Melatonin falan mı versemÇıkmaması onun için de sizin için de daha sağlıklı olan zaten.
Bağırma da zamanla düzelecektir. Kediler yeni rutinlere kolay alışırlar.
Niye hayvanın bünyesine gereksiz yere ilaç yükleyeceksiniz ki? Yarın öbür gün o verdikleriniz karaciğer, böbrek sorunu yaratacak daha çok üzüleceksiniz.Melatonin falan mı versem
Melatonin kendim de alıyorum uyku sorunum için yan etkisi yok dedi doktorum ama kediler için olabilir tabiNiye hayvanın bünyesine gereksiz yere ilaç yükleyeceksiniz ki? Yarın öbür gün o verdikleriniz karaciğer, böbrek sorunu yaratacak daha çok üzüleceksiniz.
Bebeğiniz ağlıyor olsa bir sakinleştirici vereyim de sussun diyecek miydiniz? Kedi sahiplenirken evde hiç büyümeyen bir bebek olacağını kabullenmek gerekiyor.
E yani. Siz insansınız o kedi.Melatonin kendim de alıyorum uyku sorunum için yan etkisi yok dedi doktorum ama kediler için olabilir tabi
Siz bu konuyu hiç veterinere sordunuz mu? Yani takviyelerin kedilerde karaciğer sorunu yapacağından kesin emin misiniz ?E yani. Siz insansınız o kedi.
Gittiğiniz veterinere sorup doğru cevap almanız mümkün değil. Çünkü onlar zaten o takviyeleri satarak para kazanıyorlar. Tabi ki bir zararı yok, kullanmanız gerek diyecekler.Siz bu konuyu hiç veterinere sordunuz mu? Yani takviyelerin kedilerde karaciğer sorunu yapacağından kesin emin misiniz ?
KısırKısırlaştırma zamanı gelince mutlaka kısırlaştırın ve dışarı salmayın. Dışarı çıkan kedi her türlü parazite açıktır.
Whiskas muhtemelen hasta ettiği, tansiyonunu yükselttiği ya da başka bir soruna sebep olduğu için gidip yatma ihtiyacı duyuyordur.Wiskasın yavru kedi için yaş maması var. Plastik mini paketlerde.
Bizim kedi ondan bir yemek kaşığı yer yemez 2-3 saat sakinleşiyor.
Evi alıştıracaksanız bu süreçte işe yarayabilir.
Sonra 15-30 dk odadan odaya koşmaca ebelemece oynuyoruz.
Eve di hızlı alışacaktır.
Ayrıca fareleri gördüğünüzde çığlık atarsanız veya tepki olarak su fısfısı yöntemlerini kullanırsanız memnun olmadığını anlar ve getirme sıklığı azalıp en sonunda bitiyor.
Kısırlaştırdım yazmış yaKısırlaştırma zamanı gelince mutlaka kısırlaştırın ve dışarı salmayın. Dışarı çıkan kedi her türlü parazite açıktır.
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama bu kedi de ne istediğini bilmiyor ikisini de istiyor deli divane. Tedavisi bitince dedim balkonda bakayım sadece eve sokmayayim insin çıksın evi öyle benimsemiş ki bu sefer kapıda balkonda miyav miyav beni içeri alın burası artık benim evim diyor nasıl almam dayanamıyorumkızanlar olabilir ama ben salmanız taraftarıyım. o doğanın kedisi, ne yaparsanız ona eziyet olur. bence bırakın doğasında yaşasın zorlamayın. iyilik yapmak istiyoruz bizler onları korumak istiyoruz ama bu bir gerçek ki onun evi dışarısı yani özgürlüğü. alışmış bir kere, eve hapsetmek ne derece mantıklı?
bebekten alınan bir kedi nasıl dışarıya karşı ürkekse onu bırakmak eziyet olursa, dışarıda büyüyen özgür bir hayvanı alıp eve tıkmakta eziyet. Allah razı olsun bakmış iyileştirmişsiniz. Bu ona yeter.
Üzülüyor insan onların bu tutkulu bağımsız hallerine yaKesinlikle aynı fikirdeyim ama bu kedi de ne istediğini bilmiyor ikisini de istiyor deli divane. Tedavisi bitince dedim balkonda bakayım sadece eve sokmayayim evi öyle benimsemiş ki bu sefer kapıda balkonda miyav miyav beni içeri alın burası artık benim evim diyor nasıl almam dayanamıyorum
Artık evde. Başka yolu yok.Üzülüyor insan onların bu tutkulu bağımsız hallerine yabende dayanamazdım sanırım ama fare getirmesi sürekli kaçması sinir bozucu bi seçim yapsın üfff
Sizin için avlanmış, sonuçta o bir kedi ve içgüdüleri körelmediği için dışarı çıkıp avlanmak istiyor.
1,5 yas civarindayken sokaktan sahiplendigim kedim hem evde hem bahcede takiliyor. Gunduz açıyorum, çıkmak isterse cikiyor geziniyor. Uzaklasmiyor, ya yan komsularin bahcesine gidiyor ya bizim bahcede kaliyor.Kesinlikle aynı fikirdeyim ama bu kedi de ne istediğini bilmiyor ikisini de istiyor deli divane. Tedavisi bitince dedim balkonda bakayım sadece eve sokmayayim insin çıksın evi öyle benimsemiş ki bu sefer kapıda balkonda miyav miyav beni içeri alın burası artık benim evim diyor nasıl almam dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?