Kedimi sokaga birakmis

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
915
2.578
113
38
Kizlr rahatsizligim nedenyle kedimi sahiplendrmistm o bakan kiside kocasi istememis sokaga birakmislar dedigine gore kedilerin oldugunu bolgeye birakmis cok mutsuzum gunahami girdik acaba?

Bu durumda sıkıntı ettiğiniz şey günaha girip girmemek mi?

O hayvancağız ev ortamına alışmış. Sokak yaşamına adapte olması oldukça zor.
Oturduğunuz yerden mutsuz olmak yerine o kişilerden lokasyonu öğrenin de, gidip bir bakın. Bir ihtimal bulabilirsiniz belki.

SAhibi bulmak yetmiyor bir de belli aralıklara da takip etmek gerekiyor bu süreci.samimiyetle kedine iyi yuva bulmak için uğraşmamışsın bir an önce kurtulayım deyip ilk isteyene vermişsin,o da ilk zorlukta onu kapı dışarı etmiş.vicdani olarak sorumluluğunuz çok büyük,kedinin o evde adaptasyonunu takip etmeliydiniz.çok yazık olmuş bu cana bu sıcakta ve hiç bilmediği koşullarda bir başına bırakılmış,büyük bir vebal altındasınız.en azından kediyi bırakılan konumda arayın,bulursanız da hayvan barınaklarına teslim edin

Rahatsızlığınız neydi acaba çok merak ettim?
Evcil hayvan bakımı çok ekstrem bir şey değil. Tuvalet temizliği , mama ve su koymak ne kadar zor olabilir?
Kendinize guvenmiyorsaniz şu hayvanları mağdur etmeyin ya yazık günah.
Evet yaptığınız da günah. Kedilerin olduğu ortama koymuş diye rahatlamayin hiç. O kediler birbirine nasıl saldırıyor haberiniz var mı?

Kizlr rahatsizligim nedenyle kedimi sahiplendrmistm o bakan kiside kocasi istememis sokaga birakmislar dedigine gore kedilerin oldugunu bolgeye birakmis cok mutsuzum gunahami girdik acaba?
Neden takip amaçlı vermediniz 2 sene oldu kedimi sahiplendireli halen foto atarlar bana

Gidip bulun yazık olur o hayvana dışarıda. Bir de keşke güvendiğiniz birine verip uzun süre iletişimde kalsaydınız 😐

İyi yapmissin, bravo,tebrik ediyorum..
Bende rahatsızım mesela... Bazen deliriyorum, kapıyı açınca binanin içine kaçıyor..
Bırakırım seni sokağa görürsün diyorum, sonra vicdan azabı çekiyorum..
Bakamiyorsunuz almayın..
Vicdan diliyorum ama çok zor görüyorum 😒😒😒

Bu durumda sıkıntı ettiğiniz şey günaha girip girmemek mi?

O hayvancağız ev ortamına alışmış. Sokak yaşamına adapte olması oldukça zor.
Oturduğunuz yerden mutsuz olmak yerine o kişilerden lokasyonu öğrenin de, gidip bir bakın. Bir ihtimal bulabilirsiniz belki.
Gidip bakamam cunku kaza gecirdim yuruyemiyorum

Cok buyuk vebal altina girmissiniz, Allah herkesi boyle bir vebale girmekten korusun.
Kaza gecerdim yuruyemyrm
İyi yapmissin, bravo,tebrik ediyorum..
Bende rahatsızım mesela... Bazen deliriyorum, kapıyı açınca binanin içine kaçıyor..
Bırakırım seni sokağa görürsün diyorum, sonra vicdan azabı çekiyorum..
Bakamiyorsunuz almayın..
Vicdan diliyorum ama çok zor görüyorum 😒😒😒
Hanfendi kaza gecrdim yuruyemyrm

Rahatsızlığınız neydi acaba çok merak ettim?
Evcil hayvan bakımı çok ekstrem bir şey değil. Tuvalet temizliği , mama ve su koymak ne kadar zor olabilir?
Kendinize guvenmiyorsaniz şu hayvanları mağdur etmeyin ya yazık günah.
Evet yaptığınız da günah. Kedilerin olduğu ortama koymuş diye rahatlamayin hiç. O kediler birbirine nasıl saldırıyor haberiniz var mı?
Evet cok zor cunku yuruyemyrm ayak bilegime platin takildi

Back
X