya başlıyor kitabı aldığım anda geri gelip arasına yatıyor. klavyede yürüyor kucağıma çıkmaya çalışıyor. ben sigara içerken odadan çıkarıyorum yanında içmek istemediğim için ders çalıştığım içinde antrede tavana ip yumağı bağladım oynuyor ama ben odaya geçtiğimde kapıda miyavlıyor napmam gerekir. bir de 3 haftadır beraberiz o yüzden pek bilgim yok miyavlasa da açmayayım mı kapıyı şu konu bitene kadar :) vicdanım el vermiyor öylede

not: aynı konuyu evcil hayvanlara da açtım ama cevap gelmeyince bir de buraya yazmak istedim. acil cevap beklediğim için yanlış bi şey yaptıysam kusura bakmayın.

İki yere konu açmak yasak, derdinize gelince anlattiklariniz çok tatli canlandi gözümde :)

Koridora değil de başka bir odaya koysan onu daha iyi olur. Perdeyi açup pencereye de bir minder koyarsan çok mutlu olur.

Biraz evin ısısını artır da mayışsın diyecektim ama aynı anda sana da rehavet çökerse diye aklıma geldi:) hele bak tüy yumağına bu saatte ne geziyor o ayakta :)

Back
X