Asla titiz değilim titiz olsam dışarı çıkıp geri gelen kediyi sahiplenir miyim hiç. Ayrıca aslında o beni sahiplendi. İyileşene kadar evde baktım mecbur bacağı kötüydü ısıtılmıştı. Sonra saldım ana kapımda penceremde miyav da miyav burası benim evim evine al dediSizin için avlanmış, sonuçta o bir kedi ve içgüdüleri körelmediği için dışarı çıkıp avlanmak istiyor.
Düzeni bu şekilde devam edebilir bu kadar titiz biriyseniz hiç kedi sahiplenmeseydiniz keşke. Böyle karakterli bir kediyi eve kapatmak işkencedir.
Ya işte özellikle fareden mikrop gelecek bize de bulaşacak diye çok korkuyorum. Sizinki de çok tatlıymış1,5 yas civarindayken sokaktan sahiplendigim kedim hem evde hem bahcede takiliyor. Gunduz açıyorum, çıkmak isterse cikiyor geziniyor. Uzaklasmiyor, ya yan komsularin bahcesine gidiyor ya bizim bahcede kaliyor.
Kopekleri salacaksam veya aksam olmussa, yagmur baslamissa, cok rüzgar varsa vs cikip adini sesleniyorum, miyuuv diye her neredeyse kosup geliyor.
Defalarca kez fare getirdi, ayrica kuş, kertenkele ve çekirge de getiriyor. Aylik kirasını ödüyor diyorum.
Evdeki diger iki kedimi kapinin önüne bile cikarmam ama, onlar süt çocuğu
Eger disari cikmasini istemiyorsaniz biraz direnmeniz gerekiyor. Her miyavladiginda çıkmaya alistigi icin sartlanma var, miyavlayip çıkamadıkca bir sure sonra vazgecmeye baslar ama ne kadar inatci olduguna gore uzayabilir tabii surec.
Dikkat etmemişim sabah sabah, o zaman dışarı salmasın.Kısırlaştırdım yazmış ya
Arkadaşıma kedisi iki gün önce yılan getirdiAsla titiz değilim titiz olsam dışarı çıkıp geri gelen kediyi sahiplenir miyim hiç. Ayrıca aslında o beni sahiplendi. İyileşene kadar evde baktım mecbur bacağı kötüydü ısıtılmıştı. Sonra saldım ana kapımda penceremde miyav da miyav burası benim evim evine al dedidayanamadım
Whiskas sakın almayın çöp bir gıda. Hayvanı uzun sürede hasta edersiniz lütfen dikkat edin. Market maması kullanmayın.Wiskasın yavru kedi için yaş maması var. Plastik mini paketlerde.
Bizim kedi ondan bir yemek kaşığı yer yemez 2-3 saat sakinleşiyor.
Evi alıştıracaksanız bu süreçte işe yarayabilir.
Sonra 15-30 dk odadan odaya koşmaca ebelemece oynuyoruz.
Eve di hızlı alışacaktır.
Ayrıca fareleri gördüğünüzde çığlık atarsanız veya tepki olarak su fısfısı yöntemlerini kullanırsanız memnun olmadığını anlar ve getirme sıklığı azalıp en sonunda bitiyor.
Ölü getirse hadi neyse tam oldurememis fare canlıydı bi de onu yakalamaya çalıştıkkıyamam size hediye getirmiş, sizi sevdiğini anlatmak için yaptığı bir şey bu. fare, yarım kurbağa, ısırılmış bir şeyler falansize hediye getirecek kadar güvenip sevmişken benim bırakmaya gönlüm razı olmazdı, bu şekilde devam edebilirsiniz bir ara kapı sineklik gibi bir şey yaptırsanız da orda patilerini silip ağzındakini bırakıp girse
aaayyyÖlü getirse hadi neyse tam oldurememis fare canlıydı bi de onu yakalamaya çalıştık
Whiskas muhtemelen hasta ettiği, tansiyonunu yükselttiği ya da başka bir soruna sebep olduğu için gidip yatma ihtiyacı duyuyordur.
aa öylemi bizimki minik olunca sağlıksal açıdan hiç araştırmadıkWhiskas sakın almayın çöp bir gıda. Hayvanı uzun sürede hasta edersiniz lütfen dikkat edin. Market maması kullanmayın.
Ben sokak kedilerine bile vermiyorum whiskas. O derece kötü içerik.aa öylemi bizimki minik olunca sağlıksal açıdan hiç araştırmadık
Zaten kedi geleli 2,5-3 hafta oldu
Mamayı deneyeli 1 hafta oldu
Teşekkür ederim ikinizede
Benim salak normalde öldürüp getiriyor. Bir gun usenmis herhalde, biz bahcede otururken tamamen canli fareyi getirip ayaklarimizin dibine biraktiÖlü getirse hadi neyse tam oldurememis fare canlıydı bi de onu yakalamaya çalıştık
Bence bize avlanmayı falan öğretmeye çalışıyorlarBenim salak normalde öldürüp getiriyor. Bir gun usenmis herhalde, biz bahcede otururken tamamen canli fareyi getirip ayaklarimizin dibine birakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?