- 10 Ekim 2014
- 32.604
- 146.585
- 798
Buradan sahiplendiğim kediler vardı. 2 tanesini sahiplendirdim. Bir tanesi hala bende. Bebekken eve gelenlere hiç yabancılık çekmiyordu. Kendini sevdirir, eve gelenlerin kucağına çıkardı ancak artık koca bir kız oldu neredeyse 1 yaşına yakın ve artık gelenleri yabancı görüyor. Kendini sevdirmek istemiyor en son inatla sevdiklerinde çok küstü ben bile okadarini beklemiyordum. Oyuncu, koşturan, neşeli kedim resmen bir durgunlaştı, yatağindan pek çıkmadı morali yoktu. Birkaç güne düzeldi. Bugunde gelen biri (kaynım) ben mutfaktayken sevmeye kalktı yine kedim rahatsız oldugunu belirten sesler cikartti duydum ama yine inatla sevilince hafif isirmiş. Hala daha sevmeye uğrasiyordu. Ama tabiki kedim uzaklaşmış.
Daha öncede kedimi kucaklamak için eline almıştı. Koltuk altlarından tutup uzatiyor hayvanı. Öyle tutulmaz diye uyardım ama surekli oyle yapma boyle yapma, sevme kedimi şeklinde uyarmak istemiyorum. Birisi gelincede kedimi odaya kapatmak istemiyorum ağlıyor çünkü. Bu insanlar niye bu kadar laftan anlamaz. Kendi halinde bırakmıyorlar kediyi bende pimpirikli taze anne modunda olmakta istemiyorum ikide bir uyararak ama anlamıyorlar. Napıyım ki? Kedim küsünce benimde moralim bozuluyor.
Daha öncede kedimi kucaklamak için eline almıştı. Koltuk altlarından tutup uzatiyor hayvanı. Öyle tutulmaz diye uyardım ama surekli oyle yapma boyle yapma, sevme kedimi şeklinde uyarmak istemiyorum. Birisi gelincede kedimi odaya kapatmak istemiyorum ağlıyor çünkü. Bu insanlar niye bu kadar laftan anlamaz. Kendi halinde bırakmıyorlar kediyi bende pimpirikli taze anne modunda olmakta istemiyorum ikide bir uyararak ama anlamıyorlar. Napıyım ki? Kedim küsünce benimde moralim bozuluyor.