Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nerden nereye ya ben nasıl vermeyi düşünmüşüm kızımı, deliler gibi seviyorum, hiç kakası kokmuyor artık, kocaman kız oldu yavrum. çok mutlu oluyorum gördükçe. eve geldiğimde beni o karşılıyor, yavrum o benim iyi ki vermemişim, sedase'nin mesajı çok etkili olmuştu onu hatırladım:)
pet diye alıp pat diye atmadım işte, kedim benim hayatımdaki en büyük başarım, resmen turpçuk gibi oldu çıktı kızım... inşallah bebeklerimle birlikte büyütmeyi nasib eder allah.
aynen, şu an sanki herşeyini kendi yapıyor günde bi kere mamasını koymak ve kumunu temizlemek(toplamda 5 dk) haricinde hiç bakımı yok bebeğimin, ancak onu sevmekle geçiyor ömrüm, tüylerini okşayıp yüzünü sevmekle:) çok seviyorum ben onu. çok teşekkürler sevindiğiniz için:) melek o yavru melek.
Tuy dokme konusunda pek bisey diyemicem canim benim kedim siyam kedisi oldugu icin cok sukur tuy dokmuyor. Kaka sorunu arada bi bizdede oluyor daha 3 aylik benim kedimde. Veterinere sordum daha cok kucuk alisir kumuna dedi.haliya yapiyordu aradaki, haliyi kaldirdim ve kumuna alisti.buyuk ayagina batan seffaf kumdan almistim pek sevmedi bende dogal kokulu ince kumdan aldim.gidip yapiyor ve gorunce temizliyorum koku kalmiyor.ve kum temizligi cok onemli kumu kirliyse gidip haliya yada baska yere yapabiliyor..
Kedinizi vermemenize çok sevindim. Ya verdiyseniz diye sayfaları korka korka açmıştım :) Minnoşu yarı yolda bırakmadığınız için tebrik ederim sizi. Upuzun yıllar boyunca birlikte olursunuz inşallah