Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 Nisan Doğumlu safkan iran persian olan grili beyazlı bir kedim var, şuan 2.5 aylık ve isminde bir türlü karar veremedim. 1 haftadır bende Sosis, Paşa, Herkül, Simbad, Hades gibi birçok isim düşündük fakat karar veremedik. Bu tatlı kaçığa ne isim vermeliyim sizce tavsiyelerinizi bekliyorum?
Eki Görüntüle 741714 Eki Görüntüle 741716 Eki Görüntüle 741715
Yabancı isim istemiyorum, telaffuzu kolay ama asil bir isim olsun. Kedi biraz basit dora da anlamı yok ?
1 Nisan Doğumlu safkan iran persian olan grili beyazlı erkek bir kedim var, şuan 2.5 aylık ve isminde bir türlü karar veremedim. 1 haftadır bende Sosis, Paşa, Herkül, Simbad, Hades gibi birçok isim düşündük fakat karar veremedik. Bu tatlı kaçığa ne isim vermeliyim sizce tavsiyelerinizi bekliyorum?
Eki Görüntüle 741714 Eki Görüntüle 741716 Eki Görüntüle 741715
çok tatlı ayrıca yaaa:)))
yerim ben bunu yerim.....
hatta severken fazla sıkıştırıp ciyyykk sesi bile çıkartabilme ihitimalimde var yaniDDD
tabi canını acıtmadan....
maşaallah...
ben kedileri çok seviyorum.....
böyle bi kediniz olduğu için bence gerçekten çok şanslısınız....
ona ömrü boyunca sahip çıkın inşaallah hep....
sevgiler....
teşekkür ederim çok tatlı o benim herşeyimm ''asil'' de güzel bir isim aslında...
Çook kararsızım Allah kısmet ederse ölene kadar ona bakmak istiyorum, yaşlandığında da huysuzlaştığında da ona yakışacak bir isim olsun istiyorum hayatı boyunca taşıyabileceği... şimdi uyuttum onu ben uyumadan uyumuyor :) ben uyuyor numarası yapıyorum o da popoma yaslanıp uyuyor şamşik![]()
paşa demek geliyor paşa gibi yaşıyor maşallah ama o isimde çok var ve de eski erkek arkadaşımın köpeğinin adıydı. Oscar ve Pars olabilir mesela ama hiçte o kadar ağır isim konulacak bir hayvan değil zıp zıp bütün gün yerinde durmuyor ama yaşlılığınıda düşünmek lazım tabi
Yerim onu küçük yaramaz Oscar
minikken böyle küçük savunmasız, zıpır oluyorlar. Ama benimkiler büyüdükçe irileşti herbiri 6şar kilo. Kendi isimleri var ama ben onlara hep lakaplar takarım. Tip tip huyları var. Tosun paşa, paçanga börekleri, siyah çoraplı çocus (birtanesinin patileri siyah siyah kendisi karamel)bir ismi olur ama bin tane lakabı olur.
yazık olmuş van kedilerini de çok severim aslında bütün hayvanları severim ama şu Hayvan sevmeyenleri anlamıyorum aşılarını yaptır bakımını yap tamamdır ne yapıyor ki bu hayvan tuvaleti ayrı maması ayrı. cebinden çıksa çıksa aylık 20 tl çıkıyor kumu ve maması... bizde temiz hayvanlar ben bunu gördüm sürekli kendi kendini temizliyor. benimkinin lakapları çok böceğim diyorum erkeğim diyorum tatlış minnos kedicik hınzır kamil diyorum ama henüz tam bir isim koyamadım :)
sözlerinde bencede çok haklısın canım, bu mevzuyu kabaca; hayvan sevmeyenler ve hayvan sevdiği halde beslenmesinde sakınca olmayan hayvanları beslemenin zarar verdiği kanısında takıntı oluşturanlar diye 2ye ayırabiliriz bence.
çok şükürki benim eşim hayvanları seviyor ama temizlik takıntısı vardır, oyüzden kedinin tüyünü evde kaldıramadı......
kediyi evde kabul eden tüyüyle kabul etmeli mutlaka..... ikisi ayrılmaz bir bütün.
takıntılar hep aşılması gerekli bence hayatta...... yoksa güzelliklere engel oluyo hep malesef
kendisininde iş yerinde köpeği var, evde kuşlarımız var muhabbet,
çok şükür kuşlara seslenmiyo, kuşların tüyü yok ya kedi gibi ondanDDD
vesselam kedin olduğu için tadını çıkar derim:)
benim yerimede bi öp bi kere bugün emi o afacanı:)
![]()
çok çabuk büyüyor ya velet, bugün küsüştük ilk defa bağırdı bana kızgın kızgın bende ona bağırdım ç
nkü tırmalıyor diye. Bu yaşlarda normal mi tırmalama ve ısırma (tatlı ısırık) oyun mu hırçınlık mı anlayamıyorum çok hızlı hareket etmeye başladı refleksleri epey güçlendi![]()