- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
hanımlar iyi geceler. üniversite sınavına hazırlanıyorum. ters çalışmam gerekiyor ama evde bir afacanım var. :)) bana ders çalıştırmamaya yemin etmiş. iki saate yakın yakalamaca oynadık ama doymadı yorulur uyur dedim ama ben oturduğumda uyuklamaya başlıyor kitabı aldığım anda geri gelip arasına yatıyor. klavyede yürüyor kucağıma çıkmaya çalışıyor. ben sigara içerken odadan çıkarıyorum yanında içmek istemediğim için ders çalıştığım içinde antrede tavana ip yumağı bağladım oynuyor ama ben odaya geçtiğimde kapıda miyavlıyor napmam gerekir. bir de 3 haftadır beraberiz o yüzden pek bilgim yok miyavlasa da açmayayım mı kapıyı şu konu bitene kadar :) vicdanım el vermiyor öylede
not: aynı konuyu evcil hayvanlara da açtım ama cevap gelmeyince bir de buraya yazmak istedim. acil cevap beklediğim için yanlış bi şey yaptıysam kusura bakmayın.
not: aynı konuyu evcil hayvanlara da açtım ama cevap gelmeyince bir de buraya yazmak istedim. acil cevap beklediğim için yanlış bi şey yaptıysam kusura bakmayın.