Kedim ve bitkiler

bir balkona çiçeklere ayırsanız orayı da kapattsanız kapalı balkon gibi bir nevi sera
öyle de olur bence

bir balkona çiçeklere ayırsanız orayı da kapattsanız kapalı balkon gibi bir nevi sera
öyle de olur bence

Onu ben de dusundum fakat bitkilerimi evin heryerinde istiyorum...eger kedimi durdurabiliceksem evin heryerine bitki koyucam ama eger ki durduramazsam.mecbur balkonla sınırlı kalicak...

Onu ben de dusundum fakat bitkilerimi evin heryerinde istiyorum...eger kedimi durdurabiliceksem evin heryerine bitki koyucam ama eger ki durduramazsam.mecbur balkonla sınırlı kalicak...

kedi beslemedim ama köpeğimiz de bahçeye yeni bir şey eksek özellikle gider eşeler ya da sulandığında serinlemek için üstüne yatardı kaç böğürtlen fidanı harap etti biz de artık yere bir şey ekmedik ağaçlarla yetindik küçük ağaçların bile alt dallarına tutunup sallanıyordu oyun için kırdı her şeyi biz de bahçeyi feda ettik hiçbir şey ekmedik
hayvan beslemek bazen çocuk büyütmekten bile daha çok fedakarlık istiyor ama onların sevgisi paha biçilemez

kedi beslemedim ama köpeğimiz de bahçeye yeni bir şey eksek özellikle gider eşeler ya da sulandığında serinlemek için üstüne yatardı kaç böğürtlen fidanı harap etti biz de artık yere bir şey ekmedik ağaçlarla yetindik küçük ağaçların bile alt dallarına tutunup sallanıyordu oyun için kırdı her şeyi biz de bahçeyi feda ettik hiçbir şey ekmedik
hayvan beslemek bazen çocuk büyütmekten bile daha çok fedakarlık istiyor ama onların sevgisi paha biçilemez

Aynen yaa bizim evin neşesi...vazgeçilmezim...

Cnm konuyu bastan oku bikac arkadasın önerileri var bu konuda..ben denicem hepsini...
Merhaba canım @adventurerpassenger konuyu geç gördüm ama
evet kediler bitki çok severler.Benim bitkiler ayrı yerde .:KK28:
İlk duyunca şaşırmıştım.Evde bitkilerden fazla kedi otu yani kedi çimi var.
Onları yemeyi seviyorlar diye her yere koydum.:-)

Son düzenleme:
Kediler için ev bitkileri çok zararlı. Sadece bir tek fesleğen zararsız onlar için. Ben cesaret edemiyorum evde bitkiye açıkçası. Size de dikktli olmanızı öneririm gerçekten çok zararlı çünkü.

Kediler için ev bitkileri çok zararlı. Sadece bir tek fesleğen zararsız onlar için. Ben cesaret edemiyorum evde bitkiye açıkçası. Size de dikktli olmanızı öneririm gerçekten çok zararlı çünkü.
Kesinlikle haklısınız.O nedenle her yere kedi otu yani buğday çimi koydum.
Benim bitkilerim de ayrı yerde ...

Kızlar evi yeşillikle doldurmak istiyorum ancak kedim var ve surekli topragi karistirip bitki yapraklarini yiyo...uzak tutamiyorum onu ...bunun bi çaresi var mıdır bileniniz var mı...
kedi çimi al. 3 5 saksı da onun için kur. belki onlersin. ama genelde pek basarı saglandıgını gormedim :) bende kopiş var bahceye ekip bıcıyorum. gıdıp gıdıp tohumları fıdeleri cıkartır, yer, neyve sebze cıktımı ilk o yer. dalından yer hemde :D ne kadar barıyer çit yaptımsa da fayda etmedi. patisi ile herseyi devirior . çitin dibini kazıp devirir : D vb. vb. vb..

Back
X