Kedimi Akrep Isırdı :((

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.931
548
28
Selam kızlar artık üzüntüden basım agriyo ya evimizde akrep vardı bi kaç kez gormustum,kac kere ilaçlama yapıldı ama nafile hiç fayda etmemiş bugün kizimla öylesine uzanmistik yani o 1 metre uzagimdaydi yatağında yatıyordu sonra bi yerinden sıçradı ki yatağına akrep girmiş direk veteriner goturdum iğne falan yaptı 1 saat orda kaldık şimdilik sorun yok dedi eve gidin bi sorun olursa gelin dedi ama benim içim hiç rahat değil nasılda miyavliyo bana bakıyor belli çok canı yanmış keşke bni isirsaydi onun yerine of ya bn bu lanet
akreplerden nasıl kurtulacam inanın artik kafayi yicem ya varsa bi çözümü olan söyleyebilirmi tesekkurler

Ya akrepler nerelerde var. Çok tırstım şimdi. Ankarada falan var mı?

Bir de çok geçmiş olsun. Bir şey olmaz inşallah kuzuya. İnsanın onlara bir şey olacak diye aklı çıkıyor.

Patisine kazara bassam içim gidiyor.

Çok geçmiş olsun konu sahibesi, vet mutlaka zehir için bir şey vermiştir. Ama siz bu gece gözlem altında tutun bir gariplik sezerseniz arayın hemen vet' i ya da çevrenizde 7/24 açık klinik varsa gidin. Allah korusun yavruyu

Canım çok sağol evet bi ilaç verdi bn zaten bu gece uyuyamam asla gece boyu gözetim altında tutarim

Geçmiş olsun. Yalnız " keşke Beni isirsaydi demeyin." Kedinin sistemi ile sizin ki çok farklı. O kolaylıkla dışarıya atabilir.
Çok şükür ki sizi ya evdeki başka birini isirmamamis.

Ah yavrum benim kim bilir ne kadar canı yandı kıyamam

Alın kucağınıza,sevin mırlar mırlar uyur belki.

Çok üzüldüm ya benimde kızım var yavrum benim

Akrep sokması çok acıtır. Biz lojmanda kalıyorduk, alt katta da hemşireyle sevgilisi. Neyse uyurken biri çığlık çığlığa bağırıyor.Akrep sokmuş dev gibi adamı, çırılçıplak yandım Allah diye koşturuyor. 1 hafta inlemişti adamcağız. Akrep de ufacık bir şeydi. Kedişkonun da bir kaç gün yanar canı. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…