Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kediciğimiz dişi. vermiş olduğunuz bilgiler için de teşekkür ederim.Baskın bir beyaz rengin üstünde sarı ve siyah renkli noktacıkların veya desenlerin bulunduğu kediler Calico kedisi olarak adlandırılır. Bir kedi cinsini değil renk şablonunu tanımlamaktadır.Bu kediler dişi olurlar.
Alıntıdır..
Yani diyorlar ki bu ayrı bir cins değil sadece renkleri böyle olanlara calico deniyormuş. Mesela benim kedimin cinsi scottish fold rengi blue diye geçiyor.Sanırım calico dedikleriniz bu renkleri içeriyor sadece. Çok anlamıyorum yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum bende
Yani diyorlar ki bu ayrı bir cins değil sadece renkleri böyle olanlara calico deniyormuş. Mesela benim kedimin cinsi scottish fold rengi blue diye geçiyor.
Ama çok sevimli.. Uslu gibi duruyor bide :)Kedicik bildiğimiz sokak kedisi cinssiz
Haha, tam bir şebekUslu vede akıllı kapıdan çıkıyor binanın önündeki ağaçtan apartman kapısının çatısına atlayıp camından içeri giriyor yemeğini yiyor tuvaletini yapıyor dinlenyor sonra tekrar çıkıyor Eki Görüntüle 1672812