Kedimin cinsi nedir?

hilalk89

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
7
5
6
Merhabalar,
Şirketin önünde bir kedi buldum bundan 2 ay önce ancak cinsini bilmiyorum. Veterinere götürdüm cins kedi dedi ama cinsini söylemedi. Anlayan arkadaşların yardımcı olmasını rica edeceğim.

Missy min fotoları aşağıdadır
DSC_0997.webp
DSC_1028.webp
DSC_0473.webp
DSC_1017.webp

Baskın bir beyaz rengin üstünde sarı ve siyah renkli noktacıkların veya desenlerin bulunduğu kediler Calico kedisi olarak adlandırılır. Bir kedi cinsini değil renk şablonunu tanımlamaktadır.Bu kediler dişi olurlar.

Alıntıdır..

Baskın bir beyaz rengin üstünde sarı ve siyah renkli noktacıkların veya desenlerin bulunduğu kediler Calico kedisi olarak adlandırılır. Bir kedi cinsini değil renk şablonunu tanımlamaktadır.Bu kediler dişi olurlar.

Alıntıdır..
evet kediciğimiz dişi. vermiş olduğunuz bilgiler için de teşekkür ederim.

Sanırım calico dedikleriniz bu renkleri içeriyor sadece. Çok anlamıyorum yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum bende
Yani diyorlar ki bu ayrı bir cins değil sadece renkleri böyle olanlara calico deniyormuş. Mesela benim kedimin cinsi scottish fold rengi blue diye geçiyor.

Canım bu cins değil gibi ama ne önemi var benim 2 tane tekirim var canımdan çok seviyorum ikisininde
Sizin kedinizde maşallah çok tatlı :) dudisten bitane opun benim icinnnn

Canım bu cins değil gibi ama ne önemi var benim 2 tane tekirim var canımdan çok seviyorum ikisininde
Sizin kedinizde maşallah çok tatlı :) dudisten bitane opun benim icinnnn[/QUOTE]

Öperim tabikide

Bu arada missynin anneside fotoda. Yalnız kulaklarını yakmışlar çok üzülüyorum belediyeler bakar mı acaba? Yoksa veteriner şartmı ? Tabi maliyette önemli açıkcası :-(
DSC_0904.webp
DSC_0903.webp

Back
X