kedime araba çarptı

sağolun arkadaslar destekleriniz ve içinizdeki hayvan severlik için.

Neden dışarıdaydı bu karda sorması tuhaf olacak ama? Her yerde vurdumduymaz, ota çöpe şikayet yağdıran canlılardan nefret eden robotik insanlarla doluyken hayvanlarınızı kaderine salmayın wc için bile... Acını en derinden hissediyorum şu an, çarpan şeytanı bulsan çözüm olur mu onu da bilemiyorum ama lütfen özellikle arabaların çok olduğu yerde salmayın hayvanları... Başın sağ olsun etraftan sorup soruştur ama kim çarpmışsa...

Kediyi sehir ortaminda tek başına gezmeye yollamak tehlikeli bırakmayın uygun ortam yoksa. Beraber dolasmaya cikilabilir ya da bahceli ev en iyisi bahce dışına cikmayacak.

Benim de kedimi vurmuşlardı sırf bahçelerine giriyor diye ve dışarda olan ekmek kırıntılarını alıyor diye .. O kadar içim yanmıştı ki öldüğünü duyunca gidip vuran adamı parçalamak istiyordum .. Uzun sure ağladım yattığı yere uzanıp gece onun hayali ile uyudum .. Sesini duydum çıktım her duyduğum da baktım dışarı .. Tam 9 yıl oldu hala resimlerine bakmak aci veriyo unutmuyo insan hele ki birilerinin sorumsuzluğu yüzünden ölmüş ise daha da üzüyor insani ama belli bir süre sonra bu acıya alışıyorsun .. Senin de basın sağolsun umarım en kısa zamanda atlatabilirsin .. Çarpan adamı bulsan da bi ceza alacağını sanmıyorum ..

Bir kediyi kaybetmek, bir melek kaybetmek...
5 yıl oldu oğlum gideli, insanların çocuklarına göstermediği özeni gösterdim ona
Onunla geçirdiğim 10 yıl, hayatımın en mutlu zamanıydı
İstemeden küçük bir serzenişte bulunacağım, bu kadar kıymetli bir varlık sokağa salınır mı ?
Arabaların olduğu yerde tedbiri siz almalıydınız, çünkü çok zaman sürücülerin elinde olmuyor bu durum, belki çarptığını fark etmemiştir bile. Başka bir cana yuvanızı açın derim, ben dolduramadım yerini ama belki size iyi gelir, başınız sağolsun

Tüylerimi diken diken yaptınız

Ahh gecmiyor acisi degil mi?1 ay oldu burnumun diregi sizliyor hep evde yattigi yerleri gorunce,kiyafetlerimde hala tuylerini buldukca...
Bu 5 senede baska bir kedi sahiplendiniz mi? Ben bu cesareti kendimde bulamiyorum.15 sene gecirdik bizde kedimle.Bir daha ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum ama daha simdiden sokaktakilere daha bir sardim.

Ablamla birlikte sahiplendiğimiz 11 kedimiz var, ablamın evinde yaşıyorlar, bende gündüz kimse olmadığı için kendi evimde yok. Şu an karda dışarıda kalmasın diye Perşembe gününden beri misafir ettiğim bir sarman kızım var. Ablamdakilerin hepsi elimde büyüdü, 2,5 yıl öncesine kadar birlikte yaşıyorduk ama ben oğlumun yerini bırak yanına bile koyamadım kimseyi, o bambaşka bir dünyaydı benim için. Hayvanlardan hiç çekmedim elimi ama onun acısı hala içimi kavuruyor, hala her sabah onunla uyanıyorum, gece uyumadan son düşündüğüm o oluyor. Dilsiz, sözsüz bir sevdaydı benim oğlum. Sabrı, almadan sevmeyi, fedakarlığı, dua etmeyi, mucizeleri onunla öğrendim ben, nasıl dolar ki yeri. Forumda onunla ilgili bir günlüğüm var, içimi döküyorum ara sıra, dayanamadığımda karalıyorum bir kaç satır, bazen çok taşıyor içimden...

Tüylerimi diken diken yaptınız

Ahhh kalbim diken diken yaşıyorum o gittiğinden beri, ne eş, ne kardeş ne başka bir uğraş hiç tesellisi yok oğlumun bıraktığı acının. Ama yinede şükrediyorum Allah'a onunla 10 yıl nasip etti bana, böbrek hastasıydı, bir yıl yaşamaz dediler, on yıl müsade etti Rabbim, bana dünyada cenneti verdi oğlumla, ya vermeseydi bu kadar çok sevmeyi nereden öğrenecektim, çok şükür...

Benımde 2 tane var daha 2 yaşındalar Allah'a şükür sağlıklılar Onlara bişey olursa bende mahvolurum . Çünkü inan bebek gibi bakıyorum Şu resımdekı oğlumu ellerımle besledım bana geldıgınde 1 aylıktı Biberonlarla besledım kuzumu
Allah'm sabırlar versın.

Allah sağlıklı, uzun ömürler versin kuzularına
Onlarla yaşam çok başka, kediler mucizevi varlıklar
Tüm hayvanları çok seviyorum ama onların iletişimi bambaşka
Çok naif, çok ince varlıklar, çok mutlu olun inşallah

Basiniz sagolsun, hepsi birer aile uyesi olur, sonra gocup giderler, bizi oyle sahipsiz birakip.

O da ailenin bir üyesi olduğu için uzuluyorsunuz. Ben de üzülmüştüm ailecek yas tutmustuk.

Hayatımda balıktan başka hiç hayvan bakmadım açıkcası pekte yanaşamıyorum. Hareketli varlıklar olduğundan korku veriyor. Ama uzaktan seviyorum yanıma yanaştığında korkuyorum bir şey yapacağı da yokta. Oturduğum apartmanın önünde çok var bi dükkan sahibi bakıyor belki yirmi otuz tane. İşe girdim ilk maaşımla onlara ciğer ısmarlıcam. Belki bu vesile ile biraz yaklaşabilirim. Otobanlarda ezilmiş kedi çok görüyorum içim gidiyor ya. Dikkatli olmak lazım. Sizinde kedinize çok üzüldüm.

Okurken suzuldu yine yaslar.Benim de bogazima yumru oturuyor.Ben kedimi 15 sene once minicik yavruyken arabamizin altina girince hasta titriyor 3-4gun misafir eder birakiriz diye almistim.Kalis o kalisti.30 yasindayim.Omrumun yarisi onunla gecti.Dolmuyor yeri hic hemde.Disardakilerin yuzlerine bakiyorum,kucagima aliyorum.Yok tutmuyor aynisi olmuyor.Apartmanin bahcesine gomduk.Zaten bir kedi mezarligi gibi bahcemiz.Sokakta baktigimiz melek olanlari hep bahcemize gomduk..Kedim de en guzel kosede uyuyor ,dinleniyor simdi.Annem her sabah pencereden bahceye bakip konusuyor.Cok farkli bir bag ve bu bagi tekrardan baska bir kediyle kurabilecegimi dusunmuyorum.

Kendilerini boyle böyle eve aldiriyorlar.3 4 gun oluyor 10 yil 15 yil. Melek olduklarinda da patilerinin izleri kalbimizde kaliyor.
Iki kedim var benim de miyavlamalari ile uyanip torultulari ile uyumak cok guzel...

Aynen öyle, bir kişiye aşık olmak gibi, onun yeri hep başka oluyor

bende cocuklugumdan beri elim değmiyordu hayvanlara yani yaklasik en son 5 yasında dokunmustum simdi 20 yim 15 sene sonra ilk dokundugum hayvandı işte seneler geçiremedik beraber onun sayesinde suan bütün hayvanlara karsı daha narin davranıyorum:/

bizde bahcemize gömdük üstüne kar yağdı dün indim yanına güzel anlarımızı hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…