- 7 Eylül 2018
- 181
- 255
- 53
Kızlar iyi günler. Bugün bir yaşındaki erkek kedimi kısırlaştırdım. Beş altı saat önce ameliyata girdi bir saat önce de eve getirdik. Yerinde durduramıyoruz sürekli ayağa kalkarken düşüyor anestezi etkisinden dolayı. Durmak istemiyor yerinde en son kutusuna koyup kapattım yavaş yavaş hareket etmeye çalıştı sonra çıkamayacağını anlayıp oturdu uyudu en sonunda. Ama yüzündeki ifade beni çok korkutuyor göz bebekleri kocaman ve boş bakıyor yüzünü silmek istedim ıslak mendille gözünü kapatmadı bile. Biliyorum anesteziden ama o böyle yapınca sanki ona çok kötü bişey yapmışım gibi hissettim. Korkuyorum ve suçluluk duyuyorum ama sonra kısır olmasa daha çok canı yanardı diyorum sabahlara kadar değişik tonlarda miyavlıyordu. Çok üzdü bu hali beni hiç bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Babamda canı yanar diye çok gönüllü olmamıştı kısırlaştırmaya akşam gelip görünce iyice bağırıp kızacak annemle bana telefonda bile bir sürü saydırdı. Veteriner anestezi etkisinde normal diyor ama yüzüne bakınca çok kötü bişey yapmışım ona gibi oluyorum. Bu süreç nasıl ilerler kızlar kaç saat sonra normal yürür o yüzündeki ifade ne zaman geçer daha önce yaşayanlar bilgi verebilir mi çok endişeliyim.