Kedimi zorla sevmek istiyorlar.

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.604
146.582
798
Buradan sahiplendiğim kediler vardı. 2 tanesini sahiplendirdim. Bir tanesi hala bende. Bebekken eve gelenlere hiç yabancılık çekmiyordu. Kendini sevdirir, eve gelenlerin kucağına çıkardı ancak artık koca bir kız oldu neredeyse 1 yaşına yakın ve artık gelenleri yabancı görüyor. Kendini sevdirmek istemiyor en son inatla sevdiklerinde çok küstü ben bile okadarini beklemiyordum. Oyuncu, koşturan, neşeli kedim resmen bir durgunlaştı, yatağindan pek çıkmadı morali yoktu. Birkaç güne düzeldi. Bugunde gelen biri (kaynım) ben mutfaktayken sevmeye kalktı yine kedim rahatsız oldugunu belirten sesler cikartti duydum ama yine inatla sevilince hafif isirmiş. Hala daha sevmeye uğrasiyordu. Ama tabiki kedim uzaklaşmış.
Daha öncede kedimi kucaklamak için eline almıştı. Koltuk altlarından tutup uzatiyor hayvanı. Öyle tutulmaz diye uyardım ama surekli oyle yapma boyle yapma, sevme kedimi şeklinde uyarmak istemiyorum. Birisi gelincede kedimi odaya kapatmak istemiyorum ağlıyor çünkü. Bu insanlar niye bu kadar laftan anlamaz. Kendi halinde bırakmıyorlar kediyi bende pimpirikli taze anne modunda olmakta istemiyorum ikide bir uyararak ama anlamıyorlar. Napıyım ki? Kedim küsünce benimde moralim bozuluyor.

ya insanlar bebek sevmeyi bilmiyolar kaldı ki kedi yani. o hayvancağızın sizdeki değerini anlayamazlar.

Kedimi sevmiyorlar, eşim dostum kedim var diye artık gelmiyor diye konuyu çok gördüm ama kedimi zorla seviyorlar konusu bi ilk benim için :KK45:

Yani o kadar kedi manyağıyım ki bende zorla sevebilirdim, dürtülerime engel olamıyorum napıyım. Bu kedilderde zaten sevesin varken sevdirmez, işin olur zorla yanaşır. Nasıl psikolojiler var anlamadım, tüy yumağı olmak sizin suçunuz değil tamam ama insan da dayanamıyor :63:

Kaynanan sandim:)
Kaynina tavrini koy.sert bi dille uyar( genelde boyle diyolarda):KK70:

Birakin sevsin ya kediye bisey yapcak degilya.

ya insanlar bebek sevmeyi bilmiyolar kaldı ki kedi yani. o hayvancağızın sizdeki değerini anlayamazlar.
Onlara göre peluş oyuncak zaten o rahatsız olamaz, küsemez hayvan sonuçta. Aynen böyle düsünüyorlar ama gayette küsüyor. Hasta sandımda çok korktum o kadar hareketli kedi yatıyordu hep. Neyseki 1-2 güne aynı neşesi geldi. Anladim ki sevilnek istemiyor yabancılar tarafından zaten el uzattıklarında hemen ses cikariyor ama kimin umrunda kiiii...

Benim ki allahtan yabancı biri gelince odaya kaçıyor ve çıkmıyor , bende sinir olurum hele bir de çocugu varsa getirde oynasın diyo bana sanki oyuncak benim kedim.

Insanlari korkutsan?
Ya gecen komsuyu fena isirdi dikis atilmis eline, yabancilardan hoslanmiyor zarar veriyor vs gibi.

Onlara göre peluş oyuncak zaten o rahatsız olamaz, küsemez hayvan sonuçta. Aynen böyle düsünüyorlar ama gayette küsüyor. Hasta sandımda çok korktum o kadar hareketli kedi yatıyordu hep. Neyseki 1-2 güne aynı neşesi geldi. Anladim ki sevilnek istemiyor yabancılar tarafından zaten el uzattıklarında hemen ses cikariyor ama kimin umrunda kiiii...

aynen oyuncak gibi görüyolar. çalıştığım yerde kedi yok ama etrafta çok fazla köpek var. ayağıyla sevmeye çalışan gördüm ya. sen sevme ulan ayı demek istiyorum böyle tiplere.

Kaynanan sandim:)
Kaynina tavrini koy.sert bi dille uyar( genelde boyle diyolarda):KK70:

Birakin sevsin ya kediye bisey yapcak degilya.

Iste sevmekten zarar gelmez yedik sanki kediyi şeklinde gorüleceğim icin surekli mudahale etmek istemiyorum ama kedim cidden istemiyor sevilmeyi bagiriyor. Dahada devam edilirse küsüyor ve odaya gidip yatagindan cikmiyor. Insanlarda bunu anlamiyor hayvan ya nede olsa.

Iste sevmekten zarar gelmez yedik sanki kediyi şeklinde gorüleceğim icin surekli mudahale etmek istemiyorum ama kedim cidden istemiyor sevilmeyi bagiriyor. Dahada devam edilirse küsüyor ve odaya gidip yatagindan cikmiyor. Insanlarda bunu anlamiyor hayvan ya nede olsa.
Biri geldigin de ozmn bi odaya kapatcan.yada korkutcaksin isirir felan diye.

Kedimi sevmiyorlar, eşim dostum kedim var diye artık gelmiyor diye konuyu çok gördüm ama kedimi zorla seviyorlar konusu bi ilk benim için :KK45:

Yani o kadar kedi manyağıyım ki bende zorla sevebilirdim, dürtülerime engel olamıyorum napıyım. Bu kedilderde zaten sevesin varken sevdirmez, işin olur zorla yanaşır. Nasıl psikolojiler var anlamadım, tüy yumağı olmak sizin suçunuz değil tamam ama insan da dayanamıyor :63:
Ayy keşke sevmeseler. Bize sevdirir herzamanda disardan gelen insanlardan cok raharsiz oluyor.

Insanlari korkutsan?
Ya gecen komsuyu fena isirdi dikis atilmis eline, yabancilardan hoslanmiyor zarar veriyor vs gibi.
Bizimki mülayimin teki ve bunu biliyorlar isirik atsa bile acitcak sekilde yapmiyor. Ilk sefer saglam isirsa zaten küstürene kadar elleyemezlerdi. -.- Niye boyle uslu kedim var keşke yolsa bir güzel.

Aa çok kötü alıştırmışsın kedini. Biz kaç kedi büyüttük hiç Böyle yapmazlardı,herkesin kucağına atarlardı. Cık cık hiç olmamış :KK12:

Şaka yapıyorum tabi. Kaynanalık yapayım dedim :KK76: Benim kedi çok fena ısırıyor falan desen caydırıcı olur belki.

Biri geldigin de ozmn bi odaya kapatcan.yada korkutcaksin isirir felan diye.
Onuda yaptim amaicerden sesimi duydugu icin bagirip duruyor. -.- Ama en kötü ihtimal öyle yapicam cunku insanlarin ona zorla dokunmasina hic tahammulum kalmadi artik.

Aa çok kötü alıştırmışsın kedini. Biz kaç kedi büyüttük hiç Böyle yapmazlardı,herkesin kucağına atarlardı. Cık cık hiç olmamış :KK12:

Şaka yapıyorum tabi. Kaynanalık yapayım dedim :KK76: Benim kedi çok fena ısırıyor falan desen caydırıcı olur belki.

Genelde biliyorlar isirmadigini.Ilk kez görene denirde.. Bebekken kedim hic sevilmekten rahatsiz olmazdi simdi rahatsiz oluyor yabanci goruyor artik onlari ama yinede isirmiyor işte cok hafif dişliyor. Keşke gercekten isirsa çok isterdim. -.- Kedim degil ama benim yavaş yavaş benim sinir seviyem yükseliyor.

bende kedi istiyorummm, hemde deli gibi istiyorum ama sorumlulugunu alamıyorum henüz :110:
ne alaka yazdım bilemiyorum ama konu kedi sonuçta :KK23:
dışardakileri doyurup saatlerce sevip eve geliyorum avutuyorum kendimi :KK51:

Benim kızım da küçükken kucaktan kucağa atlardı bir tek yeğenim sevmeye çalışırken cırmıştı bilmeden canını acıttı kedinin herhalde. Büyüdüğünde ise kalabalığa hiç gelmiyordu aileden birileri gelince o salona geçip koltukta uyuyordu. Hatta bir iki kere normalde girmekten nefret ettiği taşıma kabına girmiş uyuklarken bile bulmuştum.
Benim kızım yarı evcil olduğu için kendini koruyordu sevilmek istemediğinde cırmalardı yani , sokakta da kaç kediyi ağaca kovaladığını kendim görmüştüm :KK45:
Sizinki ne kadar nazlı bir kızmış öyle:KK48:

bende kedi istiyorummm, hemde deli gibi istiyorum ama sorumlulugunu alamıyorum henüz :110:
ne alaka yazdım bilemiyorum ama konu kedi sonuçta :KK23:
dışardakileri doyurup saatlerce sevip eve geliyorum avutuyorum kendimi :KK51:

Haftalarca, aylarca evde olmama durumun yoksa kedi bakmak cok basit.
Tüylerini düzenli fırçalıyorsun, tırnaklarını kesiyorsun, kulaklarını temizliyorsun.
Tuvalet kumunu temizliyorsun. Hazır mamalardan veriyorsun.
Oyun ve sevgi bitti. :)))

Tabi ilk başta biraz masraflı, veteriner ve ilk temel eşyalarını filan almak biraz para harcatıyor ancak sonrasında 10kg kum 10 kg mama alıyorsun çoook uzun bir süre kullanabiliyorsun. Büyük bir maddi yük olmuyor.
Umarım bir kedicik sahiplenirsin sende.

Benim kızım da küçükken kucaktan kucağa atlardı bir tek yeğenim sevmeye çalışırken cırmıştı bilmeden canını acıttı kedinin herhalde. Büyüdüğünde ise kalabalığa hiç gelmiyordu aileden birileri gelince o salona geçip koltukta uyuyordu. Hatta bir iki kere normalde girmekten nefret ettiği taşıma kabına girmiş uyuklarken bile bulmuştum.
Benim kızım yarı evcil olduğu için kendini koruyordu sevilmek istemediğinde cırmalardı yani , sokakta da kaç kediyi ağaca kovaladığını kendim görmüştüm :KK45:
Sizinki ne kadar nazlı bir kızmış öyle:KK48:

Benim kuzum çok hassas ve gercekten uslu bir kedi. Rahatsız oldugundada sadece ses cikartip hafif dişliyor oyüzden insanlar umursamıyor zaten rahatsız olmasını.
:/ tıslayıp güzel bir isirsa sevinirdim valla. :D

Haftalarca, aylarca evde olmama durumun yoksa kedi bakmak cok basit.
Tüylerini düzenli fırçalıyorsun, tırnaklarını kesiyorsun, kulaklarını temizliyorsun.
Tuvalet kumunu temizliyorsun. Hazır mamalardan veriyorsun.
Oyun ve sevgi bitti. :)))

Tabi ilk başta biraz masraflı, veteriner ve ilk temel eşyalarını filan almak biraz para harcatıyor ancak sonrasında 10kg kum 10 kg mama alıyorsun çoook uzun bir süre kullanabiliyorsun. Büyük bir maddi yük olmuyor.
Umarım bir kedicik sahiplenirsin sende.

çok fazla girişimim oldu açıkçası :KK48:
dışarda buldugum yavru kedileri eve getirirdim hep küçükken,
şimdi çok istiyorum hazır marttan cıkıyoruz yavrular dolaşır yakında sokakta :KK48:
geçen ayda şöyle bişey yaşadım..
dışarda baktıgım bi kedim yaralı olarak geldi uzun zamandır görünmüyodu ortalıkta ve bi de baktım ki boynunda ciddi açılma var. sanırım köpekle boğuşmuş veterinere götürdüm hemen iğneler ilaçlar derken zaten pek umutlu görünmüyodu durumu yaşamadı hala atlatamadım bana bakışlarını unutamıyorum yani..

çok fazla girişimim oldu açıkçası :KK48:
dışarda buldugum yavru kedileri eve getirirdim hep küçükken,
şimdi çok istiyorum hazır marttan cıkıyoruz yavrular dolaşır yakında sokakta :KK48:
geçen ayda şöyle bişey yaşadım..
dışarda baktıgım bi kedim yaralı olarak geldi uzun zamandır görünmüyodu ortalıkta ve bi de baktım ki boynunda ciddi açılma var. sanırım köpekle boğuşmuş veterinere götürdüm hemen iğneler ilaçlar derken zaten pek umutlu görünmüyodu durumu yaşamadı hala atlatamadım bana bakışlarını unutamıyorum yani..
Üzüldüm. Siz elinizden geleni yapmissiniz. Sahiplenmeye karar verirseniz önce pisinin esyalarını alın derim. Pat diye eve getirince zor oluyor.

Back
X