Sevgilimin evi 3 saatlik mesafede kontrol edebilicek biri yok maalesefBen bu konuda hayvanın psikolojisine göre hareket ediyorum zaten sizden ayrılacak bi de evinden ayrılmasın belki de kendini terkedilmiş hissedecek. Ayrıca sevgilim bile olsa kimse kedime benim gibi bakıp ilgilenemez ihmal edebilir diye düşünerek evde bırakırdım ben olsam. Sevgiliniz arada gelir kontrol eder olmaz mı?
Evde kalsin. Sevgilin yoklasin derim.Merhaba,
Konuma bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Bir erkek kedim var. 2 yaşında kısır. Yapısı gereği yabanidir. Herkesten herşeyden korkar ama çok vakit geçirdiği insanlara cisimlere zamanla alışır. İlk sahibi ben değilim. Bana iki günde alismasina rağmen insanların tutumlarına göre 2 haftada veya 1 ayda alisabiliyor. Kendini bana canı isterse sevdirir kizarsa da kafasına göre ısırır. İlerleyen günlerde bürokratik bazi işlemler için 2-3 günlüğüne yurtdışına çıkmam gerekicek. Şehirlerarasi gezilerde her ne kadar stresli ve mutsuz olsa da mutlaka onu da yanıma alırım ama bu sefer durum farklı.(bu arada yolculuk için kedimi sakinlestirebilecek önerilerinizi de merak ediyorum, gıda konusunda çok seçici)
Elimdeki seçenekler evimde kedimi yalnız bırakmak ya da sevgilime bırakmak.
Her ne kadar bağımsız görünse de yemeğini yemek için bile işten eve gelmemi bekleyen bı kedi.
sevgilimin evinde ise arkadaş canlisi bir erkek kedi daha var. Herkesle arkadaş olabilen bir kedi ama daha önce benim kedim gibi yabani olaniyla tanismadi. Kedimi yalnız bırakabilecegi bir oda yok. Onlarla dipdibe durmak onu ne şekilde etkiler bilemiyorum. Onun kedisini sever mi bilmiyorum çünkü komşumuzun disi kedisine ilgisi olmasına rağmen sokakta yaklaşan diğer kedilere tislamisti.
Hangi yolu seçmeliyim? Mutsuz olucak diye çok endişeleniyorum. Yardımlarınız için tesekkurler.
Bu arada sevgilimle henuz kaynasabilmis değiller. 2 kez gördü.
Kediler evlerine baglidir hele ki huysuz bir kediniz varsa evinden cikarmayin derim..Erkek arkadasiniza soyleyin gunde bir kez kontrol etsin kedinizi..Kumunu temizler, suyunu degistirir gider.Ses istiyorsa tv yi acik birakirsiniz..Merhaba,
Konuma bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Bir erkek kedim var. 2 yaşında kısır. Yapısı gereği yabanidir. Herkesten herşeyden korkar ama çok vakit geçirdiği insanlara cisimlere zamanla alışır. İlk sahibi ben değilim. Bana iki günde alismasina rağmen insanların tutumlarına göre 2 haftada veya 1 ayda alisabiliyor. Kendini bana canı isterse sevdirir kizarsa da kafasına göre ısırır. İlerleyen günlerde bürokratik bazi işlemler için 2-3 günlüğüne yurtdışına çıkmam gerekicek. Şehirlerarasi gezilerde her ne kadar stresli ve mutsuz olsa da mutlaka onu da yanıma alırım ama bu sefer durum farklı.(bu arada yolculuk için kedimi sakinlestirebilecek önerilerinizi de merak ediyorum, gıda konusunda çok seçici)
Elimdeki seçenekler evimde kedimi yalnız bırakmak ya da sevgilime bırakmak.
Her ne kadar bağımsız görünse de yemeğini yemek için bile işten eve gelmemi bekleyen bı kedi.
sevgilimin evinde ise arkadaş canlisi bir erkek kedi daha var. Herkesle arkadaş olabilen bir kedi ama daha önce benim kedim gibi yabani olaniyla tanismadi. Kedimi yalnız bırakabilecegi bir oda yok. Onlarla dipdibe durmak onu ne şekilde etkiler bilemiyorum. Onun kedisini sever mi bilmiyorum çünkü komşumuzun disi kedisine ilgisi olmasına rağmen sokakta yaklaşan diğer kedilere tislamisti.
Hangi yolu seçmeliyim? Mutsuz olucak diye çok endişeleniyorum. Yardımlarınız için tesekkurler.
Bu arada sevgilimle henuz kaynasabilmis değiller. 2 kez gördü.
Msj yeni gördüm. Gelip bakacak kimse yoksa da bolca mama koyun kabina.Kabi kucukse legene koyun en az bir hafta yetecek kadar.Bir legenin icine de buyukce su koyun.Su icin banyoda yere yakin muslugunuz varsa ip kadar akacak sekilde acik birakabilirsiniz.Ama ayrica su koymayi da unutmayin.Kapi pencere guzelce kapatin ama banyo veya tuvalet penceresini acik birakin..Tum fisleri prizden cekin hatta sarteli kapatın gitmeden once..kumunu da bolca koyarsaniz uc gun degil bir hafta bile kalabilir diye dusunuyorum.Binanin apartman gorevliside mi yok??Sevgilimin evi 3 saatlik mesafede kontrol edebilicek biri yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?