Kedimde agiz kokusu basladi yardim

Sevdam-o

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
238
78
13
Arkadaslar Ilk bastan yazim hatalarim icin özür dilerim. benim bir kedim var 7 aylik, yarim saatir agzi kokmaya basladi. Internete biraz arastirdim allah korusun kötü hastaliklar cikti :(
Korktum panikledim aranizda yasayan oldumu veya konula bilgisi olan varsa yazabilirmi. Veterinere getircegim ama kendi doktoru pazartesine kadar kapali.

Bunun tarifi olmaz ama çok mu kötü kokuyor?
Biz orta halli bir mama kullanıyorduk. En son veteriner muayenesinde mamasının kötü olduğunu yağlanma yaptığını söyledi şu an piyasadaki en iyi mamalardan birini kullanıyoruz ama hala koku var tabi rahatsız edici değil maması gibi kokuyor ağzı o da normal herhalde 😂😻

Bunun tarifi olmaz ama çok mu kötü kokuyor?
Biz orta halli bir mama kullanıyorduk. En son veteriner muayenesinde mamasının kötü olduğunu yağlanma yaptığını söyledi şu an piyasadaki en iyi mamalardan birini kullanıyoruz ama hala koku var tabi rahatsız edici değil maması gibi kokuyor ağzı o da normal herhalde 😂😻
Dün baya kötü koktu sevemedim bile internete baya panige soktu beniii🙁 yeni mama almistim o yaptı galiba

Eğer yarım saatlik bir olaysa yediği bir şeydendir ya da geçici olarak midesi bozulmuş olabilir. Sürekli devam eden ağız kokusu yüksek olasılıkla ağız sağlığı ile ilgili olabilir, diş çürüğü, diş eti rahatsızlığı veya tartar; ağız kokusu başka hastalıklara da delalet olabilir ama hemen telaşa kapılmayın, yarım saattir diyorsunuz daha önce devam eden bir şey olsa bilirdiniz zaten veterinere de götüreceksiniz içinizi rahat tutun.

Eğer yarım saatlik bir olaysa yediği bir şeydendir ya da geçici olarak midesi bozulmuş olabilir. Sürekli devam eden ağız kokusu yüksek olasılıkla ağız sağlığı ile ilgili olabilir, diş çürüğü, diş eti rahatsızlığı veya tartar; ağız kokusu başka hastalıklara da delalet olabilir ama hemen telaşa kapılmayın, yarım saattir diyorsunuz daha önce devam eden bir şey olsa bilirdiniz zaten veterinere de götüreceksiniz içinizi rahat tutun.
Bugün koku yok gibi, zaten fazla yaklasmadi bugün bana ya uyuyor ya oyun oynuo kucağımda olmadıgından anlayamadım

Back
X