Babaneminde dişi kedisi var ama çok hırçın her fırsatta tırmık atıverıyo, ne şirinmiş sizin kediniz ay çok şeker bence :)[/QUO
Bencede cok tatliii:)
Kızlar 2 yaşında dişi bir kedim var. 1 hafta öncesine kadar her şey normaldi sonra bir anda bana takıntılı hale geldi. Evdeki kimseyle oynamıyor iletişim kurmuyor sürekli benim yanımda olmak istiyor özellikle yatağımda yatmamı istiyor o da gelip kucağımda uyuyor. İlk günlerde değişik gelmişti ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Hiçbir şey yapamıyorum ders çalışırken, yemek yerken, tv izlerken sürekli miyavlıyor odama çağırıyor. Peşinden gitmezsem asla pes etmiyor ağlamaya devam ediyor dikkatimi çekmeye çalışıyor, peşinden gittiğimde hemen susuyor koşa koşa odama yatağıma gidip beni bekliyor. Yataktan çıkamaz oldumAranızda kedisi olup da böyle bir şey yaşamış olan var mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kediniz kisirmi malum mart ayı :)
Babaneminde dişi kedisi var ama çok hırçın her fırsatta tırmık atıverıyo, ne şirinmiş sizin kediniz ay çok şeker bence :)
Babaneminde dişi kedisi var ama çok hırçın her fırsatta tırmık atıverıyo, ne şirinmiş sizin kediniz ay çok şeker bence :)[/QUO
Bencede cok tatliii:)
Artık tatlılığı kalmadı malesef bu davranışlarının
ben kedi bi kucağıma gelsin, bi yanıma yatsın diye yapmadığım şebeklik kalmıyor. Tercih meselesi işte.. bizim kedi de kardeşime sarmış durumda. o da sıkılıyor sizin gibi, atıcam bunu istemiyorum off bi gitsin diyor. Ama en ufak bişi olsun herkesten önce ağlamaya başlıyor onun için.
sizin kediniz de size sardığına göre en çok siz ilgilendiniz evde ve bu yüzden sizi sahibi yaptı. çünkü kediler tek sahiplidir. Kedileri anlıyorum da, insanları anlamakta zorluk çekiyorum maalesef...
Kızlar 2 yaşında dişi bir kedim var. 1 hafta öncesine kadar her şey normaldi sonra bir anda bana takıntılı hale geldi. Evdeki kimseyle oynamıyor iletişim kurmuyor sürekli benim yanımda olmak istiyor özellikle yatağımda yatmamı istiyor o da gelip kucağımda uyuyor. İlk günlerde değişik gelmişti ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Hiçbir şey yapamıyorum ders çalışırken, yemek yerken, tv izlerken sürekli miyavlıyor odama çağırıyor. Peşinden gitmezsem asla pes etmiyor ağlamaya devam ediyor dikkatimi çekmeye çalışıyor, peşinden gittiğimde hemen susuyor koşa koşa odama yatağıma gidip beni bekliyor. Yataktan çıkamaz oldumAranızda kedisi olup da böyle bir şey yaşamış olan var mı ?
biz yatakta üç kişi yatıyoruz,eşim ben kedicciğimiz
wc de kucağıma oturur,kitap okurken kucağıma yatar,tv izlerken,PC başında vs vs.....
her anımız beraber..
size annelik görevini bahşetmiş ufaklık,sonsuz güven duyuyor.Bu çok güzel ve özel bir durum bence.
yanınıza geldiğinde kovmayın uzaklaştırmayın,siz kalkıp gidin ve bunu bıkmadan yapın,bir süre sonra gelmemesi gerektiğini öğrenecektir.
her gün en az 1 saatinizi ona ayırın onun dışında da kendi kendi oynaması için tehlikeli olmayan oyuncaklar verebilir biraz olsun kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.
size ve kediciğinize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.
Çok seviyorumm kıyamam da ona bir şey olsa o ayrı konu, ben onun oyun arkadaşıydım benimle oynardı hep saklambaç falan, annemle uyurdu görev dağılımı yapmıştı anlayacağınız :) Bu davranışları çok bunaltıyor inanın, 5dk başka odada oturamıyorum afedersiniz lavaboya gitsem kapıyı açıp kucağıma oturuyor, duşa girsem içeride bekliyor. Bağ kurmak güzel bir şey evet ama bu kadarı aşırı geldi bana açıkçası
Kısırlaştırmadık hayır. O azgınlık dönemleri farklı oluyor( popo kaldırmalar kıvranmalar vs ) zar zor atlatıyoruz . bu sadece bana karşı olan tutumu
Artık tatlılığı kalmadı malesef bu davranışlarının
Babannenizin kedisi diil konu sahibinin kedisine dedim bende uyyyy devamli mırıl mırıl eder ooo.
Bizimde vardi Kedimiz eşimin üstünde uyurdu,kuyruğu olsun degucekti ona :)
Annemgilin kediside babamla yatiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?