Daha fazla onlem alın. Kediler yikanmaz. Yikaya yikaya öldürürsünüz hayvani. Kapı açılacaksa bir odaya kediyi koyup odanin kapisini kapatıp öyle açın. Kedinizi egitin. Hayir demenin anlamını ogrensin. Benim kedim mutfak kapisi açıkken ben hayir diyorsam içeri adim atmaz. Isaret parmağınızı havaya kaldirip net ve sert bir ifadeyle Yüksek sesle hayir diyeceksiniz. Bunu hep yapin. İstenmeyen her davranista yapin ve bir sure iletisime geçmeyin dokunma göz teması adiyla hitap etme gibi.Merhabalar, Benin kedi kapı açılınca hemen kaçıyor ne kadar önlem alsam da nafile, çatıya kaçıyor ve orada her yeri dolaşıyor, her yer toz zaten üstünü nemli bezle siliyorum leş çıkıyor yanii. Sonuç olarak kedim kokuyor. Kendini yalıyor ama nafile Pudra şampuan aldım ama yine de kokuyor geliyor bana yıkasam iyi olacak sizce ne yapmalıyım
Tek seferlik demiyor bence. Kedi surekli ciktigi icin surekli yikamak istiyor.Merhaba, tek seferlik bir yıkamayı kastediyorsanız zararı olmaz. Ama her seferinde yıkamayı düşünüyorsanız cildine zarar verirsiniz.pamuk musun nesin 'ın da dediği gibi, önlem almanız çok daha doğru bir seçenek olacaktır. Yıkayacaksanız eğer, veterinerimiz bize beyaz sabun veya sulandırılmış arap sabunu önerdi. Arap sabununu sulandırmazsanız durulaması çok zor olurmuş.(Bir büyük kupaya 1 tatlı kaşığı kadar) Fakat arap sabunu piyasadaki parfümlülerden değil, eski tip jöle şeklindekilerden olmalı. (Kedimi bu yaşına kadar hiç yıkamamıştım, fakat mesanesiyle ilgili sorunları nedeniyle kaçınılmaz bir noktadaydık ve veteriner izniyle yıkadık.)
Sürekli olmaz tabii, cildine zarar verir. Ben yıkayıp, dışarı çıkamayacağı önlemler almayı düşünüyorsa diye demiştim.Tek seferlik demiyor bence. Kedi surekli ciktigi icin surekli yikamak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?