- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Akrepten dolayi ölmemişGitti kızım akrep isirdiginda nasıl üzülmstum nasıl aglamistim ama yinede yanımdaydı o dün onu kaybettim aramızdan ayrıldı o oysa ne çok seviyordum kızım annem seni hiç bir zaman unutmayacağım asla sen hep yuregimdesin seni çok seviyorum inşallah obur dünyada iki dakikada olsa sana sarilabilirim yumuşacık tüylerin yeşil gozlerin kömür burnun hiç unutmayacağım seni annem kızım herşeyimm sensiz nasıl yaşarım ben niye yanında bni goturmedin
Gitti kızım akrep isirdiginda nasıl üzülmstum nasıl aglamistim ama yinede yanımdaydı o dün onu kaybettim aramızdan ayrıldı o oysa ne çok seviyordum kızım annem seni hiç bir zaman unutmayacağım asla sen hep yuregimdesin seni çok seviyorum inşallah obur dünyada iki dakikada olsa sana sarilabilirim yumuşacık tüylerin yeşil gozlerin kömür burnun hiç unutmayacağım seni annem kızım herşeyimm sensiz nasıl yaşarım ben niye yanında bni goturmedin
Akrepten dolayi ölmemiş
Ne oldu kediye düzgün yazar mısın
Kedilere dayanamıyorum ben...
Basın sağolsun
Offf başınız sağolsun, çok üzgünüm.
çok üzüldüm..hasta falan mıydı?..
Tövbe bismillah. Evin icine akrep nasil girmis. Cok Ürkütücü. Kediniz icin cok uzuldum. Basiniz sagolsun.
Akrepten dolayi ölmemiş
Ne oldu kediye düzgün yazar mısın
Kedilere dayanamıyorum ben...
Basın sağolsun
Başınız sağolsun neden öldü kediniz ?
Büyük konuşmak istemem dört kedim var ve ihmal nedeniyle ölen kedilere inanılmaz üzülüyorum. Yok balkona çıktı, yok bahçeye indi gelmedi bunlar çok büyük ihmaller.
Büyük konuşmak istemem dört kedim var ve ihmal nedeniyle ölen kedilere inanılmaz üzülüyorum. Yok balkona çıktı, yok bahçeye indi gelmedi bunlar çok büyük ihmaller.
Başınız sağ olsun çok üzüldüm.
Teşekkür ederim bnm kuzumdu o ya ağlamaktan duramiyorum tutamıyorum kendimi
ay kıyamam ya cok geçmiş olsunveteriner bişey olmaz dediyse tedavisinide yaptıysa olmaz inşallah.
Soktuğu yer acıyordur o yüzden huzursuzdur bence. benimkide ilk lösemi aşısını olurken cok bağırmıştı eve gelene kadar vet.den de miyavladı acısı dinmedi demekki yaş mama verdim kandırdım hemen unuttu onu..
Ödül olarak versenize yaş mama:) hemen dikkatleri dağiliyor unutuyorlar acıyı macıyı.
cok geçmiş olsun allah saglıklı uzun ömür versin kızınıza:)
hayır herzaman okumuyorum okuyamıyorum... yorumumu gönderdikten sonra bir önceki yorumları gördüm özürümü diledim yukardaKonunun hiç sonunu okumuyor musunuz ? Ölmüş kadının kedisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?