• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimin alt dudağı şişti

office

Ben sizden değilim...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.420
1.123
Selam kızlar

Kedimin alt dudağı şişti. Geçen hafta c.tesi günü ameliyat oldu, üç gün önce de bandajları açıldı her şey yolunda çok şükür. Gel gelelim bugün akşam saatlerinden itibaren dudağı şişti. dışarı çıkmadığı için bir böcek ya da arı sokması değil ama ne olabilir bu? yarın veterinere götüreceğim ama tehlikeli midir?

Basimiza gelmedi ama daha once ayni sorunu yasayanlardan okumustum biraz genelde alerji yada kucuk ihtimalle tumorden supheleniyordu.

Ameliyatta kullanılan bi ilaca falan alerjisi ortaya çıkmış olabilir mi?
Geçmiş olsun. :(

Basimiza gelmedi ama daha once ayni sorunu yasayanlardan okumustum biraz genelde alerji yada kucuk ihtimalle tumorden supheleniyordu.

sabah hiçbir şey yoktu, yavaş yavaş şişti şu an pespembe şiş. inşallah tümör değildir, yarın götüreyim kesin :(

Ameliyatta kullanılan bi ilaca falan alerjisi ortaya çıkmış olabilir mi?
Geçmiş olsun. :KK43:

çok teşekkür ederim, inşallah sadece alerjidir çok endişe ettim. nette krem falan demişler ama bilmeden bir şey de sürmek istemiyorum. acaba ameliyat ilacının etkisi bu kadar uzun sürer mi? o_O

çok teşekkür ederim, inşallah sadece alerjidir çok endişe ettim. nette krem falan demişler ama bilmeden bir şey de sürmek istemiyorum. acaba ameliyat ilacının etkisi bu kadar uzun sürer mi? o_O

Epey de olmuş ameliyat olalı. Geçen cumartesi.
Endişelendim şimdi.
Benim kedimde dün kısırlaştırıldı. Berbat haldeyiz 2 gündür. Ameliyatla ilgili bir komplikasyondur gibi geliyor bana. Aman tümör olmasın da alerji falan olsun yeter ki. Islak mama falan ya da farklı bir yiyecek verdiniz mi bugün? Bişey mi dokundu acaba.

Ameliyatla ilgili olduğunu sanmıyorum, inşallah önemli bir şey yoktur.

Epey de olmuş ameliyat olalı. Geçen cumartesi.
Endişelendim şimdi.
Benim kedimde dün kısırlaştırıldı. Berbat haldeyiz 2 gündür. Ameliyatla ilgili bir komplikasyondur gibi geliyor bana. Aman tümör olmasın da alerji falan olsun yeter ki. Islak mama falan ya da farklı bir yiyecek verdiniz mi bugün? Bişey mi dokundu acaba.

Ameliyatla ilgili olduğunu sanmıyorum, inşallah önemli bir şey yoktur.

Sagolun kizlar simdi geldim veterinerden, alerji olmus. Benim evimin onunde agaclar var oradan giren boceklerle oynuyordu sanirim birini yedigi icin botokslu hale gelmis :27: igne yapti doktorumuz bir iki gune kadar gecer dedi. Her onune geleni patisiyle ezip yutuyor allahim ne kadar bogaz duskunu bir yumos :70:

Sagolun kizlar simdi geldim veterinerden, alerji olmus. Benim evimin onunde agaclar var oradan giren boceklerle oynuyordu sanirim birini yedigi icin botokslu hale gelmis :KK53: igne yapti doktorumuz bir iki gune kadar gecer dedi. Her onune geleni patisiyle ezip yutuyor allahim ne kadar bogaz duskunu bir yumos :KK70:

Oh şükür çok daha ciddi bişey değilmiş.
Bizim para verip yaptırdığımız şeye sahip olmuş hınzır deyip durumu sevimlileştirelim. :D
Tekrardan geçmiş olsun.☺

Oh şükür çok daha ciddi bişey değilmiş.
Bizim para verip yaptırdığımız şeye sahip olmuş hınzır deyip durumu sevimlileştirelim. :KK70:
Tekrardan geçmiş olsun.☺

hahah hakikaten o kadar şeker duruyor ki ısırasım geliyor o pembe botoksu :70: çok teşekkür ederim :KK200:

Sevindim canım en azından çok ciddi bir durum değilmiş. Hemencik eski haline kavuşsun yumoşcuk :nazar:

Sevindim canım en azından çok ciddi bir durum değilmiş. Hemencik eski haline kavuşsun yumoşcuk :nazar:

Amiiin cok tesekkur ederim insallah :) bugun biraz daha indi dudaginin sisi, yeni bir bocek yutana kadar normallesir :27:

Back
X