kedim ve yarasa

leon1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
19
14
38
32
Az önce salona gittim bi baktım minik bi yarasa uçuşuyor evde de kimse yok ben çığlık atıp koridora kaçana kadar kedim yakaladı ve ağzında taşıyıp yanıma getirdi..hayvan hala yaşıyordu tabi kaçmaya çalıştı, kedim izin vermedi ağzına tekrar alıp az ileri götürdü..yarasa hala hareket ediyordu beni de yaklaştırmıyor tabi..en son bi kaç bez parçası bulup yarasanın üstüne koydum biraz bekleyip aldım ve balkondan attım..kedim yemedi ama ben korkuyorum hadi kuduz vs olur diye..kuduz aşısı var ama yine de napacağımı bilemedim:(

Veterinerinizle görüşün kesinlikle. Onun yönlendirmesiyle gerekeni yaparsiniz. Belki aşıyı yenilemek ister

Benimde kedim var, başıma gelse beklemeden kediyi alıp veterinere giderdim.
Ya da numarası varsa arayın sorun mutlaka.

Benimki de yakaladı yarasa. Veteriner aşıları zaten var oldugu için sorun olmayacağını söyledi.

Veterinerle görüştüm bişe olmaz dedi bakalım inşallah

Benimki de yakaladı yarasa. Veteriner aşıları zaten var oldugu için sorun olmayacağını söyledi.
Kediniz de herhangi bir problem olmadı sanırım..bizim veteriner hekime bişe olmaz dedi ama işte insanın içi yine de rahat etmiyor

Kk’da okudugum en enteresan konulardan birisiydi. Yasarken olaylari, sizi dusunemedim bile, gecmis olsun :)

Az önce salona gittim bi baktım minik bi yarasa uçuşuyor evde de kimse yok ben çığlık atıp koridora kaçana kadar kedim yakaladı ve ağzında taşıyıp yanıma getirdi..hayvan hala yaşıyordu tabi kaçmaya çalıştı, kedim izin vermedi ağzına tekrar alıp az ileri götürdü..yarasa hala hareket ediyordu beni de yaklaştırmıyor tabi..en son bi kaç bez parçası bulup yarasanın üstüne koydum biraz bekleyip aldım ve balkondan attım..kedim yemedi ama ben korkuyorum hadi kuduz vs olur diye..kuduz aşısı var ama yine de napacağımı bilemedim:KK43:
Hemen bir veterinere götürün kuduz olmasa bile baska enfeksiyon geçebilir.

Hemen bir veterinere götürün kuduz olmasa bile baska enfeksiyon geçebilir.
Veteriner hekimine sordum bir şey olmaz dedi..ve benle beraber bugün il dışına çıktı şuan kedim iyi görünüyor gözlemliyorum tabiki sürekli

Kk’da okudugum en enteresan konulardan birisiydi. Yasarken olaylari, sizi dusunemedim bile, gecmis olsun :)
Arı kelebek sinek kertenkele tamam da bu efsane oldu..o an aklımdan geçen şeyleri de yazsam kısa film bile olurdu herhalde:olamaz:

Back
X