Eşim vete götürdü hiç bir sorun yok demiş ama koku hala var inanın çözemedim ben de bazen yanıma yatıp yalanıyor midem bulanıyor resmen kokudanSenede bir, hatta bazen 6 ayda bir diş bakımı yaptırıyorum köpeğime. Diş taşları ve tartarları bir makineyle temizleniyor. Ama bu kokudan asla kurtulamadık. Kuru mama da yese kokuyor, yumuşak gıda da yese kokuyor. Bazen suratıma doğru esniyor ki gözüm kararıyor. Ben artık normal karşılıyorum ve boyun eğiyorum bu duruma. Bu arada hiç bir sağlık sorunu yok.
Sebebini bulursanız beni de etiketleyiverin.
Üç ihtimal var. Ya mamadan dolayı kokuyor, ya dişlerinde çürük var, ya da felv var. Ilkinin çözümü kolay, mamayı değiştirirsiniz. Ikinci de zor değil, veterinerler diş bakımı yapıyorlar. Üçüncü malesef en zoru, felv tedavisi yok.Merhaba herkese, tekir cinsi 2.5 yaşında bir kedim var. Aşıları tam dişinde de problem yok ama ağzı çok kötü kokuyor bazen kucağımıza gelip kendini yaladığında falan aşırı geliyor koku. Royal canin kısır kedi maması yiyor mamadan olabilir mi diye düşündük. Böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz?
Ona nasıl bakılıyor. Ya maalesef ben çok küçük bir yerde yaşıyorum merkeze uzaklık baya var burdaki vete götürüyoruz mecbur. Mama da royal canin kısır kedi maması kullanıyorum bi ara ND'ye geçmeyi düşündüm acaba farkeder mi bilmiyorumÜç ihtimal var. Ya mamadan dolayı kokuyor, ya dişlerinde çürük var, ya da felv var. Ilkinin çözümü kolay, mamayı değiştirirsiniz. Ikinci de zor değil, veterinerler diş bakımı yapıyorlar. Üçüncü malesef en zoru, felv tedavisi yok.
Benimkinin de ağzı kokuyordu felv pozitif cıktı. Bağışıklık destekleyici iğne yaptırıyoruz 6 ayda bir. Şu an 7 yaşında minnoşum
Siz böyle yazınca panik yaptım hemen baktım internetten koku dışında başka belirti yok sizin kedinizde hangi belirtiler vardıÜç ihtimal var. Ya mamadan dolayı kokuyor, ya dişlerinde çürük var, ya da felv var. Ilkinin çözümü kolay, mamayı değiştirirsiniz. Ikinci de zor değil, veterinerler diş bakımı yapıyorlar. Üçüncü malesef en zoru, felv tedavisi yok.
Benimkinin de ağzı kokuyordu felv pozitif cıktı. Bağışıklık destekleyici iğne yaptırıyoruz 6 ayda bir. Şu an 7 yaşında minnoşum
Royal canin piyasadaki en iyi mamalardan. Kedinizden kan alıp test yapıyorlar öyle anlaşılıyor. Ama diştense muayenede anlaşılır.Ona nasıl bakılıyor. Ya maalesef ben çok küçük bir yerde yaşıyorum merkeze uzaklık baya var burdaki vete götürüyoruz mecbur. Mama da royal canin kısır kedi maması kullanıyorum bi ara ND'ye geçmeyi düşündüm acaba farkeder mi bilmiyorum
Ağzının içinde yaralar vardı. Zaten kokuyu yaralar yapıyormuş. Mama yerken bağırıp kaçıyordu. Halsizdi. Biz öyle anladik.Siz böyle yazınca panik yaptım hemen baktım internetten koku dışında başka belirti yok sizin kedinizde hangi belirtiler vardı
Gayet iştahı yerinde kilosu iyi bir kedi ağzını da açtığında kontrol ediyorum her seferinde yara falan gözükmüyorAğzının içinde yaralar vardı. Zaten kokuyu yaralar yapıyormuş. Mama yerken bağırıp kaçıyordu. Halsizdi. Biz öyle anladik.
Muhtemelen dişlerindendir o zaman. Diş temizliğini veterinerler yapıyor öyle çok meşakkatli bir işlem değil.Gayet iştahı yerinde kilosu iyi bir kedi ağzını da açtığında kontrol ediyorum her seferinde yara falan gözükmüyor
Merkeze gittiğimiz ilk fırsatta götüreyim o zaman. Teşekkür ederimMuhtemelen dişlerindendir o zaman. Diş temizliğini veterinerler yapıyor öyle çok meşakkatli bir işlem değil.
Sizi o kadar iyi anlıyorum kiEşim vete götürdü hiç bir sorun yok demiş ama koku hala var inanın çözemedim ben de bazen yanıma yatıp yalanıyor midem bulanıyor resmen kokudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?