Kedim ve bizim için bu doğru mu?

Asla titiz değilim titiz olsam dışarı çıkıp geri gelen kediyi sahiplenir miyim hiç. Ayrıca aslında o beni sahiplendi. İyileşene kadar evde baktım mecbur bacağı kötüydü ısıtılmıştı. Sonra saldım ana kapımda penceremde miyav da miyav burası benim evim evine al dedi dayanamadım

Ya işte özellikle fareden mikrop gelecek bize de bulaşacak diye çok korkuyorum. Sizinki de çok tatlıymış

Arkadaşıma kedisi iki gün önce yılan getirdi

kıyamam size hediye getirmiş, sizi sevdiğini anlatmak için yaptığı bir şey bu. fare, yarım kurbağa, ısırılmış bir şeyler falan size hediye getirecek kadar güvenip sevmişken benim bırakmaya gönlüm razı olmazdı, bu şekilde devam edebilirsiniz bir ara kapı sineklik gibi bir şey yaptırsanız da orda patilerini silip ağzındakini bırakıp girse

Whiskas sakın almayın çöp bir gıda. Hayvanı uzun sürede hasta edersiniz lütfen dikkat edin. Market maması kullanmayın.

Konu sahibi kediniz zamanla alışır gündüz iyice oynayıp yormaya çalışın. Dışarıda her türlü hastalık tehlike var. Evde de mutlu olur merak etmeyin.

Ölü getirse hadi neyse tam oldurememis fare canlıydı bi de onu yakalamaya çalıştık

Whiskas muhtemelen hasta ettiği, tansiyonunu yükselttiği ya da başka bir soruna sebep olduğu için gidip yatma ihtiyacı duyuyordur.
Whiskas sakın almayın çöp bir gıda. Hayvanı uzun sürede hasta edersiniz lütfen dikkat edin. Market maması kullanmayın.
aa öylemi bizimki minik olunca sağlıksal açıdan hiç araştırmadık
Zaten kedi geleli 2,5-3 hafta oldu
Mamayı deneyeli 1 hafta oldu
Teşekkür ederim ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…