Mamasını değistirdim ondan olabilir ozaman ayyy rahatladım biraz teşekkürlerMamadan da olabilir. Hemen telas etmeyin.. p.tesiye kadar bisey olmaz sonra goturun doktoruna.. disle yada mide ile ilgili olabilr
Mamasını degistirmiştim ama üsütmüşte olabilir bozuk bir camım var altından soguk geliyor oraya gidiyor hep..Yksek ihtimalle mamadandır ama üşütmüşde ola bilir benim kedim de dd oluyor
Dün baya kötü koktu sevemedim bile internete baya panige soktu beniiiBunun tarifi olmaz ama çok mu kötü kokuyor?
Biz orta halli bir mama kullanıyorduk. En son veteriner muayenesinde mamasının kötü olduğunu yağlanma yaptığını söyledi şu an piyasadaki en iyi mamalardan birini kullanıyoruz ama hala koku var tabi rahatsız edici değil maması gibi kokuyor ağzı o da normal herhalde
Nasıl gidericem?Diş taşı olmuştur
veteriner temizleyecek ama takip edin koku giderse elletmessinizNasıl gidericem?
Tamam cok teşekkür ederimveteriner temizleyecek ama takip edin koku giderse elletmessiniz
Bugün koku yok gibi, zaten fazla yaklasmadi bugün bana ya uyuyor ya oyun oynuo kucağımda olmadıgından anlayamadımEğer yarım saatlik bir olaysa yediği bir şeydendir ya da geçici olarak midesi bozulmuş olabilir. Sürekli devam eden ağız kokusu yüksek olasılıkla ağız sağlığı ile ilgili olabilir, diş çürüğü, diş eti rahatsızlığı veya tartar; ağız kokusu başka hastalıklara da delalet olabilir ama hemen telaşa kapılmayın, yarım saattir diyorsunuz daha önce devam eden bir şey olsa bilirdiniz zaten veterinere de götüreceksiniz içinizi rahat tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?